Nawet z starciu nowymi wersjami F-16 i F-18 stałyby na straconej pozycji.
Tak się składa iż mieliśmy tutaaj sposobność wysłuchania opinii zawodowca, który w dużej mierze przychyla się do twojej opinii na temat możliwosci takiego MiGa-29 w walce BVR, co jednak nie przeszkodziło rok temu podczaś ćwiczeń virtualnie posłać do ziemi'pewnej' ich liczby

Gra oczywiscie jest niedopracowana , mowie to jako neofita LockOna, pod względem wymodelowania uzbrojenia. Ze po macoszemu potraktowano zachód? Owszem , bo to symulator głównie rosyjskiego lotnictwa, które podzieliło los ZSRR obawiam sie
Co do raptorów i innych wynalazków, to może najpierw pozwólmy im rozwiązać problem lotu po prostej w przypadku raptora

a potem wstawiajmy do sima
Nie napalałbym się rownież na amraama , bo głupi R27 EM ma 110 km zasięgu , i nawet jesli nie trafi to pogoni troche towarzystwo , a w tym czasie może się np. dystans skrócic i róznie może być
Generalnie jestem ostatnią osoba na tym forum faworyzującą ruskich , niemniej jednak poczytałem troche - bo to temat nowy dla mnie i byłem zdziwiony tym iż naprzykład u ruskich normą manewrowa dla rakiety jest te 20 g , w porywach dochodzi do 30
a to sporo więcej niż zachodnie odpowiedniki
To było tytułem przykładu, oczywiscie nie będe forsował tezy o totalnej dominacji ruskiego samolotu w powietrzu , bo to bzdura w chwili obecnej