Autor Wątek: BUGI w Falcon4 Alied Force  (Przeczytany 18221 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fatal1ty

• Gość
Odp: BUGI w Falcon4 Alied Force
« Odpowiedź #105 dnia: Czerwca 21, 2006, 23:47:06 »
Jascha Twoj problem z MK20 wynika ze zbyt niskiego pulapu zrzutu. Tez tak kiedys mialem i mimo otwarcia bomby i idealnego trafienia, cel nawet nie zostal drasniety :005: Jedyne logiczne wytlumaczenie to chyba takie, ze bomba nie zdazyla sie uzbroic, chociaz skoro sie otworzyla to chyba powinna... hmm nie mam pojecia. W ogole zrzucanie MK20 z CCIP nie jest chyba najlepszym rozwiazaniem, bo wiaze sie z obnizeniem pulapu, a wtedy efekt jest taki jak wyzej. No chyba zeby zmniejszyc czas uzbrojenia ladunku, ale tego jeszcze nie probowalem.

Jeszcze odnosnie bugow w 1.7 to tez chyba cos znalazlem. chodzi o podswietlenie urzadzen kokpitu (instrument lights). Czy ktos wie moze jak sie to wlacza? Bo CTRL + SHIFT + L podswietla tylko czesc przyrzadów (wysokosciomierz, wskaznik paliwa, itp), ale nie przyciski. Kiedys lecąc w nocy wszystkie sie zaswiecily, ale sam nie wiem jak tego dokonalem - czy cos wcisnalem, czy podswietlily sie automatycznie, po nadejsciu zmroku. czy ktos wie moze cos na ten temat?

fatal1ty

• Gość
« Odpowiedź #106 dnia: Czerwca 25, 2006, 09:14:50 »
Dobra juz wiem gdzie sie podswietla kokpit. Gdyby ktos mial ten sam problem to - bedąc w widoku nr. 2 - niech spojrzy dwa razy w dól i raz w prawo. Są tam 3 pokrętla, z czego pierwsze podswietla wskazniki (wysokosciomierz, stan paliwa itp.), a nastepne wszelkie przyciski kokpitu. Koniec latania na slepo :695:.
Dzięki za pomoc Bucic, i za wspolne loty tez :706:.

« Odpowiedź #107 dnia: Lipca 23, 2006, 10:03:41 »
Ja  mam problemik  w  wyswietlaniu grafy
Mianowicie  brakuje  efektow  eksplozji  brak  flar  itp
Mam  grafe 6800 GT  ,  moze  jakies  sugestie

Miszon

• Gość
« Odpowiedź #108 dnia: Lipca 24, 2006, 12:08:29 »
Eksplozje i tak są pożal się Boże, ale z flarami to nie wiem. A jesteś pewien, że wypuszczasz flary a nie chaff?

« Odpowiedź #109 dnia: Lipca 24, 2006, 17:01:01 »
Sciagnolem najnowszy path  i  flary sie pojawily

pleban

• Gość
« Odpowiedź #110 dnia: Października 30, 2006, 18:08:51 »
 Witam

Tak jak w temacie mam problem z gra. Z grabyło wszystko ok !  do czasu kiedy uruchomiłem teren działania otworzyło sie okno (a własciwie chciało ale sie otworzyło puste i gra sie zawiesiła )-po kilku probach . Odinstalowałem i za instalowałem ponownie i jest jeszcze gorzej. Po kliknieciu na gre otwiera sie czarny ekran i słysze tylko dzwiek .

POMOCY  !!!

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #111 dnia: Października 30, 2006, 23:33:52 »
Temat przeniesiony oczyszczony.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

pleban

• Gość
« Odpowiedź #112 dnia: Października 31, 2006, 00:06:38 »