Autor Wątek: Stealth  (Przeczytany 7185 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
Stealth
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 09, 2005, 22:24:12 »
Cytat: Sundowner
Co nie zmienia faktu, że najwięcej westernów nakręcili Niemcy

Cytat: Sherman
Ekh, co?!

Pooglądaj sobie enerdojczowski western Ślad Sokoła

- a jak dobry western to z Indianami! (czytaj: Native Americans) - z Barbarą Brylską (bardzo popularna polska aktorka , Krzysia z "Pana Wołodyjowskiego" i niedoszła Oleńka Billewiczówna - Walentyna H. przebiła vox populi; obecnie filmowa mamusia łapiducha Żmijewskiego z "Na dobre i na złe").
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Marioosh

• Gość
Stealth
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 09, 2005, 22:53:07 »
Cytat: Sundowner
najwięcej westernów nakręcili Niemcy

Na przykład Winnetou był śliczny ten niemiecki charkot w ustach czerwonoskórego...

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Stealth
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 10, 2005, 09:58:35 »
Sundowner napisał/a:   
Co nie zmienia faktu, że najwięcej westernów nakręcili Niemcy

panowie nie zapomnijcie dodać że w kooprodukcji z Jugolami :)

za najbardziej powalający tekst z westernu uważam nieśmiertelne "Bonjour Winnetou!"
niektórzy powinni jeszcze to pamiętać choć dawno było :D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

tomek1988

• Gość
Stealth
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 10, 2005, 10:03:48 »
Jest jeszcze: Wie heißt du? Ich heiße Winnetou!  :D

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Stealth
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 10, 2005, 12:50:52 »
Cytat: tomek1988
Jest jeszcze: Wie heißt du? Ich heiße Winnetou!  :D

ja tez jestem taki Winnetou... wino tu wino tam  :lol:  :lol:  :lol:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Stealth
« Odpowiedź #20 dnia: Września 10, 2005, 20:38:03 »
Zadowolony ze 9.09 juz minął patrze na repertuar kin (bo coś mi sie kręci koło nosa że film miał być od 9.09 w PL) i hmmmmm .... filmu nie widzę, baaa NAWET zapowiedź zniknęła !!! Czy ktoś może wie co jest grane????  :|
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Stealth
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 17, 2005, 08:51:10 »
http://film.wp.pl/p/id,25133,film.html - no, wreszcie można isc do kina na ten reklamowy przerywnik pomiędzy Colą a POPcornem ;-),
następca F-14 wchodzi do kin w najbliższy piątek
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

HansVonStunke

• Gość
Stealth
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 17, 2005, 14:23:14 »
skoro juz ktos zapuscil temat tego filmu- FM w nim te hamerykanskie ubermysliwce maja taki, ze modlcie sie zeby Olo filmu nie obejrzal i podochocony nim nie probowal tego FM wsadzic La-7 w kolejnym patchu  8) ... a na serio efekty specjalne fajne, kilka scen fajnych, i totalny bezsens logistyczny calego projektu pokazanego w filmie w polaczeniu z wzieta z sufitu fizyka i kilkoma innymi piramidalnymi bzdurami...po szczegolach jezdzic mi sie nie chce, jak ktos obejrzy sam znajdzie  :mrgreen:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Stealth
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 17, 2005, 19:25:11 »
Jak ktoś lubi Anime to mogę polecic ten miniserial (5 odcinków):

http://www.yukikazenet.com/

Model lotu jest lepszy niż w hollywoodzkiej produkcji... nic dziwnego, w Stealth współpracował z zespołem australijski pilot, a jak dobrze wiemy oni maja taki fajny akcent, że producenci nie byli w stanie zrozumiec połowy rzeczy, które im pilot mówił ;) . W "Sentou Yousei Yukikaze" zespół jest japoński, a konsultantami są piloci Japońskich Sił Powietrznych, więc przynajmniej nie było problemów z komunikacją :D

Galeria pierwszego odcinka

HansVonStunke

• Gość
Stealth
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 18, 2005, 01:34:14 »
hehe jak dla mnie Yukikaze jest o klase wyzej niz Stealth  :twisted: ...szczegolnie sceny walk powietrznych (np. Ghoul flight vs JAM's ...szkoda ze taka krotka  8) )

P.S. -co do westernow, to wole 'spaghetti westerny' ze stajni Sergio Leone niz germanskie  :mrgreen: ...'There are 2 kinds of people on this world, my friend...those with loaded guns, and those who dig. You dig.'  :twisted:  -  to jest cytat z Westernu, a nie jakies 'wino tu, wino tam' w wersji DE :mrgreen: