Autor Wątek: Lock On "GOLD"  (Przeczytany 8884 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Boxster

• Gość
Lock On "GOLD"
« dnia: Sierpnia 09, 2005, 14:18:49 »

Przeglądając net znalazłem coś takiego: LINK .

Zapowiada się cąłkiem dobrze no i w komplecie dostajemy [shadow=red]Su-25T[/shadow].

Ten Gold wygląda mi na taki mix "Lock On"-a z "Flaming Cliffs".
Gdzie to można kupić, w Polsce pewnie za rok albo i lepiej...  :cry:

swier

• Gość
Odp: Lock On "GOLD"
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 09, 2005, 14:28:51 »
ooo super!

może nie będzie tak źle z dostepnością w naszym pięknym kraju

sklep Pilots.pl stanął na wysokości zadania z FC, więc łaj not z LOMAC GOLD...?

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 09, 2005, 14:40:05 »
A czy to nie jest poprostu komplet - Lomac+Flaming Cliffs.
Wskazywałyby na to wypowiedzi gości, którzy to już kupili:
STARFORCE NIGTHMARE
it seems like lockout gold should be called lockup gold. The first cd with lock on gold installed and runs just fine. but when you try to installl the 2nd cd (flaming cliffs). it just sat there and would'nt install. after a few mintues it did install just to find out that it would not let me past the copyright protection(starforce). it say's not a legal copy please insert a legal copy. Well I just brought is at EB's. As far as the main install lock out gold, it seem ok. Falcon Allied force is much better, and playable too.

DOWN IN FLAMES...
I actually bought this game for the upgrade- mainly that Flaming Cliffs is included on a second cd. The 1st cd is just Lock On Modern Air Combat which I have played. Lomac runs just fine, while Flaming Cliffs installs but will not play.
This is because they used Starforce Protection technology on this disc and I keep getting an error saying that it doesn't recognize the disk-- please insert a licensed copy !!!??? I just bought the game the day before at EB games and it's telling me that it can't recognize the disk??!!
I have emailed the error message to Starforce and have read many forums on the original Flaming Cliffs but to no avail. I guess that this copy will have to go back to the store (just like the first) and I'll stick with Falcon 4 Allied Force which runs flawlessly.....

swier

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 09, 2005, 15:58:45 »
heh nie no oczywiście że to jest komplet LOMAC + FC

myślę że nikt nie miał co do tego żadnych złudzeń  :)

Boxster

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 12, 2005, 00:14:11 »
Komplet kompletem, ale ta cena $29.99 syci. Najgorsze jest jednak to, że u nas będzie znacznie drożej.  :evil:

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 12, 2005, 10:27:02 »
Cytat: swier
sklep Pilots.pl stanął na wysokości zadania z FC, więc łaj not z LOMAC GOLD...?

To zależy ile na magazynie majš jeszcze FC ... :)

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 12, 2005, 11:14:10 »
Sorry,że offtopic ale normalnie muszę no muszę.Schwier nareszcie porządny obrazek Macie w podpisie :D Całe szczęście,że to nie jakiś kot  :mrgreen:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

swier

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 12, 2005, 12:24:40 »
:621:  

Nie wytrzymałem Kusch  :p  

dzień w którym kaukaz zapłonie jest już blisko ...

A im bliżej ten dzień jest, tym mocniej daje o sobie znać czarna strona mojej psyche   :evilbat:

P.S.: Odczep się od kota. To jest mój sierściuch i będę go p!#%&^$!% kiedy mi się podoba!!!  :mrgreen:

Offline WilkzPolski

• *
  • Dudek Optic
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 12, 2005, 17:58:02 »
W grach od dawna panuje tradycja, że ów tytuły podbija się do jakiejś tam rozsądnej wersji. Ciekawe czy polski dystrybutor wpadnie na pomysł by w polsce odrazu dać gre w wersji 1.11 (do wydania w polsce patch napewno się pojawi) lub chociaż oddzielną płytkę z łatami. No i może jakąś ciekawą czapeczkę lub plakat. No bo jak już duża cena to za coś, nie?? :)

mmm

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 13, 2005, 08:58:54 »
Cześć.Mam podobną wersję LO+FC,kupiła mi ją żona mojego kolegi we Lwowie.Legalna wersja wydana na rynek ukraiński,zabezpieczona tak jak wszystkie inne,posiadająca kod aktywacyjny.Na ukrainie kosztuje 30 chrywien,czyli coś powyżej dwudziestu zł.Na cd nr 1 jest Lock,na drugiej FC.Instaluje się bez problemu.Teraz proszę o pomoc.Nie potrafię poprawnie wpisać kodu aktywacyjnego .Kod składa się z trzech liter rosyjskich i sześciu liczb.Klawiaturę zmieniałem na tryb rosyjski,cały czas jednak wywala mi błąd.Numer wygląda tak:k   489264 би;.Może mi ktoś podać wzór kodu w swojej wersjii?może żle go wklepuję,może trzeba wstawić jakieś przerwy,myślnik,lub coś podobnego?Może ktoś ma już podobną wersję.Proszę pomóżcie,bo jestem sfrustrowany tą sytuacją,czekałem na FC długo,a tu taka lipa.To,że nabyłem symulator za granicą to chyba nic złego?

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 13, 2005, 09:56:03 »
Świeru, ja nic nie mówie , ale wielkie tragedie biorą swój początek u z pozoru nieistotnych wydarzeń

Na przykład - komus sie zaczyna podobać Su-33 , miesiąc pózniej sciąga ze ściany portret Wodza. Komuś innemu zaczyna się podobać kufajmański helikopter... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

swier

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 13, 2005, 10:27:12 »
"komus sie zaczyna podobać Su-33 , miesiąc pózniej sciąga ze ściany portret Wodza"

NIGDY!
 :mrgreen:

ale w sumie to dobrze wiedzieć ..... koledzy z RSHA na pewno się zainteresują co teraz wisi na ścianie naszego drogiego Kolegi ...  :twisted:

Tak w ogóle to nic nie rozumiecie gefreiter .. już to tłumaczyłam Pisaczkowi. Po okresie wypoczynku w pewnym przyjaznym południowoamerykańskim kraju, nadszedł czas abyśmy znowu sięgnęli po historycznie należną nam i naszym potomkom władzę nad światem. Niestety środki które mieliśmy onegdaj do dyspozycji, w dzisiejszym świecie na wiele się nie zdadzą ... musimy iść z duchem czasu ... nieważne jakimi środkami się posługujemy, ważne jaki nam przyświeca Cel!   ... und am ende ist der SIEG!!!!!!!!!!!

HEEEEILLLLL!!!!!  

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

btw skoro Ci sie podoba su33 to czemu masz 27 na obrazku w podpisie?  :lol:

mmm

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 13, 2005, 10:50:58 »
Znalazłem na odwrocie okładki kod 8 cyfrowy,ale też nie wchodzi.Ten pierwszy kod z literami wziąłem z hologramu.Pomocy!Bo zwariuję.

swier

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 13, 2005, 10:56:35 »
hmm upewnij sie może gdzie na ruskiej klawiaturze są litery o których mowa

może tu jest pies pogrzebany...

albo od razu bierz i stukaj maila do supportu ED. zaszkodzic sobie nie zaszkodzisz a mozesz pomóc  :)

mmm

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 13, 2005, 11:21:24 »
Litery znalazłem,to była pierwsza myśl,np:tam gdzie u nas są znaki u nich są litery.Bardzo bym prosił o podanie kilku przykładów z kodami FC,to mnie upewnić może gdzie robię błędy.