Autor Wątek: EECH STRIKES BACK  (Przeczytany 6786 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czaju

• Gość
EECH STRIKES BACK
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 12, 2005, 17:25:47 »
Cytat: swier

co do instrukcji =>  http://www.razorworks.com/enemyengaged/index.html

właściwie wszystko jest. W downloads są jakieś rozdziały jako pdf, ale przede wszystkim polecam Flexman's Apache Havoc  & Comanche Hokum Strategy guide

Trafiłem już wcześniej na tę stronkę, ale pojedynczymi rozdziałami nie byłem zainteresowany. No i mało brakowało, a przegapiłbym świetny poradnik! Rzuciłem na niego okiem i strasznie nakręciłem się na tego sima. Szkoda, że nie ma wersji w PDF.

W dodatku jestem świeżo po lekturze "Powiedz, że się boisz" (kto czytał?), więc już bardziej na latanie śmigłowcami nie mogę być chyba nakręcony.  :wink:

Offline Kusch

• Global Moderator
EECH STRIKES BACK
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 12, 2005, 17:57:47 »
Cytat: Czaju
"Powiedz, że się boisz" (kto czytał?),

Daj pyska Bracie.Swietna książka.Polecam wszystkim.Kurna tylko gdzie mi znowu łajf ją wsadziła.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
EECH STRIKES BACK
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 18, 2005, 22:38:39 »
Cytat: Czaju
Cytat: swier
EECH jakis czas temu widziałem jako dodatek do jakiejś gazetki komputerowej za parę złotych

A dokładnie w poprzednim numerze Playa.

Jak by ktoś potrzebował: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60900572
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

Angelripper

• Gość
EECH STRIKES BACK
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 19, 2005, 12:43:43 »
Szczerz mówiąc wolę Apach vs Havoc,ale to kwestia gustu.Mając zainstalowane oba można korzystać z 4 maszyn

lobo

• Gość
EECH STRIKES BACK
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 19, 2005, 14:24:09 »
A czy ktos moglby mi powiedziec jak osiagnac rozdzielczosc 1024x768? Jak ustawiam ja kombinacja "Ctrl+F4" bodajze to faktycznie rozdzielczosc sie zwieksza ale...kokpit zostaje w ramce i rozdzielczosci 640x480!  :572: Jasne, fajny podglad ale chyba nie o to chodzi a to raczej jeden z lepszych simow helos. No jeszcze Longbow2 podobno jest niezly ale u mnie nie chodzi (winXP).

PS. mam najnowszego patcha do AvsH.

Boba Fett

• Gość
EECH STRIKES BACK
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 19, 2005, 16:49:22 »
Ja po instalacji zgodnie z podanym nieco wyzej linkiem, obu czesci oczywiscie, w Apachu i Havocu mam jakies smieszne pity, no i niedziala przelaczanie sie miedzy fotelami :( Natomiast w Comanchu i Hokumie wszystko jest si :(

swier

• Gość
EECH STRIKES BACK
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 27, 2005, 12:41:22 »
odgrzewam temat, bo dzis redaktor naczelny magazynu 'Hardcore-hamster International' znalazł na amazonie info, że w październiku będzie dostępny EECH2, wydany przez GMXMedia. Duże zdziwko  :shock:

Na stronach GMX nic na ten temat nie ma, ale byłoby to zgodne z linią tego wydawcy odgrzewania kotletów (vide BoB)

Ktoś z Was wie coś więcej o tej sprawie? Ja bym się bardzo ucieszył :P

Boba Fett

• Gość
EECH STRIKES BACK
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 27, 2005, 14:34:58 »
:shock:  :shock:  :shock:

Havok

• Gość
EECH STRIKES BACK
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 27, 2005, 15:27:43 »
Nie wiem czemu ale EECH nie chce sie wogole uruchomic. Po instalacj najnowszego patcha (bez niego zreszta podobnie) gra zatrzymuje sie na "loading comms system" i wisi. Moze ktos spotkal sie z tym problemem?
Moj sprzet, win XP sp1, A64, X800 XL + najnowsze sterowniki

Marioosh

• Gość
EECH STRIKES BACK
« Odpowiedź #24 dnia: Września 03, 2005, 23:38:18 »
Ja tak miałem gdy firewall blokował aplikację (mcafee) po przepuszeniu eech juz było ok.

Havok

• Gość
EECH STRIKES BACK
« Odpowiedź #25 dnia: Września 04, 2005, 16:20:07 »
Dzieki :) Faktycznie winien byl firewall. Dziwne to o tyle, ze nie wypisywal zadnego komunikatu jakoby gra chciala korzystac z polaczenia z netem.