Autor Wątek: Jessica Simpson  (Przeczytany 3121 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jessica Simpson
« dnia: Sierpnia 14, 2005, 12:00:01 »
Kilka razy wytrzymałem i obejrzałem na MTV program o Jessice Simpson i jej mężu Nicku na MTV?
Jak pewnie każdego zaskoczyła mnie po prostu jej glupota. Dlatego postanowiłem zapytac się amerykanow, co tak naprawde o niej myslą i jaki poziom inteligencji prezentuje wd. ich standardów.
W sumie to oczekuje ze się oburzą, ale zobaczymy moze się zdziwie.

Olo forum
Kostek
JG300

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
Jessica Simpson
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 14, 2005, 12:17:49 »
Hehe wygląda na to, że jednak Amerykańcy na szczęście potrafią trafnie osądzać swoje gwiady pod kątem intelektualnym, ale jak to jeden z uczestników dyskusji trafnie ujął, oczekują od nich dobrej muzyki i dobrej gry aktorskiej, a co mają we łbach (a raczej czego nie mają :) ) to już nie ich sprawa  :lol:
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
Jessica Simpson
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 14, 2005, 12:44:44 »
Hmmm... poziom inteligencji w USA... hmmm... :roll:
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Jessica Simpson
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 14, 2005, 13:00:31 »
Równanie jest dość proste. Kiedy towarzyszy ci codziennie worek kasy to po pewnym czasie pewne funkcje obumierają bo po co masz się schylać sam skoro masz za sobą stado ludzi którzy gotowi są zrobić to za Ciebie $$. U nas też takie osoby byś znalazł :)

Nie żebym ich bronił bo akurat co do tej laski to sie zgadzam ale szkoda tak wrzucać wszystkich do jednego wora :)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Siara

• Gość
Jessica Simpson
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 14, 2005, 13:03:35 »
"In Newlyweds main actors are between 19-25,the rest has considerably higher IQ" :mrgreen:

moim zdaniem nie ma co oceniac calego kraju na podstawie starannie wyselekcjonowanych jednostek.Wiadomo ze w kazdej komunie ludzi znajdzie sie procent ludzi inteligentnych,ludzi mniej i ludzi wcale nie inteligentnych-takich jak ona.
Co mnie najbardziej porusza jest jej kompletne nieprzystosowanie do zycia w normalnym swiecie-czytaj:pranie,sprzatanie,gotowanie-normalne sprawy malzenskie.
Nick jest bardzo wyrozumialy i stara sie zrozumiec wiele rzeczy,moze pod kamere,moze dlatego ze ona jest hot i mu jest jak w niebie jak juz wylacza kamery?
Chcialbym ich zobaczyc za 7 lat.
Jezeli jeszcze beda razem to albo ten gosc jest taki sam jak ona,albo ja sie mylilem.

Offline KosiMazaki

• Administrator
Jessica Simpson
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 14, 2005, 13:09:42 »
Cytat: Siara

Chcialbym ich zobaczyc za 7 lat.

7 lat, no coś ty Siara, po takim czasie nie byś był już jazzy i trandy! Przecież to wytrzyma góra 4 do 5 latek później po udanej wymianie majątku każdy idzie w swoją stronę. A później jest co pisać w autobiografii :)

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Bladerunner

• Gość
Jessica Simpson
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 14, 2005, 13:35:14 »
Nie oglądam reality-szołów, bo to ogłupia (serio!!)Do listy (moim zdaniem) ogłupiających rzeczy należą także:
1)Rekalmy- w USA tego pełno
2)Bez stresowe wychowywanie dzieci - w USA tego pełno
3)kukurydza - w USA tego pełno
4)$$$- w USA tego pełno
5)Hipermarkety - w USA tego pełno
6)Coca-Cola - w USA tego pełno
7)McDonald's - w USA tego pełno
8)Narkotyki - wszędzie tego pełno
9)Alkohol - wszędzie tego pełno
10)Głupi Idole - wszędzie tego pełno (btw Mandaryna Rulezzz)
11)Papka Informacyjna jaka karmią nas media - wszędzie tego pełno

Offline KosiMazaki

• Administrator
Jessica Simpson
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 14, 2005, 13:38:43 »
Z takim podejściem to nic tylko się powiesić albo uciekać gdzieś do dżungli amazońskiej :)

Pamiętajcie....Pijta Fanta bądź bambucha :P

Ps. zapomniałeś wspomnieć o internecie bo też go pełno wszędzie i praktycznie zaliczyć do niego można każdy punkt :P

Siara

• Gość
Jessica Simpson
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 14, 2005, 13:44:20 »
Cytat: Bladerunner
Głupi Idole - wszędzie tego pełno (btw Mandaryna Rulezzz)

kukurydza - w USA tego pełno

McDonald's - w USA tego pełno

Papka Informacyjna jaka karmią nas media - wszędzie tego pełno

bzdurnych postow-wszedzie tego pelno.

PS:co masz do kukurydzy? :lol:

Bladerunner

• Gość
Jessica Simpson
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 14, 2005, 13:45:45 »
Ja znam większą dzicz od dżungli amazońskiej... małe miasto... Kielce... psy szczekają dupami, a hamburgery zjadają ludzi, mamy nawet ściek w środku miasta!!  Są nawet tacy co to rzeką nazywają!! ale koniec ot fajnie jest sobie oceniać ludzi :) ciekawe co amerykanie by pomysleli widząć naszych "trendy" ludzi??

Kukurydza jest zła bo się długo gotuje :P:P

Siara

• Gość
Jessica Simpson
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 14, 2005, 13:51:24 »
ciekawe co amerykanie by pomysleli widząć naszych "trendy" ludzi??

widza i to na codzien.Amerykanie opowiadajac dowcipy,nawiazuja przewaznie do Irlandczykow,przy czym Polacy sa tez czestym aspektem zartow.

Bladerunner

• Gość
Jessica Simpson
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 14, 2005, 13:57:16 »
Taaa kiedyś w bułgarskiej dyskotece (nie pytajcie co tam robiłem) spotkałem amerykańca co rzucał do innego żarciki typu:
Przychodzi baba do polaka, a polak już zalany...

Iche

• Gość
Jessica Simpson
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 14, 2005, 13:59:53 »
Co tam robiłeś? :mrgreen:

Offline Kusch

• Global Moderator
Jessica Simpson
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 14, 2005, 14:04:10 »
Rozwiń temat Bułgarskich dyskotek :D  Chciałbym kiedyś tam pojechać  :mrgreen:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Bladerunner

• Gość
Jessica Simpson
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 14, 2005, 14:07:29 »
TAŃCOWAŁEM :D:D Szukałem opiekuna turnusu, bo koleżanka straciła kawałek palca gdy po pijaku kroiła pomidora... ech ta dzisiejsza młodzież... A dyskoteka była fajna tylko trzeba języki znać i dobry słuch mieć... bo do dzisiaj nie wiem czy pewna dziewczyna po tym jak się zapytałem o jej imie powiedziała Litiana (czy jakoś tak) czy spi%$#@#aj...