[Na wstepie zaznaczam, ze nie jest to moj program - pochodzi on z Gamblera z numeru 04/99. Nie jestem jego autorem aczkolwiek sadze, ze nie naruszam w ten sposob praw autorskich. Gambler juz nie isnieje, a autor programu takze kiedys wyrazil zgode na jego upublicznienie.]
Jest to program, ktory moze byc pomocny tym ktorzy chca sie nauczyc wszystkich piskow, trzaskow i innych dzwiekow wydawanych przez stacje RWR. Wiadomo, czasami na RWR jest niezly bajzel i ekranik staje sie mocno nieczytelny. Moim zdaniem mimo wszystko
dobrze jest wiedziec co nas aktualnie spikuje

. W koncu informacja to potega.

Aha, program jest pisany jeszcze pod Falcona 4.0 i jego posiadanie jest wymagane! Tym niemniej mozna sobie z tym poradzic

Po instalacji programu wchodzimy do folderu (np. c:\Program Files\Battlefield Operations\) w ktorym mamy zainstalowanego FalconaAF (czy jakiegokolwiek innego Falcona - ale nie sa to potwierdzone dane a jedynie przypuszczenia), tworzymy kopie glownego pliku EXE czyli w naszym przypadku
FalconAF.exe. Potem zmieniamy nazwe
skopiowanego pliku z
Kopia FalconAF.exe na
Falcon4.exe. Po wszystkim odpalamy TWSTutor i podajemy sciezke wlasnie do pliku Falcon4.exe.
Program moze generowac pojedyncze pikniecia a takze cale ciagi dzwiekow w tzw. loopie. Niestety u mnie loop jest ten naprawde zaloopowany gdyz nie chce sie wylaczyc

Ale klikniecie "spike" rozwiazuje problem. Dodatkowa ciekawostka jest quiz, ktory sprawdzi nasza skutecznosc!
Pozdrawiam,
l.
link:
TWSTutor130EDIT: niestety u mnie cos sie lacze pokickalo

("kociokwiku mozna dostac") wiec coby nie byc goloslownym podaje linka z innej strony.
link dzialajacy:
tutaj