Autor Wątek: Angolan Theatre  (Przeczytany 8954 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kusch

• Global Moderator
Angolan Theatre
« dnia: Sierpnia 18, 2005, 20:41:28 »
Pojawiły się bardziej zaawansowane screeny z dodatku do Falcona o nazwie;
Angolan Theatre

Więcej do oglądania tutaj;
http://www.checksix-forums.com/forums/showthread.php?t=110921&page=5&pp=10

Troche martwią mnie te kokpity,''fotorealistyczne'' :572:
Avionika dalej zerżnięta z Falcona,dość zabawnie to wygląda np w takim Mirage F1.
No ale zobaczymy,podobno mają dodać także flayable Miga 21.Dla tej maszynki mogę się dać skusić.

Ps;
Rammjager,rozumiem,że instalujesz Falcona  :D
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Boba Fett

• Gość
Angolan Theatre
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 18, 2005, 21:07:31 »
To najlepszy chyba nowy teatr dzialan do Falcona :) Chodz wciskanie awioniki od Vipera do Mirage`a III to jakis dowcip :D mam nadzieje ze panowie chociaz troche przytna mozliwosci  :twisted:

A 21-nka bedzie mioooodek, sciagnijcie filmiki z testow teatru, jak te zwidy pieknie chodza  8)
Znajde adresy to wrzuce :)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Angolan Theatre
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 18, 2005, 22:05:03 »
A jak przy ziemii? dalej plama?
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Boba Fett

• Gość
Angolan Theatre
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 18, 2005, 23:40:50 »
Cytat: KosiMazaki
A jak przy ziemii? dalej plama?

Skaaad, to juz jest tylko Hitiles, wiedz ziemia wyglada dobrze. Zreszta do Korei tez mozna wrzucic takowe, rowniez wtedy nabiera to innego "rozmycia" :)

Boba Fett

• Gość
Angolan Theatre
« Odpowiedź #4 dnia: Września 12, 2005, 12:53:38 »
Panowie od Angoli nie proznuja, nie dosyc ze zapowiedzieli ze zostanie zachowana orginalna awionika wystepujacych tam maszyn (nie bedzie systemow Vipera !!  :shock:  :shock:  :shock: ) to teraz namaszczaja sie screenami z ilosci detali w modelach. Maly przyklad z Mig-a 21, ktorym bedzie mozna polatac w tej super kampani ! (na orginalnych systemach tej maszyny !! Az mi serce deba staje  :twisted: )

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Angolan Theatre
« Odpowiedź #5 dnia: Września 12, 2005, 13:36:23 »
eee.... przecież to jest fizycznie niemożliwe by wstawic do tego symulatora jakąkolwiek inną awionikę  :?

Ale screenki piękne, ciekawe, że w żadnym symulatorze nie można tak sobie ustawic oświetlenia, bo jest boskie  :D

Iche

• Gość
Angolan Theatre
« Odpowiedź #6 dnia: Września 12, 2005, 14:17:37 »
[eee.... przecież to jest fizycznie niemożliwe by wstawic do tego symulatora jakąkolwiek inną awionikę  

Tu dotykamy bardzo delikatnej sprawy kodu źródłowego, który kiedyś komuś gdzieś.....
wyciekł!
Innej możliwości też nie widzę.

Swoja drogą to wydanie AT jest na dzień dziesiejszy absolutnie nielegalne. Mam nadzieję, że w RPA da się tak jeszcze zrobić.

Offline Ros

• *
  • Uziemniony
Angolan Theatre
« Odpowiedź #7 dnia: Września 12, 2005, 15:06:38 »
Cytat: Iche

Tu dotykamy bardzo delikatnej sprawy kodu źródłowego, który kiedyś komuś gdzieś.....
wyciekł!
Innej możliwości też nie widzę.

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale na dzień dzisiejszy w Falconie nie ma odwzorowanej awioniki innych samolotów niż Viper. Ciekawe dlaczego? Czy to sprawa nakładów pracy i czasu, który należy poświęcić żeby osiągnąć ten cel czy też mimo posiadania przez społeczność kodu źródłowego (czy też części??) nie jest to możliwe?
Swoja drogą to wydanie AT jest na dzień dziesiejszy absolutnie nielegalne. Mam nadzieję, że w RPA da się tak jeszcze zrobić.

Taaa, LP ma taktykę "albo jesteście z nami albo przeciw nam"...  :evil: Bastards...

Dobra koniec tego OT. Co do tej kampanii to zapowiada się ciekawie tylko patrząc na grafikę to chyba sobie nie polatam zanim nie kupię porządnego komputera  :( Podoba mi się miejsce akcji, będzie można stać się uczestnikiem wydarzeń opisanych w książce L. Bonda "Wir"  :twisted:
Pozdrawiam
Though I fly through the Valley of Death I shall fear no Evil for I am at 80,000 feet and climbing
36 Quai des Orfevres

Boba Fett

• Gość
Angolan Theatre
« Odpowiedź #8 dnia: Września 12, 2005, 15:22:20 »
Cytat: Sundowner
eee.... przecież to jest fizycznie niemożliwe by wstawic do tego symulatora jakąkolwiek inną awionikę  :?

Oto chodzi Sun ze goscie dopadli jakis plik czy cos tam, co mialo byc podstawa uczynienia z Falcona multysymulatora jeszcze daaaawno temu, plik jest nielegalny w tej chwili, mimo to chca go wykorzystac, twierdzac, zreszta slusznie, ze Atari zabija obecnie mody do Falcona. Dzieki niemu mozna podobno odwzorowac awionike wielu wielu maszyn, nie znam sie na tym, nie wiem jak to dziala. Wiem ze goscie nie klamia.

Iceman

• Gość
Angolan Theatre
« Odpowiedź #9 dnia: Września 12, 2005, 17:42:21 »
Powiem tak. Skoro maja mozliwosc "lagalnej inaczej" zmiany awioniki to widzialbym bardziej, aby nie bawili sie w polsrodki podczas gdy w przypadku F16 jest tyle jeszcze do zrobienia. INS, Nawigacja, GPS, mnostwo przelacznikow jeszcze brakuje, tryby HTS (chociazby to co jest w Jane's F/A 18) dodatkowe tryby radaru, tryby dzialania AIM120, uplink i jeszcze wiele, wiele aspektow ktore sa niedopracowane lub nie ma ich w ogole. Nie usmiecha mi sie drugi LOMAC gdzie jest symulowane parenascie maszyn ale zadna na tyle wiernie, zeby sklonic mnie do chwycenia sterow takiego F15 czy A10. Co z tego ze bedzie mozna latac MiGiem 21 skoro jestem pewien, ze mnostwo systemow, nawet tak malo zaawansowanego technicznie samolotu jak 21-ka, bedzie potraktowane po macoszemu. A grafika? Zawsze to plus tylko jak powiedzial Boba, trzeba bedzie zmienic sprzet a dla szczegolikow, ktorych i tak w zyciu podczas walki nie bede dostrzegac taka zmiana mi sie nie oplaca. Niech dopracuja to co juz jest, a potem biora sie za inne maszyny.

lobo

• Gość
Angolan Theatre
« Odpowiedź #10 dnia: Września 12, 2005, 18:11:41 »
Czy mi sie zdaje czy ziemia jest robiona na podstawie zdjec lotniczych? Zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo na niskim pulapie biorac pod uwage kolorystyke powierzchni.

Nie sadze by Angola okazala sie interesujacym teatrem dzialan - jest dosc egzotyczna, a co gorsza samoloty sa rownie egzotyczne...

Dalej czekam na dobry teatr europejski...a jeszcze bardziej czekam az ktos wreszcie zauwazy, ze lotnictwo zachodnie to nie tylko F16, F15 czy F18...to juz nawet F22 ma wiecej symulatorow niz the most beautiful samolot odrzutowy ever czyli F14! :(

PS. kokpity sa chyba robione na podstawie zdjec samolotow wzietych ze szrotu  :twisted:

Jeden z zegarow jest ewidentnie rozkrecony! :mrgreen: a trzech tarcz nie ma w ogole...:]

Iche

• Gość
Angolan Theatre
« Odpowiedź #11 dnia: Września 12, 2005, 18:26:01 »
Co z tego ze bedzie mozna latac MiGiem 21 skoro jestem pewien, ze mnostwo systemow, nawet tak malo zaawansowanego technicznie samolotu jak 21-ka, bedzie potraktowane po macoszemu.

Mało tego - planują jeszcze zrobić flyable helikopter z RPA. :D

Nie sadze by Angola okazala sie interesujacym teatrem dzialan - jest dosc egzotyczna, a co gorsza samoloty sa rownie egzotyczne...

No co ty Lobo? :D
Ja jestem zadowolony, że ktoś na serio zajmuje się "zapomnianymi wojnami". Jest to sensowana odmiana, w stosunku do udziwnionych scenariuszy z udziałem USA jako strony. Samoloty będą nie tyle egzotyczne, co po prostu konstrukcyjnie należące do poprzedniej generacji. Pozatym MiG-21 to taki nieznany dla ciebie samolot? :wink:

lobo

• Gość
Angolan Theatre
« Odpowiedź #12 dnia: Września 12, 2005, 18:39:39 »
Pozatym MiG-21 to taki nieznany dla ciebie samolot? Wink

MiGiem...? No ale MiGiem?! No dobra...ale MiGiem? No niech bedzie...ale MiGiem?!?!

Ten samolot jest paskudny!!! Wyglada jak rura komina z osiedlowej kotlowni z dolaczonymi dwoma trojkatami uzyskanymi zapewne przez ciecie drzwi od garazu wg przekatnej :mrgreen:  Juz nawet nie komentuje Mirage'a - nie dosc, ze oblesne to jeszcze francuskie!!! :572:  :D

tomek1988

• Gość
Angolan Theatre
« Odpowiedź #13 dnia: Września 12, 2005, 19:35:21 »
Cytat: lobo
the most beautiful samolot odrzutowy ever czyli F14! :(

Ooo, Lobo, masz plusa :wink: !
Cytat: lobo
MiGiem...? No ale MiGiem?! No dobra...ale MiGiem? No niech bedzie...ale MiGiem?!?!

Ten samolot jest paskudny!!! Wyglada jak rura komina z osiedlowej kotlowni z dolaczonymi dwoma trojkatami uzyskanymi zapewne przez ciecie drzwi od garazu wg przekatnej

Ale tu już nie...
:mrgreen:

Boxster

• Gość
Angolan Theatre
« Odpowiedź #14 dnia: Września 12, 2005, 23:55:53 »
heh... kokpit tego Mirage mnie zabił. Pilot zdetonował granat, czy o co chodzi? :D