Powiem tak. Skoro maja mozliwosc "lagalnej inaczej" zmiany awioniki to widzialbym bardziej, aby nie bawili sie w polsrodki podczas gdy w przypadku F16 jest tyle jeszcze do zrobienia. INS, Nawigacja, GPS, mnostwo przelacznikow jeszcze brakuje, tryby HTS (chociazby to co jest w Jane's F/A 18) dodatkowe tryby radaru, tryby dzialania AIM120, uplink i jeszcze wiele, wiele aspektow ktore sa niedopracowane lub nie ma ich w ogole. Nie usmiecha mi sie drugi LOMAC gdzie jest symulowane parenascie maszyn ale zadna na tyle wiernie, zeby sklonic mnie do chwycenia sterow takiego F15 czy A10. Co z tego ze bedzie mozna latac MiGiem 21 skoro jestem pewien, ze mnostwo systemow, nawet tak malo zaawansowanego technicznie samolotu jak 21-ka, bedzie potraktowane po macoszemu. A grafika? Zawsze to plus tylko jak powiedzial Boba, trzeba bedzie zmienic sprzet a dla szczegolikow, ktorych i tak w zyciu podczas walki nie bede dostrzegac taka zmiana mi sie nie oplaca. Niech dopracuja to co juz jest, a potem biora sie za inne maszyny.