Autor Wątek: Rowan's BoB vs BoB od Be Sure Technology Inc - ciag dalszy  (Przeczytany 45134 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Śmigiełko

• Gość
Odp: Rowan's BoB vs BoB od Be Sure Technology Inc - ciag dalszy
« Odpowiedź #225 dnia: Sierpnia 06, 2006, 17:56:51 »
wybaczcie że piszę tu ale nie wiem czy jest sens zaczynać nowy temat. Chciałem zapytać czy w BoB II jest jakaś możliwość skonfigurowania czułości joya? Mój zachowuje się zbyt czule.

« Odpowiedź #226 dnia: Sierpnia 06, 2006, 19:13:57 »
   Ja też wczoraj dostałem Boba z Pilots pl, skusiłem się z powodu ceny i tego
że w tym simie są dorniery , dla mnie takim symbolem BOB jest właśnie rysunek  dorniera 215
z książki Fiedlera  Dywizjon 303 , niestety ziemia jest tragiczna o wodzie nie wspomnę
/a pro po OLO jest boski stworzył niebo WODĘ! i ziemię - cokolwiek cukierkową/ ,
za to polatałem sobie Hurkiem z otwartą owiewką i japą na zewnątrz z widokiem na maskę silnika,
 można by zaspiewać " włosy na klacie potargał wiatr , hej " w ten sposób ukoiłem sobie żal po wydanych paru dychach,  :020:

tofik

• Gość
« Odpowiedź #227 dnia: Sierpnia 16, 2006, 12:31:15 »
A teraz ta grę można nabyć za jedyne 6,90 zł wraz z najnowszym numerem gazety Click !

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #228 dnia: Sierpnia 16, 2006, 19:21:06 »
A teraz ta grę można nabyć za jedyne 6,90 zł wraz z najnowszym numerem gazety Click !
No cena niezła, ale nie ma filmu i instrukcji drukowanej. Nicolas Games wydał też tego BoB'a
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Kopi

• Gość
« Odpowiedź #229 dnia: Sierpnia 18, 2006, 16:15:43 »
Właśnie kupiłem sobie BOB2 z clicka i nie chce mi działać. Wchodzę do instant action, wybieram luftwaffe, misje takeoff i po ładowaniu wita mnie mój piękny pulpit windowsa. Zainstalowałem poprawkę 2.04 zaraz po instalacji. Czystej gry 2.00 nie uruchamiałem.

KroXeN 44

• Gość
« Odpowiedź #230 dnia: Sierpnia 18, 2006, 18:23:48 »
A mnie w ogóle  a mi wogule   nie czyta tej płyty z click'a ;/ pomimo tego że mam odtwarzacz dvd w kompie ;/

Proszę zwracać większą uwagę na poprawną pisownię!
Razorblade1967
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2006, 19:07:00 wysłana przez Razorblade1967 »

Kopi

• Gość
« Odpowiedź #231 dnia: Sierpnia 18, 2006, 18:54:57 »
Wiec mi już chodzi. Problem był z forcem w moim cyborgu 3d. Po jego wyłonczeniu gra działa. Tylko mam takie pytanie. Czy jest możliwość manualnie odpalić silnik w 109 ? Klikam na iskrowniki i zapłon i nic się nie dzieje :( .

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #232 dnia: Sierpnia 18, 2006, 20:45:25 »
Pytanie moje może jest naiwne. Czy ta gra bez yoja nie chodzi. Bo po zainstalowaniu, pyta się o yojstik a później gdy prubuję wybrać misje albo kampanie, wyskakuje błąd systemu i po balu. Czy jest to zwiazane z koniecznością konfiguracji yojstika?  :015:
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

« Odpowiedź #233 dnia: Sierpnia 21, 2006, 16:55:04 »
No  coz , tez  zakupilem  z gazeta  i  wieka  kicha
Gra  niby  chodzi  ladnie  ale  co  chwile  nastuje zawieszenie gry:(

Szkoda  bo mozna  by  pograc

Offline Rolam

« Odpowiedź #234 dnia: Sierpnia 21, 2006, 17:02:26 »
PObierz nowy patch... on załatwia większość problemów BOB'a. Wiem z autopsji. DO piero wtedy daje się pograć.
pozdro
Rolam
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

« Odpowiedź #235 dnia: Sierpnia 21, 2006, 19:14:14 »
pobralem  2.04 i jest  to  samo

Aandyy

• Gość
« Odpowiedź #236 dnia: Września 24, 2006, 11:09:32 »
Kupilem toto w "pilots'ie jeszcze za 80PLN , za tydzień bylo taniej do 26...
W dwa tygodnie puźniej był już 6.99 z Clika (tego też kupiłem-Manual!!)
Na początku tragedia , same zaciachy , wywalki do windowsa itp. itd.
Po instalce patchy 2.01 do 2.03 trochę się poprawiło , ale i tak co jakiś czas
powtórka z rozrywki . Pojawił się P.2.04. Ale po dodaniu do tych poprzednich
zrobiło się jeszcze  :015: Przy starcie z lotniska po podniesieniu letadla w
górę potrafilo nawet zaciąć system (i tylko reset). Miarka się przebrała , przebolałem
straty , odinstalowałem badziewiaka i tak do piątku (22.09) . Dałem BoB'kowi Rovansowi
jeszcze jedna szansę . Zainstalowałem tego droższego , nie uruchamiając dograłem
patcha 2.04 . Ustawienia przedewszystkim " Weather Detail" na Low!! . "Water Detail" na
Low - przy innej opcji mam wodę jako białe plamy(nic tylko odkrywać nie znane....)
Pozostałe różnie na Medium , Low , High .Mirror (lusterko wsteczne) aktywne , bez zaciachów
No i teraz działa bez problemów , acha nie dodawałem już żadnych nowych skinów . leveli
"teraynów" itp.Możecie popróbować tego samego , może bedzie lepiej .Wychodzę z sima kiedy
chcę , bez wywalek . Acha na koniec małe pytanko . Czy ktoś z Was lata w BoB'ie na
rudder'ze z osobnymi pedałami np.(WM Formula GP)?

« Odpowiedź #237 dnia: Listopada 18, 2006, 15:24:38 »
Właśnie czy udało się komuś podpiąć sterowanie w BOB na Joystick + pedały jako ruder ? Ja wczoraj kupiłem BOB-a i podoba mi się , no może z wyjątkiem tego, że samoloty latają zbyt łatwo (bral Stalla) .Wersja 2.04 i nawet jest stabilna.
Nieważne, ile zapierających dech w piersi akrobacji wykonasz - jeśli w decydującym momencie nie zestrzelisz wrogiego samolotu......będziesz martwy.

HL- EKG_Polbaj

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #238 dnia: Listopada 18, 2006, 15:57:09 »
Oczywiście, da się to zrobić - pamietam, że z poziomu menu/opcje
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #239 dnia: Listopada 18, 2006, 20:42:22 »
Niby się da, ale ja mam kierownicę Saitek R220, 3 osiową - sterowniki zmieniają ją na 2 osiową, i właśnie sim nie widzi tej 2 osiowej  :005: Ciekawe, bo w ilku nie ma problemu
Nieważne, ile zapierających dech w piersi akrobacji wykonasz - jeśli w decydującym momencie nie zestrzelisz wrogiego samolotu......będziesz martwy.

HL- EKG_Polbaj