Autor Wątek: Dogfight owerride mode i A-G problem dziwny  (Przeczytany 5266 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Boba Fett

• Gość
Dogfight owerride mode i A-G problem dziwny
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 26, 2005, 20:01:32 »
Cytat: Pchelka
sprawdziłem na razie działa wszystko ok pod 5 na pewno nie mam misle overide ale dzienks za info

P.S. właśnie złapałem tryb dive Toss jezuu ustawić 12 mk 82 z int 0,25 a później je lobem podrzucić pięknie wyglądają w locie i niezłe spustoszenie robią :D zaraz zobaczę to samo ale z jakimiś CBU :D

Panie, stworzylem potwora.. .powiedzial profesor i zaplakal  :lol:  :lol:  :lol:
Bylo mu pomagac ? Teraz macie  :lol:  :lol:  :lol:

:564:

« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 26, 2005, 23:07:44 »
A numer boczny jego 666 :D:D boba żebyś ty widział mojego mega banana podczas misji strike gdy celem okazał się reaktor atomowy (nuclear plant)  :twisted:  :twisted:   parka mk 84 pod skrzydła i jedziemy z masową dostawą dusz dla szanownego ponurego :D:D:D
\___[O}====-
 /OOOOO\

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 27, 2005, 02:47:52 »
Kosiarz !! :twisted: Ponury mial swoj dzien :twisted:  :twisted:

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 27, 2005, 20:43:59 »
Cytat: lobo
Moze i glupie pytanie ale...czy uzbroiles podarki? (Shift+M = Master Arm)

O, to straszna broń, straszna! Dzisiaj dzięki temu, że tego nie przełączyłem, nie zestrzeliłem Miga 23 i nie rozwaliłem fabryki. Nie wiedziałem, co się dzieje :) . A byłem pewny, że to przełączyłem...

pawel

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 31, 2005, 21:13:44 »
Pchełka, jesli opanowałeś już problem...  to za późno piszę, ale jeśli nie, to napewno chodzi o to, o czym pisał Lobo. Kiedyś miałem podobny dylemat....
pozdr.
pawel 'VIPER'

« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 31, 2005, 23:48:45 »
no opanowałem działa ok :) Mam za to inne pytanie co jest nie tak z wingmanami AI. Czy ci goście boją się używać broni którą mają??  W czas gdy oddam salwę 6 mawericów AI wysyła 2 sztuki max....
\___[O}====-
 /OOOOO\

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 31, 2005, 23:58:26 »
Poczytaj o rozkazach :) u mnie wala az milo ;) odpowiednie komendy robia cuda  8)

Iche

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Września 01, 2005, 00:10:53 »
Z tymi maverickami akurat to chyba nie pomoże Boba. AI jakoś się strasznie ślimaczy z ich odpalaniem. Jeżeli znasz jakiś myk, to zdrać go proszę.

« Odpowiedź #23 dnia: Września 01, 2005, 00:39:42 »
ok poszukam...a dziś miałem lekcje pt. nie podskakuj do miga 29A mając tylko działko i będąc niżej :D
\___[O}====-
 /OOOOO\

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Września 01, 2005, 03:57:30 »
aRGH, Chodzi o tempo odpalania ? Dzizes, przepraszam, zrozumialem ze odpala maks 2  :oops:  Faktycznie, AI robi to "salwami" podejscie - dwa Mavy, odejscie, nawrot, dwa Mavy. Rady na to nie ma... Pozostaje cierpliwie poczekac.

« Odpowiedź #25 dnia: Września 01, 2005, 11:02:58 »
a tak się zapytam używasz komendy atack targets?
\___[O}====-
 /OOOOO\

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Września 01, 2005, 12:55:19 »
Tak, ale czesto wingman(ni) sam(i) odnajduje cel, wtedy tylko Weapons free i z glowy :) Jesli przy podejsciu nic nie widzi bidulek wtedy dostaje konkretny rozkaz lub rozkazy.