Autor Wątek: A moze by tak cos do "Skrzydlatej" napisac  (Przeczytany 2897 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lysy

• Gość
A moze by tak cos do "Skrzydlatej" napisac
« dnia: Sierpnia 27, 2005, 22:44:31 »
czesc.

wybaczcie jesli ten temat byl juz poruszany (przeoczylem dwie Skrzydlate wiec nie wiem co tam pisali). skoro F4 AF wyszla na rynek, i 13 WELT zaczal dzialac, moze by tak napisac cos do SP? (lub innych magazynow zwiazanych z lotnictwem?)

wspomniec historie Falcona oraz ze nowa wersja F4AF jest dostepna na rynku, no i co najwazniejsze napisac ze 13 WELT istnieje i dziala pelna para, podac stronke internetowa. co o tym myslicie?

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 27, 2005, 22:58:00 »
Jestem za :) o ile beda chcieli to wydrukowac ;) no i jestem ciekaw zdania innych :)

Lysy

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 27, 2005, 23:57:37 »
no coz, zeby sie dowiedziec czy wydrukuja czeba by cos wpierw napisac.  rzecz jasna ze cos skroca, uproszcza, itd. mysle ze warto sprobowac.

jestem za  :mrgreen:

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 28, 2005, 00:08:29 »
Hmmm, tylko kto sie tego podejmie ? ;) to troche zlozona sprawa, duzo tego. Sama historia Falcona, dodatkow, modow itd, to juz z pol numeru  :mrgreen: Do tego "skromna" notka o 13 WELT to drugie pol numeru  :lol:

sokolwrc

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 28, 2005, 09:09:37 »
Heh to chlopaki z SP beda musieli wydac dodatek specialny :D Wydaje mi sie, ze mogli by poswiecic kawalek kartki dla F4AF i kontynuowac ten temat przez pare numerow... No bo w jednym to oni sie napewno nie zmieszcza... :)

Ja jak przedmowcy jestam za...

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 28, 2005, 12:07:01 »
Myślicie, że zainteresuje ich bądź co bądź, gra komputerowa (nie kupuję tego pisma więc nie wiem nawet czy pisują tam o symulatorach na PC np. FS2004 i innych)  ?? No i czy zgraja zapaleńców, dorosłych facetów z marzeniami 5-latka realizowanymi na PC (tak pewnie nas postrzegają ludzie spoza świata simów :) ), będzie choć trochę pasowała do profilu pisma poświęconego lotnictwu na poważnie.. ?
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

Miszon

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 28, 2005, 12:19:03 »
Myślę, że to może być niezły artykuł - ciekawostka, ale dopiero gdy wszystko dopięte na ostatni guzik, włącznie z patronatem (to chyba najbardziej by zainteresowało pismaków) co by potwierdzić, że nie wypadliśmy sroce spod ogona.

Lysy

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 28, 2005, 16:42:58 »
skoro zamiescili artykulik nt. Lomaca (1 stronka) "...najbardziej realistyczny...." to dlaczego nie dac cos o F4AF i 13WELT?

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 28, 2005, 19:41:09 »
Buachahhaha i jeszcze napisali jakoby Olo miał coś wspólnego z ED... No coments
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 28, 2005, 20:12:45 »
Joisticke`a... ruchoma gałka... długie wieczory pracy (chałupnicza robota w garażu w łikendy :wink: ) że FF się psuje... Mam nieszczęsnego wingmana :( ale z Force Feedbackiem kłopotów 0! 100% realizmu-tego chyba nie ma NIC, co powstało na komputer! I piszą o Lock On jakby to był odpicowany Szturmowik w trochę innym okresie historycznym... Piszą, jakby rakiety różnił tylko zasięg... Ubisoft jako twórca... Żenada...

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 28, 2005, 20:41:01 »
Wartosc merytoryczna tego artykulu jest powalajaca  :twisted: Mysle ze jak bysmy sie sprezyli sami, zebralo by sie ekipke, niezalezna, lockonowcow i falconowcow, przedyskutowalo wiele kwesti, wymieszalo to w garnku, dodalo odrobine przypraw dla smaku, to moze powstal by artykul naprawde powazny, obiektywny. Ktos moglby zapytac po co w artykule o Falconie opinie fanow LO ? A chocby wlasnie dla zachowania dobrego smaku i obiektywnej oceny. Ja osobiscie kocham Falcona i ciezko by bylo mi wydusic zle slowo na jego temat. Ale gdyby obok siedzial Kusch, ktory na swoj sposob (co to za luger ?  :mrgreen: ) powiedzial co mu sie nie podoba mozna by zachowac wiele zdrowego rozsadku w opiniach. Do tego dorzucic ocene prawdziwego pilota, np Toyo, i artykulik ze palce lizac !.