Autor Wątek: STANOWCZY PROTEST!!!  (Przeczytany 4987 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Elwood

• Gość
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 29, 2005, 15:47:55 »
Ja dla Ciebie mogę być nikim Rokosowski, i nie mam specjalnej potrzeby zmieniać tego stanu rzeczy. Nie przeszkadzasz mi.
Ale jeśli nie stonujesz to wylecisz, bo zaczynasz mnie drażnić.
I zacznij używać PW, bo może nie każdy przychodzi po pracy na lotnicze forum i chce czytać o Twoich problemach osobistych.

Rokosowski

• Gość
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 29, 2005, 16:15:45 »
Aha, oto nowy punkt regulaminu forum:

5. Z forum wylatuje ten kto drażni Elwooda!

A propos, jakie to moje problemy osobiste masz na myśli, co???

Micho

• Gość
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 29, 2005, 16:17:36 »
Czy Was Panowie czasem nie poniosło zbytnio ?!

jeśli w dziale LW ktoś piszę o dupie maryni to ok post powinien zostać przesunięty/wycięty itp,  

nie rozumiem jednego Elwódzie,
jeśli podaję dane powołując się na materiał źródłowy - choćby totalnie tendencyjny i nieaktualny a o czym mogę nie wiedzieć ( a takich źródeł jest jeszcze sporo zważywszy na materię ) to prosiłbym jednak o wskazanie, gdzie moje źródło jest nieaktualne/wadliwe a nie usuwanie mojego posta

nie ukrywam, że forum jest dla mnie źródłem wielu cennych informacji ale chciałbym aby podawane informacje poparte były wskazaniem źródła,

cóż nie ma osób nieomylnych, nasza wiedza poszerza się o coraz to nowsze materiały wcześniej niedostępne i trudno zawierzyć komuś "na twarz"

pozdr

Elwood

• Gość
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 29, 2005, 16:35:43 »
Wiesz, masz pewnie i rację z tego punktu widzenia, tylko ja jakoś źle znoszę napis "źródło:internet" na forum lotniczym które staramy się utrzymać na poziomie ściągającym do nas pomału coraz więcej ludzi poważnie, zawodowo zajmujących się lotnictwem. Może mam gorszy dzień, może i coś robię źle. Ale ja też mam PW i można do mnie w każdej chwili o tym napisać, a nie zachowywać się jak typowy POLAK z 303 mający mnie za gloryfikującego nazistów ociekającego krwią mordercę niemowląt, który głupio gada i nic nie wie bo mu się nie podoba że w jakiejś gierce Ła-7 jest samolotem dla leszczy.
To by było tyle ode mnie, a teraz proszę zacznijmy się zajmować już czymś bardziej poważnym.

Rokosowski

• Gość
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 29, 2005, 16:44:09 »
tylko ja jakoś źle znoszę napis "źródło:internet" na forum lotniczym które staramy się utrzymać na poziomie ściągającym do nas pomału coraz więcej ludzi poważnie, zawodowo zajmujących się lotnictwem.

Informuję, że w moim drugim skasowanym temacie podałem żródła wcale nie linkowe tylko:

1. Paul J. Murphy: The Soviet Air Forces, McFarland & Co 1984
2. Soviet Aerospace Almanac, Air Force Magazine, March 1987

303_Pinker

• Gość
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 29, 2005, 17:11:04 »
Cytat: Rokosowski
tylko ja jakoś źle znoszę napis "źródło:internet" na forum lotniczym które staramy się utrzymać na poziomie ściągającym do nas pomału coraz więcej ludzi poważnie, zawodowo zajmujących się lotnictwem.

Informuję, że w moim drugim skasowanym temacie podałem żródła wcale nie linkowe tylko:

1. Paul J. Murphy: The Soviet Air Forces, McFarland & Co 1984
2. Soviet Aerospace Almanac, Air Force Magazine, March 1987

Ale Rokosowski najwyraźniej nie zauważyłeś że na tym forum są pewne nie podważalne prawdy i nie jest istotne na jakie źródła się powołasz. Jak temat jest niewygodny dla admininów to go poddadzą kasacji albo edycji (zupełnie jak na UBI).

Rokosowski

• Gość
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 29, 2005, 17:22:27 »
Ale Rokosowski najwyraźniej nie zauważyłeś że na tym forum są pewne nie podważalne prawdy i nie jest istotne na jakie źródła się powołasz. Jak temat jest niewygodny dla admininów to go poddadzą kasacji albo edycji (zupełnie jak na UBI).

Co ty Pinker serio mówisz???
Podaj mi proszę listę takich niewygodnych tematów.
Dziwne bo jak kojarzę to tutaj wszyscy grzmią na UBI.

303_Pinker

• Gość
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 29, 2005, 17:28:40 »
A wystarczy że napiszesz że Foka to UFO, albo że radzieckie samoloty są takie jak być powinny to posypią się gromy :D

Rokosowski

• Gość
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 29, 2005, 17:31:04 »
Więc mam rozumieć, że na tym forum gloryfikuje się raczej niemiecką myśl techniczną. A czy podobną estymą daży się tu również "rycerzy Luftwaffe"???

PS. Mnie osobiście podoba się FW-190A w odróznieniu od wersji D, która ma jak na mój gust dość przydługachny dziób a to strasznie ją oszpeca. Chociaż Olo M. chyba trochę z tym przesadził bo na archiwalnych zdjęciach aż tak źle to nie wygląda. Natomiast rosyjskie samoloty to oceniam różnie. Ale według mnie Ła-7 był bardzo dobrym samolotem a Jaki były raczej tandetne. Z kolei I-16 i I-153 w połowie lat 1930-tych były jednymi z najlepszych na świecie dopoki nie pojawily sie konstrukcje typu Me-109, Zero czy Hurricane.

Angelripper

• Gość
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 29, 2005, 17:40:35 »
uuuuuuuuuuuuu......gorąco sie zrobiło Panowie..mówi do was kobieta Angelrippera...z tego co czytam zachowujecie sie jak dzieci...to co z was za piloci???ha??ojj nieładnie..nieeeeeeeeeeeładnie..pogodzić sie proszę  :evil: no...i po krzyku :wink:  :wink: pozdrawiam wszystkich forumowiczów..buziaki ..:***

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 29, 2005, 18:20:24 »
Cytat: 303_Pinker
A wystarczy że napiszesz że Foka to UFO, albo że radzieckie samoloty są takie jak być powinny to posypią się gromy :D

Po przeczytaniu tego zweryfikowałem swoje poglądy, dziękuje Pinker że mnie uświadomiłeś. Jak ja mogłem żyć tyle czasu w nieświadomości teraz już wiem że rosyjska myśl techniczna jest lepsza a wszystkie dokonania niemieckie to jest mit razem z Fw190. To odnośnie twojej wypowiedzi.

Jeszcze słówko ode mnie, mam dzisiaj cholernie zły dzień więc Pinker mnie nie prowokuj bo zmienię ten świeży regulamin na bardziej mi pasujący czyt. 2 punktowy.

1. Admin/Moderator ma zawsze racje.
2. Jak nie ma racji patrz punk 1.

Guzik mnie obchodzi co Ty myślisz o tym, więc proszę skończ z przepychaniem swoich teorii i pozwól że Elwood i Rokosowski sobie coś wyjaśnią. I nie wp^%$#@j się między wódkę a zakąske o tyle Cię proszę. Bo narazie to tyko flame'a robisz. A jeżeli nie masz nic lepszego do roboty to udaj się na prywatne forum 303 i obrób mi i mojej "elycie" d$#e skoro i tak wiesz lepiej jak jest.

Pozdrawiam lepsza połówkę Angelripper'a ;] Miło widzieć że zaglądają tu kobiety.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 29, 2005, 18:27:42 »
Panowie.. Panowie.. Weźcie po browarku w łapkę, spójrzcie na błękit nieba, geby Wam się rozjarzą i od razu zrobi się lżej na duszy.. i zapanuje pokój na Ziemi, a wszyscy będą się kochali :D

Hmm choć z drugiej strony, jeśli jakaś urocza kobieta dzięki tej kłótni rozdawać będzie buziaki, to i ja się z chęcią dołączę!!  :D

A tak serio - to proponuję zamknąć ten temat. Niech 2 najbardziej zainteresowane osoby podadzą sobie graby na priv/GG/etc. A topik usunąć, aby nie siał "Ciemnej Strony Mocy" na całe forum ;)
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

Angelripper

• Gość
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 29, 2005, 18:31:47 »
Tak to jest jak się sadza swoje kochanie przed klawiaturą :D [/fade]

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
STANOWCZY PROTEST!!!
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 29, 2005, 18:31:52 »
Tak też uczynię, flaszkę już mam a na niebo to się jeszcze zdążę napatrzeć. Ale miło usłyszeć jakiś głos rozsądku :)

Temat zamykam (chyba że Elwood będzie chciał to ciągnąć dalej to może odblokować), proszę zwaśnione strony o dogadanie się na PW. A jeżeli ktoś się z moją decyzją nie zgadza to trudno ale może napisać na PW.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"