Autor Wątek: "Bismarck" - film  (Przeczytany 3102 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

303_Michcich

• Gość
"Bismarck" - film
« dnia: Września 04, 2005, 21:46:28 »
Dla wszystkich kinomanow - podaje link do swietnego filmu o pancerniku Bismarck zrobionego na podstawie SH3. Film ma 99 mb ale jest tez trailer 4 mb. Polecam.
link do filmu o Bismarcku tutaj

P.S. Bi-smark, czyli smark podwojny :D

Boba Fett

• Gość
"Bismarck" - film
« Odpowiedź #1 dnia: Września 05, 2005, 02:20:09 »
Swietnie zrobiony filmik ! Szkoda ze tak krotki :) No ale sam zywot glownego bohatera taki byl.

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
"Bismarck" - film
« Odpowiedź #2 dnia: Września 05, 2005, 11:17:27 »
A mi zupełnie do gustu nie przypadł. Nie wiem jakie są możliwości kręcenia filmów w SH3, ale filmik to urywane epizody z rejsu Bismarcka, z których połowa nie wiadomo co robi w filmie. Te urywane epizody jeszcze jakoś zupełnie nie pozwalają wyczuć atmosfery, bo co się co się coś zaczyna to się kończy epizod. Już nie mówiąc o tym, że kręcenie jakieś takie... mało pomysłowe i ciekawe... ale tak jak mówiłem - nie wiem jakie są możliwości w SH3.

Jak się robi film, w moim przekonaniu, z gry i ma on mieć 8 minut to się robi 1-2, max 3 sceny, a nie 7-8.

Jedno co mi się naprawdę podobało to wyłaniający się z mgły Bismarck... to było świetne... ale znów - muzyka w ogóle nie nadąża za akcją. Działa tylko prosta zasada - płynie Bismarck to muzyka groźna, coś tonie - to smutna. I tyle... :roll:

Generalnie słabo... ale dzięki Michcich za linka :)

Pozdrawiam

303_Michcich

• Gość
"Bismarck" - film
« Odpowiedź #3 dnia: Września 05, 2005, 15:15:17 »
Odkad wrocilem z zagli na Mazurach, jakos mnie wzielo na SH3 :D Takie przedluzenie wakcji lol - widoczki na oceanie sa naprawde super. Aha, gra ma otwarty kod i wychodzi barzdzo duzo swietnych modow - po pol roku od premiery realizm podnisol sie co najmniej o kilkadziesiat procent...

Co do "Bismarcka" rzeczywiscie nie moze sie to rownac z najlepszymi produkcjami z IL2 ale zawze to jakas nowosc - 2 sceny sa swietne - Bismarck wylaniajacy sie z mgly i wylyniecie z portu w Gdyni - wtedy kiedy widac lopoczaca bandere pod salingiem (chyba salingiem...przynajmniej tak to sie nazywa na jachcie lol).