Autor Wątek: hangar z lotniska mokotowskiego  (Przeczytany 1618 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
hangar z lotniska mokotowskiego
« dnia: Września 06, 2005, 13:41:39 »
M.in. w wyniku rozmów z YoYo i Swierem coraz bardziej zaczęło mnie kłuć w oczy, że erwudziak stoi sobie na oświetlonym betonowym pasie współczesnego Okęcia... to jednak psuje "klimat"... w związku z tym postanowiłem zmienić ten stan rzeczy...

Z kilkoma osobami prowadzę rozmowy na temat... cicho-sza, jeszcze nie teraz ;)

W związku z tym zabrałem się dziś dla odmiany za małe modelowanko... i proszę: stary hangar z lotniska mokotowskiego:

« Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2005, 17:55:52 wysłana przez Rola »
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

hangar
« Odpowiedź #1 dnia: Września 06, 2005, 14:31:05 »
Mam tylko małe pytanie - czy bedzie to kompatybilne z modem  do FS'a - Goldenwings ?

http://windrfters.com/gw3pagedl.htm

Offline Kusch

• Global Moderator
hangar
« Odpowiedź #2 dnia: Września 06, 2005, 17:34:46 »
Nie no podziwiam za zapał  :564:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
hangar
« Odpowiedź #3 dnia: Września 06, 2005, 18:44:21 »
Cytat: Arnold76
Mam tylko małe pytanie - czy bedzie to kompatybilne z modem  do FS'a - Goldenwings ?

http://windrfters.com/gw3pagedl.htm

Widziałem ten add-on do MSFS, świetny pomysł i bardzo nam "na rękę" - a już sceneria wyścigów w Cleveland to jakby na nasze zamówienie :mrgreen: (Rola krzyczy do mikrofonu "Ladies and Gentlemen: the Gull!"... panie mdleją, panowie energicznie podrzucają do góry swe kapelusze fedora)

Nie spodziewam się problemów. Z tego co widzę (ale muszę jeszce potestować), to mod ów podmienia standardową grafikę miast i lotnisk. Zasugerowałem się tekstem z ich forum, że przynajmniej część tego procesu wymaga "ręcznego" wkładu twórczego. No i wątpię, by pamiętali o Polsce ("you forgot Poland!").
Poza tym - co tu będę ukrywał - ja nie przerabiam "na stare" istniejącego współczesnego lotniska (bo właśnie boję się konfliktów), tylko chcę dodać następne, zbudowane od podstaw "w stylu retro" ;)
Grunstein przyłączył się już do tego "aerodromowego" projektu, wysyłam listy do "potencjalnych współpracowników".
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
hangar
« Odpowiedź #4 dnia: Września 07, 2005, 17:36:19 »
Cytat: Rola
Poza tym - co tu będę ukrywał - ja nie przerabiam "na stare" istniejącego współczesnego lotniska (bo właśnie boję się konfliktów), tylko chcę dodać następne, zbudowane od podstaw "w stylu retro" Wink
Grunstein przyłączył się już do tego "aerodromowego" projektu, wysyłam listy do "potencjalnych współpracowników".

To bardzo dobrze, będzie w takim razie lotnisko "Pola Mokotowskie";))
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...