Niestety fs2004 jakim się bawię w tym celu ma jakieś dziwne modele lotu. Korkociąg ni jak nie wychodzi. Bardzo dziwnie i nienaturalnie wygląda. czasem nawet robi "fikołki" do góry. Może to wina samolotu. Korzystam z mig25 od Alfy. Tam jest wersja dwuosobowa samolotu mig25.
Aktualna wersja sima czyli FSX też tego poprawnie nie odwzoruje - FS-y są kiepskie w takich "ekstremalnych zjawiskach", nie do tego służą.
Chciałbym zrobic cos takiego Migiem25 lub Migiem 31 w Lock On ale normlnie one nie sa do sterowania.
Próbowałem opcji HumanCockpit="yes" nie pomaga. I na tym kończy się moje modowanie 
Zacznijmy od tego o jakiej wersji Lock On piszesz? Stary LO 1.02 czy LOFC 1.12 (no bo zapewne nie aktualna LOFC 2). Jeśli najstarsza wersja to tam polecenie HumanCockpit="yes" nie działa lub nie dział prawidłowo. To było dostępne dopiero od wersji LOFC 1.12.
Jeśli chcesz mieć kształt MiG-25, to możesz spróbować podmiany plików w Bazar/World/Shapes. Dublując pliki kształtów MiG-25 i zapisując je pod nazwami właściwymi dla MiG-29 otrzymasz coś co ma kształt MiG-25, ale kabinę i model lotu MiG-29. Nie przy każdych samolotach to działało i nie wiem czy to w ogóle działa pod LO 1.02. Ja to kiedyś testowałem pod LOFC 1.12, do gry to jest kiepskie i bez sensu, ale dla stworzenia efektu wizualnego może się nadać. Spróbuj w ten sposób.
PS. Tutaj o tym pisaliśmy:
http://www.il2forum.pl/index.php?topic=6294.msg83258#msg83258