Autor Wątek: Chwalipięty :P  (Przeczytany 2783 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Chwalipięty :P
« dnia: Września 12, 2005, 12:17:54 »
No przyznać się kto to był bo słyszłem dobrze 306 i trochę gorzej CMHQ i coś o jego dowódcy Ursusie.
było to w audycji ZPT o grach sieciowych ok 11-12.00.

Przyznać się, skąd macie taki duży budżet na reklamę :D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Września 12, 2005, 12:24:05 »
Rutkov:)))) zobacz a myslalem ze my w S/JG1 mielismy dobry marketing:PPPPP

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Września 12, 2005, 13:34:42 »
ZPT ??
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #3 dnia: Września 12, 2005, 13:37:41 »
Oj Josiv do szkółki za moich czasów to ty nie chodziłeś :D: skrót jest od - >Zajęcia Praktyczno-Techniczne(taki przedmiot w podstawówce był) -nazwa audycji w Trójce (IIIPR) o technice, dziś było o grach sieciowych.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #4 dnia: Września 12, 2005, 13:53:22 »
A czy ktoś pamięta o której jest powtórka po południu ?
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Września 12, 2005, 13:53:34 »
Nie ma się co dziwić wszak zaczęło się WCG2005 więc wszyscy się podpalają tematem, nawet na TVN24  8)

Ps. A ZPT miałem tyle że wtedy to się jakieś drewienko strugało a nie rozmawiało o grach to tak na marginesie :D
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Września 12, 2005, 14:15:55 »
tia, jak widze pokolenie ZPT jest calkiem spore:) ja pamietam ze nawet nas haftowac uczyli:) co poniektorym nadal sie udaje po imprezach pieknie haftowac:P

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
« Odpowiedź #7 dnia: Września 12, 2005, 18:14:11 »
....acha, a to IIIpr Polskiego radia czy telewizji? i po co ty takie programy słuchasz/oglądasz ? :)

ps. ja na zpt reperowałem szkołę :P
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #8 dnia: Września 12, 2005, 18:23:07 »
III PR to poslkie radio, a trójki słucham od kiedy jej lista wystartowała :), jadąc autem zawsze mi w tle leci

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #9 dnia: Września 12, 2005, 18:24:17 »
Cytat: von Rutkov
No przyznać się kto to był bo słyszłem dobrze 306 i trochę gorzej CMHQ i coś o jego dowódcy Ursusie.

eee???, to on gdzieś gadał w radiu???, myślałem że ma zap... w szpitalu i nosa poza salę nie wystawia:).

W każdym razie herr Ursus, dostanie teraz larynogrof z składek dywizjonu, jako że ma zwyczaj latać z głośnikami 5.1 na full i wczuwać się w bass motora:D.
Co rzutuje na to co wychodzi z jego mikrofonu:D

[ Dodano: Pon 12 Wrz, 2005 19:26 ]

Przyznać się, skąd macie taki duży budżet na reklamę Very Happy

pozatym my duży budżet mieć, jak Zemsta Olega pokazac, my bardzo bogaci :mrgreen:
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #10 dnia: Września 12, 2005, 18:27:47 »
aha,
małe wyjaśnienie - to były odczytywane maile do prowadzącego audycję, nie wystapienia słowne. Sprawdź więc Filipie kto u Was to wysłał :)

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #11 dnia: Września 12, 2005, 18:31:12 »
aha,
małe wyjaśnienie - to były odczytywane maile do prowadzącego audycję, nie wystapienia słowne. Sprawdź więc Filipie kto u Was to wysłał Smile

llololololollolololololol
zaraz idę szukać kolan do odstrzelenia, przecież to ja jestem oficerem politycznym jednostki!!!!!

[ Dodano: Pon 12 Wrz, 2005 19:31 ]
ale skoro, było "troche gorzej o CMHQ", to chyba jednak nie my:)
zła się nie uleknę...

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #12 dnia: Września 12, 2005, 18:35:38 »
Nie, nie, nie, nie tam nie było lepiej gorzej. Wszystko ok oni się chwalili że graja w najlepszą grę sieciową świata :D lol. Tekst maila z 306 słyszałem w radiu dobrze żle słyszłem maila od Was bo mi jakiś Tir zakłócał spokój i czystość odbioru.

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #13 dnia: Września 12, 2005, 18:37:16 »
czy ja czuję intrygę obcych wywiadów działajacych na szkodę Rzeszy?? :mrgreen:

[ Dodano: Pon 12 Wrz, 2005 20:33 ]
hahaha, a jednak, ktoś z mojego dywizjonu wysłał taką notkę (ktoś==Popo)

"
: A ja pogrywam w Ił2 Forgotten Battles i korzystając z okazji chciałbym pozdrowić dywizjon Combat Mission Headquaters oraz w szczególności dowódce Ursusa. Pamietajcie chłopaki - latajcie bardzo nisko, bardzo powoli i zwalniajcie za zakrętach.

"
zła się nie uleknę...

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #14 dnia: Września 13, 2005, 17:22:21 »
III PR to poslkie radio, a trójki słucham od kiedy jej lista wystartowała Smile, jadąc autem zawsze mi w tle leci

Ale po 2001 zmiany zwaliły to radio. Tak to to się słuchało all time :roll:
Ale ja dziwny jestem. :)  W XXI wieku mając 11 lat słuchalem radia :P
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.