Czyli, że co? Po Hokumie dostaniemy czołg i statek ?

. No bo jeżeli "The Battle Simulator" ? To muszą być wszystkie siły ...
Tak na poważnie. Jeżeli to nie wypucha tylko fakt, to wygląda na to, iż ED ma zupełnie inne plany, to by tłumaczyło opóźnienia w 1.11. Możliwe jednak, że jest to Kaczka, wypuszczona by zająć kolejnymi spekulacjami opinię publiczną, która czeka na 1.11 i już z wściekłości, że tak długo to trwa nawet przestała o tym mówić.
Przypominam sobie jednak, że była już informacja na forum RU, iż kolejny produkt ED ma współpracować z jakimś sprzętowym "kokpitem" firmy trzeciej, tak by dostarczyć w pełni profesjonalny symulator dla wojska. Może to o to chodzi.
A jeszcze jedno przemyślenie... jeżeli to co maja zamiar lansować będzie się nazywać
"The Fighter Collection Simulation Engine" - (TFCSE), znaczy to moim zdaniem, że na 1.2 się nie skończy i kolejne samoloty/jednostki będą dodawane. Oczywiście tylko sobie gdybam, tak jak mówiłem, pewnie to wypucha

.
[ Dodano: Wto 20 Wrz, 2005 10:17 ]Panowie, sorry, ale
TUTAJ jest ta cała strona, czyli to nie na
www.lockon.ru, tylko zupełnie gdzie indziej. Więc ktoś może sobie robić jaja, albo ktoś coś przygotowuje...
Informacja już się ukazała na forum RU więc zobaczymy jaki będzie oddźwięk.
[ Dodano: Wto 20 Wrz, 2005 10:20 ]A to widzieliscie?
[ Dodano: Wto 20 Wrz, 2005 10:23 ]Panowie, prześledźcie
TEN temat, szybko się rozrasta!
[ Dodano: Wto 20 Wrz, 2005 10:27 ]A taki fragment tekstu jak się Wam podoba

Currently nine flyable aircraft (A-10A, F-15C, Su-27, MiG-29, MiG-29, Su-25, Su-25T, Su-33, Ka-50) with more under development ( F-16, F/A-18 ).
[ Dodano: Wto 20 Wrz, 2005 10:36 ]Kurcze, jeżeli to jest prawda, to oni może faktycznie chcą udostępnić 4 siły pola walki

. Szczerze mówiąc jednak wątpię.
1. Lotnictwo (samoloty).
2. Kawalerię powietrzną (śmigłowce).
3. Jednostki naziemnie (czołgi)
4. Jednostki morskie (statki) - ciekawe w jakim zakresie, bo to temat złożony.
[ Dodano: Wto 20 Wrz, 2005 10:43 ]
Hmmmm ale mi się Paja śmieje

. Wiecie co?
www.lockon.ru jest na IP
66.221.35.146a zgadnijcie na jakim IP jest domena
www.thebattlesim.com, czyli to co wywołało taką furorę?
www.thebattlesim.com jest na IP
66.221.35.147Czyli to chyba jednak nie wypucha, a jeżeli to bardzo poniżej pasa, ale ja jestem dobrej myśli. Ale jazda ...