Autor Wątek: Zakup Flaming Cliffs (wersja download) proszę o pomoc  (Przeczytany 1836 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

funny_man

• Gość
Zakup Flaming Cliffs (wersja download) proszę o pomoc
« dnia: Września 23, 2005, 15:05:29 »
Chcialbym zakupic FC i z tego co wyczytalem na forum najtaniej i najlatwiej kupic ja z lockon.ru w wersji download. Prosze o szczegolowe wyjasnienie calej procedury przez kogos kto juz tak gre kupil. Zalezy mi przede wszystkim na tym w jaki sposob mozna im zaplacic i czy robi sie to jakims przelewem na konto i jesli tak to czy da sie to zrobic przy pomocy zwyklego konta Ekonto w mBanku? Naprawde zalezy mi na szczegolwym wyjasnieniu, bo nie chcialbym sie zamotac albo tracic 60 zl. Licze ze ktos znajdzie chwilke zeby mi to opisac bo widze ze posiadajac wersje 1.02 niewiele moge podzialac temacie gry online a na takiej mi przede wszystkim zalezy. Bardzo spodobala mi sie atmosferana forum i mam nadzieje ze taka sama panuje w powietrzu...

P.S.
a moze jest jakas inna droga aby latwiej nabyc LO FC? Jesli jest to jaka?

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Września 23, 2005, 15:39:05 »
Wszystko znajdziesz w tym forum, bo nie jesteś pierwszym zainteresowanym tym tematem :). Nie każ nam tego jeszcze raz pisać. OK ?

NESQUIK

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Września 23, 2005, 16:15:22 »
Witaj - spokojnie mozesz kupic FC poprzez konto w mBanku, ale bedzie ci do tego potrzebna dodatkowa eKarta sluzaca do transakcji w internecie jesli jeszcze takiej nie posiadasz. Taka karta jest wydawana na okres 12 miesiecy i kosztuje 25zl. Wszystko znajdziesz na stronie mBanku. Jesli chcesz nabyc wersje CD to mozesz to zrobic w sklepie www.pilots.pl niestety wtedy FC bedzie drozszy.

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Września 23, 2005, 16:25:19 »
Cytat: funny_man
Bardzo spodobala mi sie atmosferana forum i mam nadzieje ze taka sama panuje w powietrzu...

Ooo tam to dopiero jest ATMOSFERA.  :twisted:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #4 dnia: Września 23, 2005, 16:27:14 »
Cytat: NESQUIK
Jesli chcesz nabyc wersje CD to mozesz to zrobic w sklepie www.pilots.pl niestety wtedy FC bedzie drozszy.
Już nie ma... a szkoda, mam nadzieję, że jeszcze się pojawi (najlepiej w jeszcze niższej cenie abym z miejsca mógł kupic  :twisted: )

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Września 23, 2005, 19:33:09 »
Napislalem do pilots.pl maial w tej sprawie bo poza tym ze niby nie ma to nawet jak jest na DVD (tak jest napisane na ich stronie) to i tak nie mam jak zainstalowac  :(
Szkoda ze nikt nie chce napisac o tym zalatwianiu z Ruskimi bo nie moge znalezc odpowiedzi na forum we wczesniejszych topicach  :|
Poza tym dziekuje za wszystkie odpowiedzi!

UPDATE:
Dostalem info z pilots.pl ze gra jest dostepna i ze niby jest w wersji CD a nie dvd tylko nie wiem po co w takim razie maja tak napisane na stronie

McHaron

• Gość
UUUuuuuggghhhhhhh!
« Odpowiedź #6 dnia: Września 23, 2005, 20:08:07 »
Funny Man, na drugiej stronie masz jak byk odpowiedni temat.

Proszę, specjalnie dla Ciebie. I nie mów, że nie ma, jak ktoś Ci mówi, że jest :).

Tytuł wątku:
Wygląda na to, że można już kupić FC przy pomocy kart kredyt.

« Odpowiedź #7 dnia: Września 23, 2005, 20:37:01 »
Dostalem info z pilots.pl ze gra jest dostepna i ze niby jest w wersji CD a nie dvd tylko nie wiem po co w takim razie maja tak napisane na stronie

Trzeba uważnie czytać.  :568:   Jest napisane:"Wydanie w opakowaniu DVD."czyli nadmieniają, że nie ma pudełka kartonowego, a DVD. Nic nie napisali o nośniku gry.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #8 dnia: Września 23, 2005, 21:05:55 »
Dostalem info z pilots.pl ze gra jest dostepna...
Fakt, nie wiem dlaczego ale przeoczyłem na ich stronie kategorię "dodatki" i FC szukałem w dziale "symulatory". Za pokutę wrzucam do nowej skarbonki kolejny banknot na zakup LO:FC  :roll: