Autor Wątek: Nowa muzyczka w menu  (Przeczytany 1023 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kaa

• Gość
Nowa muzyczka w menu
« dnia: Września 25, 2005, 19:17:53 »
Jakiś czas temu zmieniłem sobie muzyczkę w menu - ta nawijka zaczęła mnie już denerwować, a bez muzyczki jakoś tak smętnie się po menu snuć. tak więc zapodaję - temacik z... doom3: gitarki, perkusja, bez wokalu, ciężkawy, szybki - jak dla mnie w sam raz. do zassania stąd. :)

mALy

• Gość
Nowa muzyczka w menu
« Odpowiedź #1 dnia: Września 26, 2005, 15:06:03 »
Pamietacie taką gre F-16 Fighting Falcon? Miała swietne intro z bajeczną muzyką - te własnie muze chciał bym usłyszec w menu lock ona.

Znajdzie sie jakis magik który by to zrobił? :D ;)

kaa

• Gość
Nowa muzyczka w menu
« Odpowiedź #2 dnia: Września 26, 2005, 15:23:28 »
a masz tą muzyczkę? wystarczy żeby była w formacie ogg vorbis, plik musi się nazywać main.ogg i być umieszczony .\lock on\sounds\music\

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Nowa muzyczka w menu
« Odpowiedź #3 dnia: Września 26, 2005, 16:30:22 »
Podeślijcie mi tą muzyczkę to Wam zmajstruję ;]
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

mALy

• Gość
Nowa muzyczka w menu
« Odpowiedź #4 dnia: Września 26, 2005, 17:11:05 »
Własnie (po latach) jeszcze raz zainstalowałem te gre i powiem wam ze graficznie to to intro nie prezentuje sie za dobrze :D Muzyka nie bardzo pasuje do menu locka - pojawia sie w niej krotki dialog i swisty przelatujacych samolotów. Po za tym trwa za krotko, a puszcanie w kółko tego samego kawałka moze po jakims czasie wkurzac. Nawet nie bardzo mam jak zrzucic te muze bo intro na płycie włancza sie z pliku exe (kazdy film to osobny plik exe). Wrzucił bym całego exe na forum ale najsmiesniejsze jest to ze zajmuje 33MB ;)

Ahm... gra jest bodajze z 95 roku ;)

[ Dodano: Sob 01 Paź, 2005 13:06 ]
http://www.megaupload.com/?d=HPNEFBLT

Link do Intra Falcona które tak wychwalałem. Plik *.rar wazy cos ok 33MB i zawiera plik *.exe z filmem. Nie bac sie - to nie zaden wirus, trojan ani nic w tym stylu :)

Zwróćcie uwage jak dokłądnie odwzorowano kokpit F16 :D ;)

Odp: Nowa muzyczka w menu
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 02, 2006, 22:31:16 »
Cześć. Od niedawna latam LockOn (1.02) ale juz mnie ta durna gadanina też zaczęła denerwować no i tak trafiłem na ten temat :002: :002: :002: Ja postanowiłem wsadzić w lock on\sounds\music\main  główny temat muzyczny z filmy TOP GUN. Pasuje jak ulał i jest wystarczająco długi ( ok 4 minut). Zgrałem to z kasety magnetofonowej na dysk, wyciąłem szum, poprawiłem brzmienie i zapisałem jako zwykły wav. Programem "Advanced WMA Workshop"
link do programu  http://www.litexmedia.com/
przerobiłem to na ogg vorbis i ... tak oto mam fajną lotniczą muzę a nie jakieś brzdęki :020:
Nieważne, ile zapierających dech w piersi akrobacji wykonasz - jeśli w decydującym momencie nie zestrzelisz wrogiego samolotu......będziesz martwy.

HL- EKG_Polbaj