No, widzę że lud znów protestuje w sprawie skinów, a akurat Policji Państwowej nie dowieźli amunicji do Thompsonów, trzeba będzie negocjować...
Gwoli wyjaśnienia:
Nie spodziewałem się, że taki gigant jak il2skins padnie. Zamknięcie strony, propaganda "grupy trzymającej władzę" na forum oraz moja zmiana strategii działania sprawiły, że zacząłem nieco ignorować serię "Sturmovik"...
Po drugie: nie wszystkie skiny były moje, ani chociażby nie były zrobione w ramach mojego projektu. Toteż możliwe jest, że nie mam ich w swoich archiwach - i stąd problem w uploadnięciu ich gdzieś.
Po trzecie: ktoś (Scoot?) już o tym pisał do mnie, oferował hosting plików, odpisałem ale potem już się nie odezwał... więc i ja zapomniałem o sprawie.
A teraz do rzeczy:
Część plików znalazłem u siebie, o inne muszę poprosić Lokiego oraz Robo ze słowackiego forum. Użyję swojego mirrora albo poproszę Kajzera o pomoc.
Coś się załatwi. Spox. Głosujcie dalej na mnie
[ Dodano: Nie 02 Paź, 2005 01:46 ]Uff, macie szczęście, że Loki był online i podesłał mi co trzeba: dodałem drugi mirror dla większości plików, ściągajcie.