Ja napisze tylko tyle - w swoim czasie żarliśmy się zdrowo czy to z 303_Kwiatkiem , czy z Kanalem. Zdażało sie naprawdę pogryźć nam do kości, ale mimo delikatnie rzecz ujmując różnicy poglądów , nigdy chłopaki nie zeszły poniżej poziomu wyznaczanego przez jakieś podstawowe zasady dobrego wychowania, czy szacunku do samego siebie. Po prostu.
Generalnie rzecz biorąc do nazywania mnie szajserem ma prawo tylko i wyłącznie Świerczek, Qutik. Kilka innych osób pewnie też by mogło
Po tym co teraz powiem zapewne kilka osób zarzuci mi populizm , ale uważam że tak trzeba powiedzieć, chociażby ze względu na wszystkich tych którzy dopiero poznają to forum.
W swoim czasie była szeroko zakrojona zrzutka na wieniec dla Pana Generała Skalskiego , która potem niejako samoistnie przekształciła się w fundusz na rzecz opieki nad grobami polskich pilotów. Pytam , gdzie wtedy byli piewcy polskości, patrioci bez zmazy ni skazy? Może strzelanie do 'polskich niemców' czy 'folksdojczy' im nie pozwoliło poświęcić tej akcji uwagi. A naprawdę nawet bardzo sie starając nie dało sie nie zobaczyć przyklejonych tematów o zbiórce czy to na forum ila , czy DWS czy wreszcie na forum dywizjonu 303, gdzie poza Polrusem, post factum, pies z kulawą nogą nie zajrzał, a jedyne pieniądze z 'jasnej strony' jakie wpłynęły do skarbnika pochodziły od Szpaka.
Ja będac członkiem 'polskigo virtualnego dywizjonu' bym ze wstydu chyba zmienił nicka i zaczął grać w warcaby na onecie.
Pomijam już skądinąd śmieszne komentarze i akcje publikowane pod moim nickiem na serwiesie gry.onet.pl, w świetle których jestem fanatycznym zwolennikiem fb

. To jest nawet w jaqkiś pokręcony sposób przewrotnie śmieszne, muszę przyznać i nawet poczułem sympatię do autora, gdyż wpisało sie do doskonale w moje czarne poczucie humoru.
Temat proponuje zamknąc, a wspomnianych panów ignorować