Autor Wątek: Zastanówcie się...  (Przeczytany 4054 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Elwood

• Gość
Zastanówcie się...
« dnia: Października 05, 2005, 18:41:13 »
... zanim cokolwiek napiszecie na naszym forum firmując to swoim nickiem. Być może nie chcecie przebywać w tak miernym, żenującym towarzystwie jak moje czy moich przyjaciół. Jeśli więc nie chcecie uczestniczyć w forum określonym przez jedynie słuszne, prawdziwie polskie gremium kolegow z wirtualnego dywizjonu 306 (www.306.prv.pl -> forum) jako "neofaszystowskie nastroje i "jedynie słuszne teorie" wymuszane przez niedopuszczalne chamskie praktyki moderatorów jak np. trolling, podglądanie prywatnych wiadomości i zamknietych prywatnych for!!!", to lepiej nie zapisuj się do nas i skorzystaj z niemniej interesującej, arcybogatej bazy danych kolegow z 306 na ich forum. Służę adresem (zbieżnosc i układ tematyczny forum zapewne całkowicie przypadkowe).
Od siebie dodam, ze nazywanie mnie kryptonazistą uważam nie tyle za niestosowne, co po prostu chamskie i nie chcę mieć w związku z tym nic wspólnego z autorem owej wypowiedzi. Bez poważania.
Elwood

P.S. Jeśli ktoś uważa że mi żyłka drgnęła i się uniosłem: owszem, drgnęła mi żyłka. Od kilku lat moje teksty wyrobiły sobie swoje miejsce w polskiej sieci. Nigdzie nie można mi w nich zarzucić treści pronazistowskich. I nie podoba mi się, że jakiś pseudopolaczkowaty baran jeden z drugim którego wiedza nie pozwoliła mu obronić własnych wydumanych teorii tutaj obraża się, przenosi gdzieś indziej i nazywa mnie zwolennikiem nazizmu. Jeśli wam, przeszło ośmiuset członkom naszego forum to odpowiada- proszę bardzo. Mnie nie.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #1 dnia: Października 05, 2005, 19:11:28 »
Spokojnie ludzie, spokojnie, przyjrzałem się tamtemu forum i po przeczytaniu tego tekstu:
Interesowal mnie tylko i wylacznie spit.w pachu 4.01 latala sie nim beznadziejnie.W 4.02 ten samolot juz nie lata.Spokojnie go foka wykreci
nie mam żadnych obaw  :D - nazywam to "selekcją naturalną"

PS. Chociaż nazywanie mnie neofaszystą jest ... delikatnie mówiąc ... groźne.

kaa

• Gość
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #2 dnia: Października 05, 2005, 19:14:33 »
tjaaa...
poczekamy zobaczymy czy coś z tego urośnie czy wegetować będzie
na razie postów merytorycznych niewiele a i te jakieś takie niezbyt... :P
btw
Chodzily sluchy ze Szajser wybieral sie do Niemiec na zjazd faszystowski i mozliwe ze nasz admin zostal uprowadzony.Prawdopodobnie poddawany jest torturom ale nie ma sie o co martwic,bo obiecal ze linku do naszego forum nie sprzeda chocby mu Szajser maluchem po stopach jezdzil!

:lol:

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #3 dnia: Października 05, 2005, 19:21:49 »
Żenada...

Przemilcze to minutą ciszy...
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

kaa

• Gość
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #4 dnia: Października 05, 2005, 19:29:52 »
od dziś dla niegrzecznych zamiast bana - zesłanie... tam.  :twisted:

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #5 dnia: Października 05, 2005, 19:31:40 »
Edytko - zapomniałeś się pokalać, że jesteś cieniasem i sie na niczym nie znasz i teksty z strony choćby kg200 są niczym wobec wiedzy, którą można wyciągnąć ze strony w/w ludzików . I to tamto forum będzie skupiać przez 4 lata ponad 800 userów. Ludzi wśród których są tacy którzy jeżdżą na groby pilotów polskich, tworzą coś dla innych (samo forum, Ger0nim0_serv, Polska scena Ilowa, dodatki, walka o P11, czy o odkurzaczach nie wspomnę) My jako społeczność która podchodzi do gier jak do gier, i wyżej stawia rzeczywistość i chęć przekazania innym choć części wiedzy jesteśmy na wymarciu. Widać duża gęba i krzyk dla krzyku jest dla niektórych najważniejszy, i wiesz co ja na to ??
Krzyżyk im na drogę bo jest tutaj wiele ciekawych ludzi i tematów którymi warto się zajmować i dla których "chce mi sie jeszcze".

p.s. Ach przepraszam chciałem zapobiec fali spekulacji i zdementować pogłoski, że wymagam od grona moderatorów składania przysięgi na szefa, tatuowania hakenkrojca na czole, składania ofiar z kurczaków, dziewic (?), jak nie rzucam czarów i większość użytkowników jest tutaj z własnej woli (chyba)

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #6 dnia: Października 05, 2005, 19:37:16 »
taaaa, jest nawet reakcja ze strony tamtego forum, ale "panowie" uzywaja jezyka ulicy więc nawet nie będę się wdawał w jakiekolwiek dyskusje........
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Zastanówcie się...
« Odpowiedź #7 dnia: Października 05, 2005, 19:41:55 »
A ja do autora tego podpisu pod banerem slę taki słodziutki i milutki czterowiersz autorstwa bodajże Adama Asnyka:

"Próżnoś repliki się spodziewał;
Nie dam Ci prztyczka, ani klapsa;
Nie powiem nawet: Pies Cię jebał;
Bo to mezalians byłby dla psa."

Ps. Sorry za niecenzuralne słownictwo, ale w końcu to słowa poety.

Iche

• Gość
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #8 dnia: Października 05, 2005, 19:49:40 »
My jako społeczność która podchodzi do gier jak do gier, i wyżej stawia rzeczywistość i chęć przekazania innym choć części wiedzy jesteśmy na wymarciu.

Ja bym tak nie dramatyzował. Dzieciaki się bawią i dobrze, że mają swoje miejsce do tego. A tutaj jest o czym gadać i ciągle pojawiaja się nowi forumowicze, których fajnie się czyta. Nawet jeśli entuzjazm w dziale Iła siadł zupełnie, to mamy bardzo rozwojową sytuacje na innych odcinkach wirtualnego frontu. 8)

Schmeisser

• Gość
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #9 dnia: Października 05, 2005, 20:06:48 »
Ja napisze tylko tyle - w swoim czasie żarliśmy się zdrowo czy to z 303_Kwiatkiem , czy z Kanalem. Zdażało sie naprawdę pogryźć nam do kości, ale mimo delikatnie rzecz ujmując różnicy poglądów , nigdy chłopaki nie zeszły poniżej poziomu wyznaczanego przez jakieś podstawowe zasady dobrego wychowania, czy szacunku do samego siebie. Po prostu.

Generalnie rzecz biorąc do nazywania mnie szajserem ma prawo tylko i wyłącznie Świerczek, Qutik. Kilka innych osób pewnie też by mogło :)

Po tym co teraz powiem zapewne kilka osób zarzuci mi populizm , ale uważam że tak trzeba powiedzieć, chociażby ze względu na wszystkich tych którzy dopiero poznają to forum.

W swoim czasie była szeroko zakrojona zrzutka na wieniec dla Pana Generała Skalskiego , która potem niejako samoistnie przekształciła się w fundusz na rzecz opieki nad grobami polskich pilotów.  Pytam , gdzie wtedy byli piewcy polskości, patrioci bez zmazy ni skazy? Może strzelanie do 'polskich niemców' czy 'folksdojczy' im nie pozwoliło poświęcić tej akcji uwagi. A naprawdę nawet bardzo sie starając nie dało sie nie zobaczyć przyklejonych tematów o zbiórce czy to na forum ila , czy DWS czy wreszcie na forum dywizjonu 303, gdzie poza Polrusem, post factum, pies z kulawą nogą nie zajrzał, a jedyne pieniądze z 'jasnej strony' jakie wpłynęły do skarbnika pochodziły od Szpaka.

Ja będac członkiem 'polskigo virtualnego dywizjonu' bym ze wstydu chyba zmienił nicka i zaczął grać w warcaby na onecie.

Pomijam już skądinąd śmieszne komentarze i akcje publikowane pod moim nickiem na serwiesie gry.onet.pl, w świetle których jestem fanatycznym zwolennikiem fb :D . To jest nawet w jaqkiś pokręcony sposób przewrotnie śmieszne, muszę przyznać i nawet poczułem sympatię do autora, gdyż wpisało sie do doskonale w moje czarne poczucie humoru.

Temat proponuje zamknąc, a wspomnianych panów ignorować

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #10 dnia: Października 05, 2005, 20:17:54 »
Cytat: Schmeisser
ignorować

tylko i wyłącznie
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #11 dnia: Października 05, 2005, 20:32:45 »
Cytat: Ger0nim0
I to tamto forum będzie skupiać przez 4 lata ponad 800 userów.

Rzekłbym nawet że więcej, tyle że 2 razy było oczyszczanie forum z wirtualnych profili i myślę że gdyby nie to to już było by coś ok. 4000 kont.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #12 dnia: Października 05, 2005, 20:51:31 »
Elwood chyba im reklamę zrobił  :P

miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

NiKuTa

• Gość
Zastanówcie się...
« Odpowiedź #13 dnia: Października 05, 2005, 20:57:07 »
Brak mi słów. Wicie co jest najgorsze i głupio mi troche,  gdyż jestem założycielem dywizjonu 306. :/, a założenie dywizjonu miało pocześci poprawić stosunki blue and red. A tu...
Pogryzłem się z nimi właśnie o coś takiego. Nie dało się znimi pogadać na temat niemieckiego sprzetu i latania na tym sprzecie. PO czasie nie wyrobiłem tego i odszedłem właśnie z paru powodów, a jednym z nich były te ich niby patriotyczne wypowiedzi. Totalnie mnie zaskoczyli pomimo tego ze prawie wszyscy w 306 są starsi odemnie a zachwują się jak 5 letnie dzieci w piaskownicy.

Zastanówcie się...
« Odpowiedź #14 dnia: Października 05, 2005, 21:12:02 »
<Ignore Mode ON!>

...
 :!:
Robert Krzesiak @ Graf @ I/KG200_Doktor  1972-†2006
Salute!