Autor Wątek: Nieziemska obsługa...  (Przeczytany 3836 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kusch

• Global Moderator
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #15 dnia: Października 14, 2005, 18:21:01 »
Obawiam się,że ten nowy topic mógłby być przyczyną upadku forum, przeca Gero też człowiek  :D
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #16 dnia: Października 14, 2005, 18:37:14 »
Jestem za takim topikiem :P proponuje tutaj zacząć wklejać zdjęcia z serii "Sam naprawiam" oraz "Obsługa i naprawa" [;

John wiemy jak wiele ryzykowałeś żeby zdobyć ten materiał dlatego za zasługi na polu bitwy otrzymujecie w nagrodę uścisk dłoni i uśmiech kierownika :)

@Kusch
Masz rację, Gero też człowiek i pić musi :mrgreen:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Kos

• Global Moderator
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #17 dnia: Października 14, 2005, 19:55:59 »
Cytat: KosiMazaki
Masz rację, Gero też człowiek i pić musi

... ale nie chce!!!!!!! I mam na to dowody, niepodważalne!
Dziadek Kos

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #18 dnia: Października 14, 2005, 20:23:22 »
Cos mi sie wydaje, że John Cool dysponuje większą ilością takich zdjęciówek.

Niebawem zatem zobaczymy nie "Dziewczyny z Media markt" w jednym z czasopism na P (i to nie będzie wcale Polityka :D) ale "Dziewczyny od MiGa"
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

John Cool

• Gość
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #19 dnia: Października 14, 2005, 20:37:15 »
Cytat: YoYo
Cos mi sie wydaje, że John Cool dysponuje większą ilością takich zdjęciówek.

Z tej serii to już niestety ostatnie :( ale w mojej kolekcji chyba jeszcze jest coś w podobnym guście :mrgreen:, jak na przykład hostessy Suchoja  :D  Niech no tylko to znajdę...

John wiemy jak wiele ryzykowałeś żeby zdobyć ten materiał dlatego za zasługi na polu bitwy otrzymujecie w nagrodę uścisk dłoni i uśmiech kierownika Smile

Samemu tych fotek nie wykonałem  :wink: , lecz wyłuskałem dwa tygodnie temu na jakimś innym forum, tak więc nie przesadzać z tą "zasługą".... Za cholerę jednak nie mogę sobie przypomnieć gdzie ja to dostałem...

Cytat: YoYo
Niebawem zatem zobaczymy nie "Dziewczyny z Media markt" w jednym z czasopism na P (i to nie będzie wcale Polityka) ale "Dziewczyny od MiGa"

Jak dadzą w numerze plakat to go oprawię i powieszę w honorowym miejscu  :mrgreen:

Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #20 dnia: Października 14, 2005, 21:36:24 »
Mozliwe, ze to juz kiedys bylo, ale warto sobie przypomniec ;)
PFS_milo

Offline Kusch

• Global Moderator
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #21 dnia: Października 14, 2005, 22:11:35 »
To Schmeisserowski Morgenstrahl  :D
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline KosiMazaki

• Administrator
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #22 dnia: Października 14, 2005, 22:29:22 »
Ja tam wole ten mosolot w tle  :roll:  :roll:  :roll:

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #23 dnia: Października 14, 2005, 23:02:29 »
Cytat: Kos
Masz rację, Gero też człowiek i pić musi

... ale nie chce!!!!!!! I mam na to dowody, niepodważalne!

Przepraszam jak wiesz wszystkiemu winne były czynniki kierownicze, lecz wszystko jest do nadrobienia, może juz wkrótce ...

John Cool

• Gość
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #24 dnia: Października 17, 2005, 12:27:45 »
Aby ponownie nasycić wrażliwe podniebienia naszych forumowiczów, mamy tutaj miłych dla oka fotek ciąg dalszy... Być może niektórzy je już widzieli  :wink:  Tym razem jednak pozwolę sobie umieścić materiał z trochę innej beczki...

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #25 dnia: Października 17, 2005, 15:44:02 »
To nie tak, świntuchy:

owe dwie panie właśnie wyszły od fryzjera, dowiedziały się, że te widoczne na zdjęciu bliźniacze suszarki są o wiele skuteczniejsze niż te, w które wsadzasz łeb u fryzjerki - więc zaoszczędzą czasu. Przemiły pan, któremu uprzednio wyświadczyły pewną usługę na zasadzie odzajemnienia się, miał zaraz włączyć "suszenie"...

* * * * * *

A w Czechach odżywają nacjonalistyczne nastroje... Zaolzia im mało... szykują nową inwazję!

Panowie! Czas na atak prewencyjny! :twisted:
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Offline KosiMazaki

• Administrator
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #26 dnia: Października 18, 2005, 17:15:21 »
Panowie nie przeginajcie z linkami do stron.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #27 dnia: Października 18, 2005, 17:55:46 »
Zacytuję Ci Mazaku tekst z J. Kaczmarka "Czego się boisz głupi(a), przecież możemy pójść na całość......"  :mrgreen:

z bronią to najlepiej wygląda A. Jolie :P, no ewentualnie jeśli ktoś oglądał w sobotę "total Recall" przyzna mi rację iż Sharon Stone też może być (wybacz żono :D)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

303_Shpacoo

• Gość
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #28 dnia: Października 18, 2005, 18:01:04 »
- "Uważaj to za rozwód!"
BANG!
Po czem Rutkov osunał się na klwiaturę, kiedy z monitora wciąż spływała czerwona, galaretowata substancja... :572:
Żona opuściła dymiącą jeszcze lufę, rzuciła gnata na podłogę i poszła oglądać "M jak Miłość".

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Nieziemska obsługa...
« Odpowiedź #29 dnia: Października 18, 2005, 18:04:19 »
Cytat: 303_Shpacoo
- "Uważaj to za rozwód!"

Hehehehe, widzę Szpaku że film Ci się podobał, mnie też i co najgorsze widziałem go z żoną. Więc ONA wie co robić :D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM