Autor Wątek: Focke Wulf znaleziony niedaleko St.Petersburga  (Przeczytany 4962 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

_michal

• Gość

Qbeesh

• Gość
Odp: Focke Wulf znaleziony niedaleko St.Petersburga
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 26, 2011, 10:49:34 »
Z jednej strony fajnie, że zrobiony i lata. Z drugiej strony, pewnie sporo luda jest porządnie w*****nych, że jak zwykle przyjechali hamerykańce, podpieprzyli i wywieźli za ocean.
To samo u nas z Panterą było. Dalej, jazda ze sprzętem do żyda dla paru groszy na flachę.

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 26, 2011, 14:55:03 »
Z jednej strony fajnie, że zrobiony i lata. Z drugiej strony, pewnie sporo luda jest porządnie w*****nych, że jak zwykle przyjechali hamerykańce, podpieprzyli i wywieźli za ocean.
To samo u nas z Panterą było. Dalej, jazda ze sprzętem do żyda dla paru groszy na flachę.
Hmmm, może jednak nie potrzebnie się tak denerwujesz. Ja także bym chciał , żeby w polskich muzeach stały ( a najlepiej latały ,  LIM czy Bies w powietrzu to dowód że się da )  perełki. Z drugiej jednak strony co z tego, żeby została ta Foka na wschodzie ? NIe mają nawet kasy, żeby ja doprowadzić do jakiej takiej kultury a w Stanach mają i to na tyle, że nawet lata. Z dwojga złego...niech lata tam niż niszczeje gdzieś tu. Tak przy okazji nasuwa mi się myśl o eksponatach w Polsce. MWP w W-wie. Jakiś czas temu to było żal patrzeć jak się to wszystko tam marnuje. Teraz coś z tym robią ( poziom odresturowania pozostawie bez komentarza ), ale jak to się skończy ?
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 26, 2011, 17:47:29 »
Tyż prowda. Uwzględniłem to. Mam dokładnie takie same przemyślenia co do MWP i w ogóle kondycji tego typu sprzętów w Polsce.