Autor Wątek: Smutna nowina  (Przeczytany 2792 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Graf

• Gość
Smutna nowina
« dnia: Października 16, 2005, 15:12:34 »
Proponuję uczcić minutą ciszy tragedię spod Łodzi. Wg ostatnich doniesień ogień pochłonął tam fabrykę i duże składy rajstop, co może się okazać bolesnym ciosem dla kilku naszych starych towarzyszy.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Smutna nowina
« Odpowiedź #1 dnia: Października 16, 2005, 15:24:04 »
fatalnie, nie będzie już w co FW190 pakować ... :\
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Schmeisser

• Gość
Smutna nowina
« Odpowiedź #2 dnia: Października 16, 2005, 15:35:47 »
dobrze ze wytwornie szarej taśmy bezpieczne...

Smutna nowina
« Odpowiedź #3 dnia: Października 16, 2005, 15:33:11 »
Sabotaż jak nic!  :shock:
RS vel Rola dzisiaj miał opuścić Warszawę ale nie wiem co się z nim dzieje bo od dwóch dni gdzieś się zaszył i straciłem go z oczu. Grupa pod jego kierownictwem ma wiele na sumieniu i zapewne jeszcze nie raz o nich  usłyszymy  :569: :D .  :570:

Wasz stały korespondent z GG, Berlina, Moskwy i Breslau oraz Budapesztu, Wiednia Pragi, Paryża, Londynu itd. Max H. Golonko
Nie da Ci żona nie da sąsiadka,
Nawet nie przyjdzie im to do głowy,
Tego, co da Ci sierżant sztabowy.

http://www.1pl.boo.pl/

Smutna nowina
« Odpowiedź #4 dnia: Października 16, 2005, 15:44:01 »
Cytat: YoYo
fatalnie, nie będzie już w co FW190 pakować ... :\

Szyderca?! Uderz w stół a nożyce się odezwą. :mrgreen:

„Trzepaczka do jajek” i taśma w „czemodanie” Roli wyraźnie dają świadectwo ich spółki :D .

Wasz stały korespondent z GG, Berlina, Moskwy i Breslau oraz Budapesztu, Wiednia Pragi, Paryża, Londynu itd. Max H. Golonko

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Smutna nowina
« Odpowiedź #5 dnia: Października 16, 2005, 15:47:04 »
SKANDAL!!!!!©®
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Waylander

• Gość
Smutna nowina
« Odpowiedź #6 dnia: Października 16, 2005, 17:23:55 »
CHAMSTWO POŁĄCZONE Z ŁAJDACTWEM!  :evil:

Offline Ros

• *
  • Uziemniony
Smutna nowina
« Odpowiedź #7 dnia: Października 16, 2005, 21:06:07 »
Łódź to takie miasto, że jak się coś w miesiącu nie spali to jakoś tak dziwnie się człowiekowi na duszy robi. Taka nowa świecka tradycja :) Pechowo, że akurat na tę fabrykę rajstop trafiło :)  Sabotaż jak nic...
Though I fly through the Valley of Death I shall fear no Evil for I am at 80,000 feet and climbing
36 Quai des Orfevres

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Smutna nowina
« Odpowiedź #8 dnia: Października 16, 2005, 21:26:57 »
Cytat: Ros
Łódź to takie miasto, że jak się coś w miesiącu nie spali to jakoś tak dziwnie się człowiekowi na duszy robi. Taka nowa świecka tradycja

No tradycja to jest i to nie nowa  :mrgreen:, przynajmniej trak wynika z literatury . Jeżeli kto czytał lub widział "Ziemię Obiecaną" to zapewne wie że "spalić się" jest w mieście Łodzi rzeczą ludzką :D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Smutna nowina
« Odpowiedź #9 dnia: Października 17, 2005, 13:13:28 »
:shock:  :shock:  :shock:
Robert Krzesiak @ Graf @ I/KG200_Doktor  1972-†2006
Salute!

Smutna nowina
« Odpowiedź #10 dnia: Października 17, 2005, 18:47:48 »
Mam jeszcze jeden dowód, że to była robota grupy „Danzig R&R”. Mianowicie podczas spotkania na Polach Mokotowskich niejaki "Kaa" cały czas podnosił temat Łodzi  :shock: i w tym kontekście używał jakiegoś szyfru „SHIII” i dodawał podwodnych :shock:  :D .
A wiadomo, że woda to przeciwieństwo ognia. Szyfr prosty a nawet prostacki, więc nie miałem żadnego problemu z jego rozwiązaniem. :D

Podam następny przykład ich sabotażu. Umówiłem się z dzisiaj z Piotrem_z w naszym stałym miejscu tylko nam znanym (tak myślałem do dziś), czyli pod budką z  :564:  przy dworcu Wschodnim. I co? Nie zgadniecie! Idę na umówione spotkanie a tu budki „niet” ani śladu.. :shock:  :shock:
Byłem zszokowany i jednocześnie załamany, ale od razu wiedziałem czyja to robota!

Offline Kusch

• Global Moderator
Smutna nowina
« Odpowiedź #11 dnia: Października 17, 2005, 19:05:09 »
Cytat: Scoot
przy dworcu Wschodnim

Dlatego,że to dworzec wschodni a wiadomo na wschodzie się pije spirytus a nie piwo.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Smutna nowina
« Odpowiedź #12 dnia: Października 17, 2005, 19:51:41 »
Cytat: Kusch
Dlatego,że to dworzec wschodni a wiadomo na wschodzie się pije spirytus a nie piwo.

Tak to ma sens. Ale Oni są przebiegli!  :shock:  :D

tomek1988

• Gość
Smutna nowina
« Odpowiedź #13 dnia: Października 17, 2005, 21:38:08 »
Cytat: Scoot
Mam jeszcze jeden dowód, że to była robota grupy „Danzig R&R”. Mianowicie podczas spotkania na Polach Mokotowskich niejaki "Kaa" cały czas podnosił temat Łodzi  :shock: i w tym kontekście używał jakiegoś szyfru „SHIII” i dodawał podwodnych :shock:  :D .
A wiadomo, że woda to przeciwieństwo ognia. Szyfr prosty a nawet prostacki, więc nie miałem żadnego problemu z jego rozwiązaniem. :D

Moim zdaniem dowody są spreparowane. Nie wierzę, że Kaa mówił o "łodziach podwodnych". O okrętach może tak...
 :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: