Autor Wątek: Saab J-37 Viggen AJSH  (Przeczytany 6222 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
Saab J-37 Viggen AJSH
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 15, 2005, 22:39:05 »
Cytat: Schmeisser

Ciekawe czy ktoś się rozpieprzy autem zapatrzony w nietypowy pojazd :D

Byle nie o pojazd !!!!!!!!!!!!!
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Saab J-37 Viggen AJSH
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 15, 2005, 23:21:25 »
Ta a na notatce służbowej zanotuje:

"Kierujący pojazdem osobowym Fiat 126p wykonywał manewer wyprzedzania samolotu Saab...".....lolololol :lol:  :lol:  :lol:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline martin

• *
Saab J-37 Viggen AJSH
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 16, 2005, 12:44:08 »
Cytat: KosiMazaki
Ta a na notatce służbowej zanotuje:

"Kierujący pojazdem osobowym Fiat 126p wykonywał manewer wyprzedzania samolotu Saab...".....lolololol :lol:  :lol:  :lol:

Podczas manewru wyprzedzania , kierujący żółtym maluchem, nie zachował należytej ostrożności, przekraczając barierę dźwięku (70 Km/h) zahaczył o skrzydło pojazdu wolnobieżnego marki SAAB na szwedzkich numerach. Kierowcy malucha mimo rozpaczliwych prób nie udało wyprowadzić sie go z płaskiego korka plecowego, co doprowadziło w ostateczności do zaatakowania latarni miejskiej. :D

Martin
Ała moje kolano, W prawe poproszę, i tak jest zbąbane.

Offline Rolam

Saab J-37 Viggen AJSH
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 16, 2005, 13:39:22 »
Śmiejcie sie śmiejcie... w zeszłym roku o mało nie skończyło się notatką :

"Kierujący motocyklem Yamaha nie zastosował się do wskazań sygnalizacji świetlnej i doprowadził do kolizji z pojazdem marki ORLIK poruszającym się na drodze z pierszeństwem przejazdu"

Zagapiłem się , około  23-ciej w W-wie Grójecką holowali Orlika i mało w niego nie wjechałem  :mrgreen:
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

Marioosh

• Gość
Saab J-37 Viggen AJSH
« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 17, 2005, 15:37:16 »
Coś czuję że w weekend pójdę sobie na spacerek z Tygrysem do muzeum pooglądać eksponat, ku aboslutnej jego konfuzji.

Macio

• Gość
Odp: Saab J-37 Viggen AJSH
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 29, 2005, 18:37:57 »
Viggena nie obaczysz jeszcze w ten weekend w Muzeum... po pierwsze musi cholera przylecieć a tu jak coś szwedom się nie podoba to znowu wczoraj Balice nie wydały zgody na lądowanie (tu uwaga) ze względu na trudne warunki pogodowe. Dziś jeszcze nie ma ostatecznej zgody. Zdjęcia z przejazdu i z lądowania będę na pewno miał. :D a przeszkadzający drzewostan już ścięty :evil:   :lol:
: Listopad 18, 2005, 08:16:17
Viggen wylądował !!! zdjęcia za chwilę. Niestety jakośc słaba bo z komóry... jutro będą z cyfrówki.
: Listopad 29, 2005, 17:23:02
Muszę się jeszcze pochwalic iż byłem w najbardziej szczerzonej twierdzy czyli w 32 Ośrodku Dowodzenia i Naprowadzania na Balicach. Przed sobą miałem mnóstwo monitorów, na których migały wszystkie (no może bez stealth) statki powietrzne w obszarze Polski... kilka kliknieć i podrywa się para dyżurująca do przechwycenia samolotu. Ale byłyby jaja... :021:

Offline martin

• *
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 29, 2005, 22:18:23 »
Ale byłyby jaja... :021:
A tam odrazu jaja, Toyo by chętne odstawił delikwenta z nad Bałtyku do Balic. A z jakim szykiem by pdjechali:
Viggen w obstawie dwóch uzbrojonych MiGów

Martin

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 29, 2005, 22:40:20 »
zdjęcia by może zrobił nawet
tylko szkoda że czarnobiałe lol

tofik

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 09, 2005, 07:56:04 »
SAAB utknął w błocie. Zięcia z akcji jego wyciągania są na stronie radia RMF FM. Obecnie samolot stoi w okolicach motelu Krak i czeka na następna noc.
Mam nadzieje że w Krakowie nie będzie dzisiaj padał śnieg. :001:

Marioosh

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 09, 2005, 09:11:21 »
Widziałem dziś rano jak go transportowali w okolicach Kraka. Długa droga przed nim.  :002: Ale co my nie damy rady, my ...

Offline zack

• *
  • Moonhunter.
« Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 09, 2005, 15:27:56 »

Bis zum bitteren Ende.