Autor Wątek: Rise of Flight (KOTS) / Война в небе - 1917  (Przeczytany 109399 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Combatdude

• *
  • To Hollywood and glory!
Odp: I WŚ:Rycerze nieba
« Odpowiedź #300 dnia: Lutego 20, 2009, 08:10:56 »
Kolejna piątkowa aktualizacja. Tym razem świetne video obrazujące ostrzał alt. - widać działanie fizyki na samolotach......pamiętacie to uczucie jak byliście mali i koniecznie chcieliście tą zabawke ?  :002:

http://www.youtube.com/watch?v=5U-_8_97k7o

Offline Combatdude

• *
« Odpowiedź #301 dnia: Lutego 20, 2009, 08:38:53 »
Przepraszam za post pod postem, ale edycja już nie działa - chciałem tylko wtrącić odnośnie stwierdzenia co do miesięcznego opóźnienia angielskiej wersji RoF - wydaje mi się, że premiera tytułu może być multilanguage - pamiętacie filmy instruktarzowe na blogu ? Były po angielsku...

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #302 dnia: Lutego 20, 2009, 08:55:56 »
Filmik powala :010: Już nie mogę się doczekać :001:

empeck

• Gość
« Odpowiedź #303 dnia: Lutego 20, 2009, 09:21:53 »
Przepraszam za post pod postem, ale edycja już nie działa - chciałem tylko wtrącić odnośnie stwierdzenia co do miesięcznego opóźnienia angielskiej wersji RoF - wydaje mi się, że premiera tytułu może być multilanguage - pamiętacie filmy instruktarzowe na blogu ? Były po angielsku...

Filmiki z DCS też były po angielsku, a na anglojęzyczną edycję dvd jeszcze czekamy :)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #304 dnia: Lutego 20, 2009, 10:56:47 »
Kurcze, podjarany jestem na maksa. Dawać mi to, ale już! :D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #305 dnia: Lutego 21, 2009, 12:05:12 »
Oglądając coraz to nowsze screeny i filmy z RoF można dostać coraz większego slinotoku. Niedługo pół forum pójdzie do Pana Doktora z tym felerem  :003:
Już widzę, jak sim będzie żył online. Prostota pewnie przyciągnie pełno ludzi na serwery a my będziemy... kosić i kosić  :118: Javohl!
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

empeck

• Gość
« Odpowiedź #306 dnia: Lutego 21, 2009, 15:39:22 »
Online owszem, ale ciekaw jestem jak ten tytuł będzie wyglądał offline. Ciekawe też jak będą wyglądały inne tryby niż airquake, bo ten mnie w ogóle nie interesuje.

Offline Combatdude

• *
« Odpowiedź #307 dnia: Lutego 24, 2009, 07:36:45 »
Mała aktualizacja na blogu : http://riseofflight.com/Blogs.aspx
Ciężko powiedzieć, ale to chyba tylko okolicznościowy artwork.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #308 dnia: Lutego 24, 2009, 09:24:02 »
Ale jak miło się zaczyna: " Dzień Dobry! Mam na imię Katia..." :D, Rosjanie to potrafią zachęcić do męskiej gry.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Combatdude

• *
« Odpowiedź #309 dnia: Lutego 24, 2009, 22:09:11 »
Kolejny update na blogu - szkice okładki - Olo mógłby się uczyć sumienności i bycia fair wobec graczy.

Offline Combatdude

• *
« Odpowiedź #310 dnia: Lutego 27, 2009, 23:22:36 »

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #311 dnia: Lutego 27, 2009, 23:42:22 »
A ludzie narzekają że to z Foki jest kiepska widoczność :D
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #312 dnia: Marca 02, 2009, 08:14:18 »
Online na pewno będzie gutes zabawa. Zwłaszcza jak pod chmurką znajdzie się z 16 maszyn, co by po równo było. Zuważcie w jaki sposób samoloty opadają. Hammerhead jak w Condorze, ciekawe, czy w kabinie zrobili świst od rozdzieranego płatem powietrza przy takim manewrze. Na pewno powinno być słychać dobrze wiatr. Na którymś z filmów też ładnie widać jak pracują kaemy. Jakbyśmy mieli po prostu miniaturę fabryki tkarskiej przed nosem.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #313 dnia: Marca 02, 2009, 15:20:56 »
Pierwsze podejście do latania tymi cudeńkami można mieć już w OFF'ie. Samoloty jak ufo zawracają w miejscu, widoczność z kabiny pilota na 1/3 ekranu, znikający za skrzydłem przeciwnik nagle pojawia się na ogonie, silnik o warkocie trabanta  ... i złowieszczo trzeszcząca konstrukcja przy ciasnym zakręcie. Klimat -miodzio  :001:
Spokój cechuje Mistrza.

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #314 dnia: Marca 02, 2009, 20:47:42 »
Mogło by już kurcze wyjść :001: