Autor Wątek: Rise of Flight (KOTS) / Война в небе - 1917  (Przeczytany 108970 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Rise of Flight (KOTS)
« Odpowiedź #375 dnia: Kwietnia 01, 2009, 18:07:20 »
Poproszono mnie o zmianę nazwy tematu na aktualną i to też uczyniłem.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

empeck

• Gość
« Odpowiedź #376 dnia: Kwietnia 01, 2009, 19:22:04 »
Chyba zabiorą, bo krótkie ścieżki internetowe donoszą, że za dużo Pan przesiaduje przy DCS i to na poziomie Arcade w Settings a to nie Uber Fokker VII przecie!  :003:

Chciałem oficjalnie sprostować te pomówienia, wczoraj wieczorem z Lucasem lataliśmy Kamowami online i nie przypominam sobie, by to był poziom arcade. Lucas zaprezentował wysoki poziom startu, jak i lądowania. Ja się rozbiłem.

« Odpowiedź #377 dnia: Kwietnia 01, 2009, 20:39:38 »
No dobra ... bo jeszcze inni też się nabiorą http://riseofflight.com/Blogs/1April-2009/Beta-test.download.aspx ... i wszystko jasne  :004:
To nie ja  :020: to Sherman podsunął mi ten pomysł z tym beta-testem pisząc posta. Rewanż za rok  :001:
Spokój cechuje Mistrza.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #378 dnia: Kwietnia 17, 2009, 00:08:30 »

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #379 dnia: Kwietnia 24, 2009, 21:57:46 »
"Rise of Flight is almost ready for take-off"

http://riseofflight.com/Blogs/April-2009/rof_release.aspx
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

« Odpowiedź #380 dnia: Kwietnia 27, 2009, 21:41:45 »
no to czekamy do 7 maja  :003: a potem idziemy kupić nowy sprzęt bo wymagania rekomendowane są zabójcze  :021:

Offline Combatdude

• *
  • To Hollywood and glory!
« Odpowiedź #381 dnia: Kwietnia 30, 2009, 07:10:12 »
Mały przegląd bety (z tego co gość pisze - jest nieźle):

http://www.rockpapershotgun.com/2009/04/26/small-but-wiry-the-rise-of-flight-beta/

Offline krmichal

• *
  • gg: 3008541
« Odpowiedź #382 dnia: Kwietnia 30, 2009, 08:08:23 »
Jeśli różnica w konfiguracji minimalnej i zalecanej (odpowiednio: procesor dwu i czterordzeniowy) jest uzasadniona, to bardzo mnie to cieszy, bo oznacza że w ogóle będzie wykorzystywane cokolwiek ponad jeden rdzeń - dobry trend.
"Każdy głupi umie latać z silnikiem."

« Odpowiedź #383 dnia: Maja 03, 2009, 02:11:21 »

Nieźle to wygląda  :001:

Offline Combatdude

• *
  • To Hollywood and glory!
« Odpowiedź #384 dnia: Maja 03, 2009, 12:01:31 »
No ładnie, ale pamiętaj, że takie coś dostaniesz tylko w Rosji i to w limitowanej liczbie. Na chwile obecną, nawet nie wiadomo, czy poza Rosją będzie możliwość kupienia "twardej" pudełkowej wersji, czy tylko cyfrowa kopia..... Osobiście z zasady wolałbym klasyczną okrąglutką świecącą po oczkach płytkę.....

Offline krmichal

• *
« Odpowiedź #385 dnia: Maja 03, 2009, 13:19:15 »
No ładnie, ale pamiętaj, że takie coś dostaniesz tylko w Rosji i to w limitowanej liczbie. Na chwile obecną, nawet nie wiadomo, czy poza Rosją będzie możliwość kupienia "twardej" pudełkowej wersji, czy tylko cyfrowa kopia..... Osobiście z zasady wolałbym klasyczną okrąglutką świecącą po oczkach płytkę.....

Tym bardziej że ostatnio gry w wersji download bywają droższe niż błyszcząca płytka w ładnym opakowaniu (patrz np. niektóre gry na Steam czy chociażby BlackShark). Wersje download w zasadzie kuszą już tylko czasem dostawy, albo ludzi którzy nie mają już miejsca na półkach ;)
Ale i tak najważniejsze jest mięsko, czyli to co w środku będzie.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #386 dnia: Maja 03, 2009, 13:23:13 »
To nie gry w wersji download są droższe, tylko wersje pudełkowe na naszym rynku (a rosyjskim tym bardziej) są tańsze, bo wyceniane w lokalnej walucie ;) Zresztą w przypadku Ił-1946 masz odwrotnie, wersja download kosztuje 10$.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline krmichal

• *
« Odpowiedź #387 dnia: Maja 03, 2009, 17:45:06 »
Zgadza się, oceniałem po prostu z puntu widzenia człowieka mieszkającego w naszym pięknym kraju - dla nas wersje download są często droższe od pudełka, a to właśnie dlatego, że wydawcy starają się aby polskie wersje gier były "w zasięgu" klienta.
Ale BlackShark jest po prostu tańszy w pudełku niż w wersji download, niezależnie od wersji ;)

lobuzio

• Gość
« Odpowiedź #388 dnia: Maja 04, 2009, 12:26:57 »
Witam wszystkich

Bardzo slabo znam sie na sprzetowych nowinkach i wymaganiach programow odnosnie konfiguracji komputera, stad moje pytanie. Czy konfiguracja sprzetowa podana na stronie producenta gry, bedzie umozliwiala dobra gre na dobrych ( powyzej sredniej )ustawieniach graficznych ? Przymierzam sie do zakupu komputera, a moja wiedza o nich zatrzymala sie na epoce RivaTNT 2 ;-) Moglby ktos polecic dobra i tania konfiguracje sprzetu pod ten symulator ?

Pozdrawiam raz jeszcze
Paweł

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #389 dnia: Maja 04, 2009, 13:01:02 »
A niby jak ma Ci ktoś coś polecić skoro nie ma jeszcze tej gry? Producenci podali wymagania to możesz się na tym opierać, bądź poczekać aż wypuszczą jakieś demo, tudzież aż ktoś nabędzie ten tytuł i się wypowie na jego temat. Inaczej to wróżenie z fus. Równie dobrze możesz sobie wybrac pierwszy lepszy komputer z bylejakiego cennika i będzie dobry.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"