Autor Wątek: Rise of Flight (KOTS) / Война в небе - 1917  (Przeczytany 108990 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Rise of Flight (KOTS)
« Odpowiedź #420 dnia: Czerwca 05, 2009, 14:40:17 »
Dla tych co przeoczyli.

Dwa filmiki z targów E3 i pokazana współpraca z TripleHead2Go (czyli 3 monitorami)
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/2737476/Rise_of_Flight_at_E3.html#Post2737476

plus kilka screenów z pogody pełnego zachmurzenia (tzw. overcast).
http://www.riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=27&t=460&p=4447

Jak dla mnie bomba :)
Achtung Spitfeuer!

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
« Odpowiedź #421 dnia: Czerwca 05, 2009, 18:35:54 »
Tak sobie to "cosik" oglądam , oglądam i sobie myślę : jest się to w ogóle czym podniecać ?

Papierzane samolociki , latasz strzelasz z kolta ewentualnie walisz pasem pilota we wrogim  samolocie. Silnik pewnie gaśnie z byle powodu. Ptak nasra na skrzydło - znosi cię w lewo.
Eee tam szkoda "piniędzy" , iłka wolę chyba. Jestem uprzedzony do wszystkich farmerskich samolocików w Ile i stąd pewnie ten pesymizm. Już gdzieś to pisałem ale jeśli mam do wyboru IWŚ , IIWŚ i "IIIWŚ" to wolę IIWŚ w postaci il2 , strzelanie z procy albo z "sidewinderów" mnie nie bawi. No chyba że sie wszyscy z iłka na to to przeniosą - to się trzeba bedzie przestawić ale nie sądze.

Kacper

• Gość
« Odpowiedź #422 dnia: Czerwca 06, 2009, 19:07:59 »
Nie powiem trochę się zirytowałem tą sytuacją ale  w tej grze podoba mi się przedewszystkim jakość tekstur ziemi i infrastruktury. Po lesie w ił ku i fototeksturami np FSX jest to najbardziej odpowiadający mi obraz za burtą samolotu.Co się tyczy samolotów to w tym okresie nie było ich tak dużo i myślę że zajmą się nimi moderzy którym czasami lepiej to wychodzi niż producentowi ( np.FSX - owa Czapla) dlatego muszę uzbroić  się w cierpliwość licząc po cichu że dotarły jakieś egzemplarze tej gry i wcześniej będę mógł naocznie stwierdzić co ten sim jest warty Pozdrawiam Kacper

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #423 dnia: Czerwca 09, 2009, 19:30:15 »
Pre-orderowcy powinni dostać czasową betę, tak jak było z TRS2009, pazerne kacapy.

Offline janweg

• *
  • Świętoszek
« Odpowiedź #424 dnia: Czerwca 17, 2009, 22:50:48 »
Mógłbyś podać linka, gdzie można ściągnąć?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #425 dnia: Czerwca 17, 2009, 22:55:14 »
Mógłbyś podać linka, gdzie można ściągnąć?
Wersja do sprzedaży online jeszcze się nie ukazała, ale dzięki 'wtyce" w neoqb postarm się dowiedzieć jakie są plany dot. Download.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #426 dnia: Czerwca 18, 2009, 00:57:31 »
Dobra... przeczytalem Wasze wypociny... przebrnełem przez 32 strony tematu wiec nalezy sie uznanie:)
Przepraszam za brak polskich znakow diakretycznych ale jakos nie moge sie do tego przyzwyczaic aby w sieci pisac z nimi. Z reszta nigdy chyba nie pisalem lub rzadko mi to sie udawalo.

OK, gra bajer. Tyle tylko, ze malo wiadomo... w sumie bym ja kupil... bo Ilek mnie dobija:( a po drugie zawsze bylo milo latac z Wami na HLku:) Herr Rutkov... jak juz to dostaniecie do lapek i przetestujecie to moze jakas opinia dla mnie? No i oczywiscie czekam na recenzje od Szmajsa (niby sie podlizuje) hy hy hy

Sufler

jak podpowiadaja I/JG53_Therr_

Rysiu! dawno cię tu nie było.....po starej znajomości dostajesz tylko upomnienie na wstępie :D nie będzie taryfy ulgowej na ogonki, na dłuższą metę na dobrze ci wyjdzie. Jos
« Ostatnia zmiana: Czerwca 18, 2009, 01:50:44 wysłana przez Josiv »

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #427 dnia: Czerwca 19, 2009, 10:38:26 »
Luźna refleksja 1
No to niedługo się zacznie... testy, porównania, benchmarki, bitwy toczone o pół FPSa więcej, tweakowanie, które nic nie daje poza złudną nadzieją i zajęciem dla wkurzonego mózgu....
Nie kumam tych kacapów. KoTs takie jak na początku, czyli spokojnie chodzące na 6600 i multum samolotów flayable, byłoby zdecydowanie lepsze i lepiej by sie sprzedawało. Na co komu gra, która bedzie działać za 5 lat?

Luźna refleksja 2
Ktos napisał, że ED może płacić 50 baksów, bo mają renomę itp. Za co? Przy locku pisali w readme, że ich sim powstał z mysla o przyszłych kompach. Ile lat minęło? 5? 4? 6? Ich sim nadal dobrze nie działa, na kompach które im się wtedy nawet nie sniły! Mało tego...działa nawet gorzej(chmury, cienie, itp.)!

Schmicht

• Gość
« Odpowiedź #428 dnia: Czerwca 19, 2009, 11:12:51 »
Zadziwiające jak ten wątek wymusza u co niektórych marudzące instynkty.  :118:

Re: Luźna refleksja 1
...Na co komu gra, która będzie działać za 5 lat?
Rozumiem, że miała spowodować nie potrzebną dyskusję na ten temat ponieważ myślę, że dla większości z nas odpowiedź jest oczywista. Jest identyczna jak w przypadku między innymi FSX'a.

Re: Luźna refleksja 2
...Ich sim nadal dobrze nie działa, na kompach które im się wtedy nawet nie sniły! Mało tego...działa nawet gorzej(chmury, cienie, itp.)!
Nie wiem co prawda o której wersji kolega mówi ale na współczesnych maszynach jakoś nie widzę osób które by narzekały na wydajność w nim. Co do chmur, ceni itp., itd., jeżeli dla Ciebie przypadki stanowią regułę to myślę, że będzie trudno znaleźć coś co działa dobrze. Już nie wspominając o tym, że problemy te występują na co niektórych kartach nvidia których od samego początku LO nie lubiło.
(między innymi w czasach kiedy jeszcze nie śniło się nikomu latanie na ustawieniach pokroju "high", posiadacze geforc'ów po przełączeniu się na pulpit i ponowny powróceniu do sim'a zamiast obrazu mieli krzaczki, co nie występowało u właścicieli radeon'ów)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #429 dnia: Czerwca 19, 2009, 12:26:05 »
Po pierwsze, gry jeszcze nie ma, a Wy już wiecie jak będzie działać. Po drugie, zakup GejoForce'a lub innej karty pokroju 8800 czy Radka 3850 to nie jest koszmarny wydatek. Po trzecie nie ED spartoliło LO, a UBIkacja która nie była zainteresowana tematem dopieszczania. DCS pokazał klasę.

Kubeł zimnej wody na łeb i czekać cierpliwie na premierę tudzież na trzy słowa od (zg)redaktora YoYka.

I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #430 dnia: Czerwca 19, 2009, 13:27:33 »
Dokładnie jak bym na razie wstrzymał się z opinią na temat wydajności i całej gry rozumiem jak był by to jakiś sequel  to wtedy mniej więcej można gdybać co i jak i co z tego będzie a tak ?

Szczerze ja bardziej obawiam się szalonego Maddoxa i jego powrotu z jego BOBkiem

Sufler

• Gość
« Odpowiedź #431 dnia: Czerwca 19, 2009, 15:32:23 »
Hmm... nic nie chcę mówić... ale jakoś nie widzę recenzji, choćby czegokolwiek....

Czyżby kolega YoYo tak się zapamiętał grając w nówkę, że o nas zapomniał?

I nie "szczelać" mnie w kolanko, wiem niecierpliwy jestem:)))), ale za to jak ładnie po polsku napisałem:) z ogonkami.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #432 dnia: Czerwca 19, 2009, 16:00:33 »
Chcesz by Yoyo napisał dobrą recenzję po niecałych dwóch dniach zabawy? ;)

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #433 dnia: Czerwca 19, 2009, 16:02:51 »
W sobotę idę do tow. Yoyo i wykonamy serię testów. Obejrzę strukturę sima, zrobi się loty off i online.  :002:

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #434 dnia: Czerwca 19, 2009, 16:04:04 »
Hmm... nic nie chcę mówić... ale jakoś nie widzę recenzji, choćby czegokolwiek....

Czyżby kolega YoYo tak się zapamiętał grając w nówkę, że o nas zapomniał?

I nie "szczelać" mnie w kolanko, wiem niecierpliwy jestem:)))), ale za to jak ładnie po polsku napisałem:) z ogonkami.
Yoyek chyba wyraźnie napisał że o grze skrobnie coś w weekend. Czytać ludzie, proszę, bo z tego tematu znowu robi się jedno wielkie g...

Pozdrawiam
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.