Autor Wątek: Zachowanie Pilotów z szkoły "Kos"  (Przeczytany 1770 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Md_czacho

• Gość
Zachowanie Pilotów z szkoły "Kos"
« dnia: Listopada 16, 2005, 15:23:46 »
Witam wszystkich
Ostatnimi czasy studiowałem to forum zasady na niej panujące regulaminy piękne texty pouczające i bardzo mi się to podoba jest profesjonalnie zrobiona poukładana i wogóle cacy ale ....
To wszystko nie ma wogóle odzwierciedlenia w realności dużo osób grających w tą grę większość z szkoły słynnego Pana Kosa mającego nieskazitelną renome zachowuje się ja dzieci z przedszkola grając z innymi osobami z kraju zagranicy obojętne skąd
głupie gadki  dogadywania naśmiewanie się ,co to ma wogóle być ,nie raz rozmawiałem znajomymi z zagranicy i mają o was bardzo niskie pojęcie etyczne uważają was za przepraszam za stwierdzenie za bydło które jak coś potrafi traktuje resztę jak śmieci
i to jest prawda. Została udowodniona gdzieś leża mi logi waszych gadek do innym pilotów i naprawde czasem mi choć nie uważam się za wzór cnót jest mi za was wstyd obniża to naprawde wasz poziom co z tego ze latacie świetnie jak wasze zachowanie świadczy o przeroście formy nad treścią .
na tym chciałem skończyć ten piękny post  który i tak zostanie usunięty
przerosić tych do których on nie jest zwrócony.
ksywy nicki nie będą podane bo to nie o to chodzi tylko żebyście w końcu zastanowili się co wy wogóle sobą prezentujecie .

Napewno zostanę zlinczowany ale cóż wam wolno i mnie też :)
Miłego dnia.
Text został poprawiony przez słownik znajdujący się na stronce .
Wszelkie prawa zastrzeżone. :)

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 16, 2005, 15:36:23 »
IP dla tego postu
 80.85.224.100 [ 1 Post ]    [ IP <-> Host ]  [ Whois ]
Użytkownicy piszący z tego IP
 HF_Raf [ 1 Post ]    Szukaj  
 Md_czacho [ 1 Post ]    Szukaj  
Inne IP, z których pisał ten użytkownik

Rzecz jasna używa proxa :D

Zróbcie mu na złość i nie odpowiadajcie lol
Gery go zaraz wytnie na iptablu

Offline zack

• *
  • Moonhunter.
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 16, 2005, 16:06:15 »
Już kiedyś podobny Kolega pisał na Forum - pamiętacie posta na temat "długich misji w PF -ie"? To była jazda... :lol:

Bis zum bitteren Ende.

slawek1971

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 16, 2005, 16:07:05 »
Cytat: Schmeisser
Gery go zaraz wytnie na iptablu

A czy ten młody człowiek zrobił coś złego?  :shock: Nie znam się na lataniu "u kogoś tam", ale ten uzer zwrócił grzecznie uwagę na zachowanie pewnych osób. Obraził kogoś, żeby wgniatać go w glebę?  :shock:

Forma posta nie powala, ale nad treścią powinni zastanowić się ci, których to może dotyczyć...

Pozdrawiam

Ps. Do admina, z którym niedawno gadałem: to nie są treści polityczne!  :wink:  :lol:

« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 16, 2005, 16:15:24 »
Jeżeli slawek uważa nazywanie kogoś bydłem, za "grzeczne zwrócenie uwagi", no to ja nie wiem jak na to reagować (mimo iż mnie osobiście to nie dotyczy).

Tyle. Trola karmić się nie opłaca, zresztą. Wiadomo.

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 16, 2005, 16:17:47 »
Karmcie trola , karmcie,jasne
czyta i cieszy sie - osiągnął co chciał, mrówki w obronie mrowiska zaczęły sie kłębić na kiju

Prowadząc takie dyskusje sprowadzacie się do jego poziomu

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 16, 2005, 16:19:06 »
Ooooooooo......... to bardzo ciekawe. Mnie jednak strasznie interesują te "ksywy nicki"  ponieważ wcale nie muszą to być ludzie którzy ze mną w szkółce latali. Poza tym mam nieodparte wrażenie, że z tym Kolegą to ja już kiedyś rozmawiałem na GG i taka sytuacja została mi zasugerowana jednak bez podania nick'ów i "ksywek" o które natychmist poprosiłem. A szkoda! Proszę zatem Szanownego Kolegę o takie dane na moje GG lub PW, jeśli nie chce tego podawać tutaj, a chętnie się do tego ustosunkuję.

No proszę... i niechcąco (lub chcąco) zrobiono mi reklamę. Cuuuuudoooownieeee, hihihi
Dziadek Kos

slawek1971

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 16, 2005, 16:23:45 »
Cytat: Jascha
Jeżeli slawek uważa nazywanie kogoś bydłem, za "grzeczne zwrócenie uwagi", no to ja nie wiem jak na to reagować

Zanim zareagujesz, to wczytaj się w to "bydło" i całe to zdanie.

Md_czacho

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 16, 2005, 16:30:56 »
Do pana kosa niech pan sobie popatrzy na serwery gdzie latają piloci i proszę z pana intelektem nie robić z siebie ......... przecież pan też może to sprawdzić prawda
ja nie miałem zamiaru psuć nic rozmawiałem z panem o ventriolo tłumaczyłem ze nie może działać bo ....
ale uparcie pan twierdził że to jest niemożliwe :)
miłego dnia to ostatni post bo po co prawda :)
Pana duży wkład w tą zabawne i tą forum jest zadziwiające ale zatracił pan chyba właśnie to o czym pan pisze w tych wszystkich regulaminach

Bardzo pana szanuje i podziwiam ale jeżeli miałbym prosić pana o pomoc w lataniu w pana szkole z taką opinią to ja dziękuje kupie sobie miotłe i też polatam po domu :)

« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 16, 2005, 16:31:08 »
Cytat: slawek1971
Zanim zareagujesz, to wczytaj się w to "bydło" i całe to zdanie.

LOL. Extra. Do Twojej wiadomości: przeczytałem 2. raz i nadal nie nazwałbym tego grzecznym zwróceniem uwagi. To że (rzekomo) jest to cytat nic tu nie zmienia. Samo wyrażenie ma za zadanie być prowokującym. Więc jeżeli Ty uważasz, że jest to ok -  spoko. Twoja sprawa. Ale ja mam inne zdanie i przyjmij to do wiadomości, a nie mnie tu pouczać o czytaniu będziesz. :?  
Drugi trol się znalazł...
Over & Out.

Jaro(CT)

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 16, 2005, 17:11:28 »
Ciekawi mnie jedynie czy piloci o których mówisz (zagraniczni) wiedzą kto z nas szkolił się u Szanownego Dziadka a kto nie, skoro się tak skarżą?? BO szczerze wątpię żebyś to Ty wiedział kto, jak, z kim i gdzie, bo dołączyłeś tutaj niedawno (chyba że już wcześniej przeglądałeś to forum)...
a na cudownych serverach najczęściej jest tak, że zaczynają wyzywać Ci którzy spadają...
a wtedy albo ludzie od nas wychodzą, albo wchodzą w walkę "pyskową":D

Pozdrawiam!

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 16, 2005, 17:38:00 »
Precz z Trollingiem  :evil:  - tezy nie poparte faktami i w stylu bzdurnych komentarzy na onecie czy wp "że u nas to tak i tak...", temat blokuję, nie warto zawracać sobie nim głowy - chyba, że wspomniana osoba będzie chciała zamieścić screeny z "takich" gadek jako dowód - to czekam na PW.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl