Autor Wątek: Straszny sen!  (Przeczytany 1160 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Waylander

• Gość
Straszny sen!
« dnia: Listopada 18, 2005, 08:10:23 »
Ludki, miałem straszny sen  :shock: Śniło mi się że siedzę przed kompem i przeglądam forum. Bodajże napisałem coś złośliwego i wtedy usłyszałem jak za mną drzwi się otwierają ze strasznym skrzypieniem. Odwracam się i wynurzają się dwie postacie w czarnych płaszczach, w ręku mają Lugery. Podchodzą do mnie, podnoszą broń i grobowym głobsem zaczęli mi cytować punkty regulaminu które złamałem i przestzelili oba kolana  :572:  :572: Wtedy się obudziłem...
Miał ktoś z was jakieś sny jeśli chodzi o forum??  :573:  :573:

Schmeisser

• Gość
Straszny sen!
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 18, 2005, 08:27:46 »
Owszem
Sni mi  się że pacjent przegląda forum, ale napisał coś złośliwego.
Mam na sobie czarny płaszcz a w ręce Lugera, a głos plugawy i grobowy :D :D :D

Offline Kusch

• Global Moderator
Straszny sen!
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 18, 2005, 08:51:22 »
...pozniej przychdza do mnie jak zwykle.Chca żebym im załatwił jakies miejsce,najlepiej takie do ktorego rodzina juz nie przychodzi i zeby ziemia lekka była...
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Straszny sen!
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 18, 2005, 08:53:02 »
Śniło mi się, że Ponury napisał do mnie na PW, że musi znów zrobić że Szmajserem to co umie najlepiej, ale wciąż się głowie o co mu chodziło, bo sen sie urwał i nie wiem kogo potem dotyczył  :lol:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

swier

• Gość
Straszny sen!
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 18, 2005, 10:56:26 »
a mi się śnił rozleciany chomik ... paskudny koszmar

:mrgreen:

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
Straszny sen!
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 18, 2005, 16:11:27 »
lol, na serio, dwa dni temu, śniło mi się że postać Świera z avatarka do mnie przyjechała (ale nie odlana z brązu, tylko realna), i coś gadała o kg200.
Przyniosła jakieś modele samolotów etc..
Potem się obudziłem:D

[ Dodano: Pią 18 Lis, 2005 17:12 ]
chciałem o tym napisać na forum, ale bałem sie że mnie wyśmiejecie, ale tutaj taki wątek powstał... :shock:  :shock:  :shock:
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

Straszny sen!
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 18, 2005, 17:29:31 »
Mnie się z kolei śniło, że miałem wziąć udział w jakichś ćwiczeniach lotniczych na MiG-29 jako pilot  :lol:
Próbowałem im tłumaczyć, że owszem latałem na MiG-u, ale tylko w Lock On i jak do tej pory umiem ładnie wystartować, ale lądować to już niekoniecznie, ale nie chcieli słuchać, podobno jakaś mobilizacja była i mam iść bez gadania. Pamiętam, że strasznie bałem się nie tego że się zabiję, ale że każą mi oddawać kasę za zniszczone samoloty  :lol: