Tylko niech dają jakiś angielski dubing.
Nigdy w życiu!
Francuski to język, który brzmi super fajnie po wojskowemu... znając ich uwielbienie skrótów wszelkiego rodzaju. Choćbyś milion lat się uczył to i tak nie zrozumiesz o co chodzi wojskowemu... ale nadal brzmi hiper-profesjonalnie

A tak swoją drogą, to nie wiem czy zauważyliście ale Francuzi lubią ratowac świat na ekranie telewizorów... mimo iż sami ostatnio raczej nie ruszają tyłka ze swojego kraju
(żeby nie wspomniec o fotelu, z którego jednak sie ruszają... i nawet cwiczą... rzucanie koktajlami mołotowa w samochody
)
Eeee... do Amerykanów pod tym względem im jeszcze mnóstwo brakuje... a mimo wszystko jestem mocno sceptyczny wobec tego jak Amerykanie ratują ten nasz świat przez ostatnie półwiecze... co nie znaczy, że uważam, że ich interwencje były kompletnie niepotrzebne!
Wracając do filmu - tam nie ma słowa o ratowaniu świata... oni raczej będą się zwijać chyba (ile udało mi się wyciągnąć z tych urywanych gadek pilotów) w okolicach Paryża i jego pilnować.
Chętnie bym sobie obejrzał, bo filmik wygląda fajnie na tych zwiastunach... a fotki jakie dali do galerii... miodzio

Pozdrawiam