Autor Wątek: Saitek - nowy soft dla serii Cyborg  (Przeczytany 1615 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dark2

• Gość
Saitek - nowy soft dla serii Cyborg
« dnia: Listopada 25, 2004, 13:21:30 »
Nie zauważyłem żeby ktoś o tym informował, więc donoszę, że na stronce
http://www.saitekusa.com/usa/down/drivers.htm można znaleźć drivery datowane na 28 X 2004. Zainstalowałem do evo i muszę przyznać, że jest lepiej... wcześniej po restarcie miał tendencje do jakby uciekania ciut w lewo i góre..i trzeba było rączką parę kółek zakręcić żeby ładnie łapał środek... no i to od steru kierunku lubiło uciekać w lewo..a teraz stoi idealnie w środku, więc coś tam poprawili :)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 25, 2004, 15:25:09 »
Dzieki bo mam z Evo te same objawy.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

LuKaS

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 25, 2004, 17:08:25 »
Rzeczywiście działa  :D Teraz moge leciec prosto, a nie tylko w lewo  :wink: Dzieki za informacje :!:

raven

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 25, 2004, 19:15:32 »
No nareszcie, teraz juz nie mam mu nic do zarzucenia.

grad

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 25, 2004, 21:08:31 »
Zaintrygowany zajrzałem na stronkę, żeby sprawdzić, czy może jest wreszcie nowa wersja dla X36 i jest! Również datowana na 28-10-2004.

Mam nadzieję, że w końcu dodali 'cycle command' znane z poprzedniej wersji softu - bardzo tego brakuje, a kiedyś mocno to wykorzystywałem, np. przy procedurze lądowania na lotniskowcu w Jane's F/A-18.

-- Edit

W dalszym ciągu nie ma 'cycle command' :(

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 11, 2005, 11:13:22 »
Mam problem z nowymi sterownikami do cyborga evo. Ściągałem je juz kilka razy i podczas instalacji (rozpakowywania dokładnie) wywala mi następujący błąd:
"The contents of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting tp run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again"

Przypominam, że ściagłem te stery już kilka razy i ciagle to samo. Komp jest świeżo po formacie więc raczej wszystko jest z nim OK (Win XP, dodatek SP1). Nie wiem czy robię coś nie tak , czy powinienem instalowac te stery po odinstalowaniu starszych.. Proszę o pomoc.

Śmigiełko

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 11, 2005, 12:30:01 »
Parę dni temu też pociągnąłem nowe stery w wersji 4.3.3.1705. Poprostu uruchomiłem instalator na poprzednie steroowniki i działa.Moż ci pomoże to że ja musiałem przepiąć joy do innego portu USB bo na tym pierwszym którego użyłem to przy starcie systemu pojawiał się niebieski ekran błędu.

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 13, 2005, 16:40:52 »
Już wszystko działa. W tym przypadku najprawdopodobniej zawinił download manager, który musiał coś mieszać w pliku podczas jego dzielenia. Kolega Pinker przesłał mi bowiem ten sam plik i wszystko jest OK. Dzięki.

Juro

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 13, 2005, 22:03:10 »
U mnie każde ponowne uruchomienie komputera to dekalibracja, i przed rozpoczęcie lotów musze pomachać drągiem we wszystkie strony żeby trzymał środek, żaden software tego nie zmienił. Znacie może przyczynę?

« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 13, 2005, 22:07:29 »
U mnie tez tak jest i z tego co wiem to jest to normalne dla Cyborgów.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 13, 2005, 23:38:11 »
To sie fachowo nazywa "Autokalibracja" :D

poty sie z czasem zużywają nierównomiernie, wiec to, jak i kalibracja ręczna to chyba najlepsze sposoby ustalania zakresu ruchu i środka.

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 15, 2005, 19:28:40 »
Tez tak mam (ST290), ale jak co to nawet na pasie robie kwadrat joyem, z 2 razy objade do okola, patrzac na drag w samolocie, czy wychylenia sa dobre i deptam pedaly i rybka. Juz sie przyzwyczailem do tego na tyle, ze jest to moja procedura startowa hehe, i robie to po kazdym odpaleniu gry.
Achtung Spitfeuer!