Autor Wątek: wielki postęp  (Przeczytany 978 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Schmeisser

• Gość
wielki postęp
« dnia: Lutego 26, 2005, 01:02:49 »
otóż... wszedłem sobie na pałę do jakiejs gry w lomacu
nie wiedząc nawet jak silniki odpalic :D

nie omieszkałem się zresztą tym pochwalic, na co jakiś yankee rzekł że '  i ll let u fly a moment'

w miedzyczasie odkryłem , ze jak nacisne 4 i przelacze w tryb bore , potem nacisne c  to bede mial 'normalnie działający celownik ' a nie taki który mi ucieka od celu zawsze :D
Koles mnie straszył , straszył , przelatywał obok mnie , ...az w koncu postaniowił mnie ostrzelać z działka, w tym celu ulokował mi się na ogonie
Wszyscy komentujący pozniej to wydarzenie, jednogłośnie stwierdzili że to nie był jego najlepszy pomysł tego dnia :D
A ja co zrobiłem ?
Nic poza banalną beczką ofensywną .koles zareagował swiecą w góre :D a ja z przyjemnoscią stwierdziłem ze moja 29 na niemieckich blatach , po włączeniu dopalacza potrafi przyspieszyc w pionowym wznoszeniu :D

A tak przy okazji , zniknęły w jego kadłubie 3 serie z działka , za kazdym razem coś z niego leciało
Ja rozumie ze to f15 , ale na boga , to było 30  , 30mm kulek przy których patron ze 108 to taka niewydarzona petarda

Offline Kusch

• Global Moderator
wielki postęp
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 26, 2005, 01:37:47 »
A nie powiedziała wam ta pani w tym samolocie,że macie nie strzelać do tego F-15 bo to jest teraz sojusznik....aha rozumiem to była niemiecka wersja Miga to pewnie z głosników zabrzmiało F-15 it's wunderbach.... Dobra tak na poważnie to czegoś tam niedopracowali a na przyszłość radzę posyłać trzy 30 kulkowe serie a przy zastosowaniu R-60 też się przeciwnikowi zdarza przeżyć.Ale jak to powiedział qrdl R-60 jest w sam raz na rodzinne barbekju  :mrgreen:

[ Dodano: Sob 26 Lut, 2005 ]
Cytat: Głos z sali 2
moja 29 na niemieckich blatach

Ja bym się tak nie chwalił bo podobno na fakturze jest jeden euro za te samolociki i może się wam skarbówka do tyłka dobrać :mrgreen:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
wielki postęp
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 26, 2005, 12:26:01 »
Trzeba celnie zapakowac w okolice silnikow, jak dobrze wcelujesz to zobaczysz boom. Sprawdzilem na Tofiku :D
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"