Witam,
Czekając na pacz 4.0 od Olka, który to podobno ma przenieść model lotu „to a whole new level”

, postanowiłem podążyć za „tryndami” w swiatku Il2 i pobawic się Lock On-em.
Niestety, mam problem z wyświetlaniem tekstur – pokazuja mi się tzw. „flashing textures” (czyli wszystkie kolory teczy) na czesciach pulpitu w kokpicie oraz na skinach samolotow (glownie na rakietach).
Z forum ubikacji o LockOn wiem, ze nie jest to taki znowu rzadko spotykany problem, ale żadne z zaproponowanych rozwiązań nie dziala: przeinstalowałem stery (cat 5.3), zmieniłem stery dla plyty głównej (nForce 2), spróbowałem najnowszych sterow Omegi, zwiększyłem AGP w Biosie i …..NIC. Zmienialem tez rodzielczosc ekranu, opcje w grze itp.
Kombinowałem tez cos z AA, AF i Vsync – jedyna zmiana jaka uzyskałem, to to, ze niektóre tekstury w kokpicie w ogole przestaly się wyświetlać, a skiny samolotow były biale Lol. Obecne ustawienia to AAx4, AFx4, Vsync default on.
Pokombinuje jeszcze z częstotliwością odświeżaniu (obecnie 100 Hz) – ale watpie czy to cos da.
Wie ktos może co z tym zrobic ? Może mieliscie podobny problem – musze cos z tym zrobic, bo gierka wymiata.
Mój system:
AMD 2700+ @2800+
Radek 9800 Pro
1 Gig RAM Kingston
Asus A7N8x mobo