ROTFL, to chyba pierwsza wyszukiwarka która działa na forum.
Nie działa.
Dowód:
Zapytanie: W-12
Wynik: Nic nie znaleziono
Komentarz: nie dalej jak wczoraj założyłem wątek, majacy w tytule właśnie ciąg znaków "W-12".
Może łącznik (-) przeszkadza? Po wpisaniu "w 12" i kliknięciu "szukaj" dostaję biały ekran, pusta stronę po prostu (Firefox 1.5, godzina ok. 00:20 dzisiaj). Podobnie reaguje wyszukiwarka np. na zapytanie "a 10". Tyle o jakości działania wyszukiwarki.
ale skoro nalegasz to mogę zrobić wyjątek i zablokować konto i za 14 dni odblokuję jak nabierze mocy urzędowej.
Nigdzie o to nie prosiłem ani na nic nie nalegałem, to Twoja dosyć złośliwa nadinterpretacja. Ja tylko grzecznie wypunktowałem, co zwróciło moją uwagę.
No także tak to wygląda, cieszę się że po góra 3 dniach od rejestracji, bez większej orientacji w temacie byłeś w stanie podzielić się z nami swoją opinią.
A co to ma do rzeczy kiedy ja się zarejestrowałem? Korzystałem już z wielu forów dyskusyjnych tego typu; niniejsze przeglądam od dwóch lat jako niezarejestrowany. Rozumiem, że jakbym przez te dwa lata był zarejestrowanym uczestnikiem forum, to wyszukiwarka działałaby dla mnie poprawnie? Wybacz kpinę w powyższym zdaniu, ale nie mogłem się powstrzymać.
Właśnie jestem po przepisaniu ok 150 numerów GG bo mi listę 5 letnią wrąbało, zostało mi jeszcze z 200 więc nie dziw się że mi ciśnienie skoczyło po przeczytaniu tego.
A to Twoja sprawa, że zgubiłeś numery GG, nie angażuj mnie w to!
Podsumowując:
Szczerze przykro mi się zrobiło gdy przeczytałem Twoją odpowiedź; nikomu nie ubliżyłem, regulaminu nie złamałem a tu taki "najazd" na mnie.