Autor Wątek: Parę słów o tym co by było...1946... czyli jakby babka wąsy miała  (Przeczytany 3700 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dobra pare fotek co tu dużo mówic ja zczękę do tej pory nie mogę pozbierać z podogi
: Grudzień 12, 2005, 00:50:38
i jeszcze pparę
: Grudzień 11, 2005, 23:53:19
i ukoronowanie posta po tym się dugo będziecie zbierać
mam nadzieję że zostanie mi wybaczone to że nie połączyłem postów ale po prostu nie mogłem zrobić tego z tym rodzynkiem

chyba że bedę musiał jakoś to przeboleje :'(  :015::020:
« Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2005, 12:33:27 wysłana przez Schmeisser »
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Odp: parę słów o tym co by było...1946... czyli jakby babka wąy maiła
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 12, 2005, 01:32:16 »
Po pierwsze guzik widac.

Po drugie: PISOWNIA ! Ile razy można powtarzać ?!?

« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 12, 2005, 09:03:51 »
Cały czas przed wysłżniem postu klikam na "sprawdź ortografię" więc jak mi wyrzuca że jest coś nie tak to zmieniam jak nie to wysyłam ale jeżeli ten ?? program nie widzi wszystkiego.to ja się orientuje po właśnie takich postach

Hamuj sie, nie tolerujemy tutaj wyzywania od [wiesz czego] nikogo i niczego
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2005, 11:09:31 wysłana przez Sundowner »
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 12, 2005, 10:41:57 »
Cały czas przed wysłżniem postu klikam na "sprawdź ortografię" więc jak mi wyrzuca że jest coś nie tak to zmieniam jak nie to wysyłam ale jeżeli ten ?? program nie widzi wszystkiego.to ja się orientuje po właśnie takich postach
Sprawdzanie pisowni działa tylko na Heliosie, co nie zwalnia cię z obowiązku pisania bez błędów, od których się roi w twoich postach, jak forumowe sprawdzanie pisowni nie działa to używaj słownika ortograficznego, a przede wszystkim czytaj to co napisałeś przed wysłaniem !

Powinienes dostac ostrzeżenie za łamanie regulaminu:

2.Odpowiadasz za to co piszesz.
Twój post świadczy o Tobie i Twoim szacunku dla czytających. Nie tolerujemy chamstwa, nieuctwa, nietolerancji, kryptoreklam i nielegalnego oprogramowania. Dla prywatnych opinii tego typu jest "PW".Twoje problemy z dysortografią, gorszym dniem, panną co zostawiła i burzliwym okresem dojrzewania to Twoja sprawa i Twój problem. Nie interesuje nas Twój stosunek do Żydów, masonów i cyklistów. Jeśli myślisz, że dzięki sieci jesteś całkowicie anonimowy, możesz się rozczarować.
I dostaniesz, jak tylko znajdę odpowiedni przycisk, który gdzieś się chwilowo zapodział.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2005, 10:49:19 wysłana przez Sundowner »

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 12, 2005, 11:15:58 »
Spokojnie Sun... Temu koledze przyglądam się niemal od samego poczatku jego pojawienia się. Rozmawiałem na jego temat z Adminem i powiem tak: jeśli w dalszym ciągu u szanownego Kolegi będą pojawiać sie problemy z pisownią urlop ma murowany. Daj mi znać Sun gdym coś przeoczył.
Dziadek Kos

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 12, 2005, 12:28:09 »
@macias13_84

Dajcie mi tu Marcina z wierszykiem....lolololol

Mówiłem to już kilka razy ale powtórzę jeszcze raz. Jak jeszcze nie zauważyłeś to forum jest w przebudowie, było na ten temat kilka wątków. Wszystko się poprawi z biegiem czasu ale to nie znaczy że skoro moduł pisowni nie działa można pisać z błędami. Jest masa sposobów na sprawdzenie tego tylko trzeba chcieć i nie mam tu na myśli siedzenie ze słownikiem ortograficznym na kolanach ale jak ktoś lubi to czemu nie.  Dlatego narazie proszę o wyrozumiałość, bo równie dobrze tego modułu może nie być a ja będę tylko kasował wątki i rozdawał urlopy a przecież nie tędy droga...prawda?

Chciałem zwrócić uwagę że nie ma jeszcze modułu ostrzeżeń więc nie można sobie postrzelać :) dlatego też udzielam Ci pisemnego ostrzeżenia, z wpisem do teczki IPN. Strzał w kolano odbierzesz w późniejszym terminie o którym zostaniesz powiadomiony w formie pisemnej po wejsciu na forum :D

No i po co tyle krzyku....:)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 12, 2005, 12:38:30 »
I jedno otrzymal za recydywe "połącz posty"
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

Do zobaczenia!

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 12, 2005, 12:43:02 »
Wracając do tematu:
Me-1101:
Ciekawy pomysł, już widzę, jak tylna para silników połyka spaliny wprost z przedniej pary. :->

« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 12, 2005, 13:04:32 »
Mi się podoba Ju 187/287 ,taka Stuka po upgradzie  :002: :002:
A ten Me-1101 to ze zmienną geometrią skrzydeł :011: :011: :011: Ciekawe czy był to pomysł na zredukowanie oporu czy tylko taki dodatek wizualny :003:
Swoją drogą Niemieccy konstruktorzy to mieli wyobraźnie.

pawel

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 12, 2005, 13:06:58 »
dobra pare fotek co tu dużo mówic ja zczękę do tej pory nie mogę pozbierać z podogi
:icon_eek:
...ale o co chodzi w tym zdaniu?  :004:

Paweł
'VIPER'

« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 12, 2005, 15:07:04 »
1.Dobra ok zrozumiałem "czytaj posta a nie tylko sprawdzaj za nim wyślesz"
2.Niemiałem zamiaru nikogo obrazić gdyż moja uwaga nie była skierowana do żadnego użytkownika tylko pod adresem programu sprawdzającego pisownię
3.Mam  pytanie do pana Kosa w takim razie dlaczego pan się o mnie nie odezwał na pw czy na gg po to mam ten numer wpisany wystarczy porozmawiać

to fakt z połączeniem postów miałem problemy ok dostałem ostrzeżenie.Ok taki jest regulamin i nie mam zamiaru z tym dyskutować

ale aktualnie czuję się jakby prowadzona była na mnie jakaś nagonka
Najpierw zero komentarzy na mój temat tylko wiadomości dotyczące połączenia postów, aż tu nagle widzę że jednak są jakieś zastrzeżenia
więc czy nie można tak na pw????
« Ostatnia zmiana: Grudnia 12, 2005, 15:11:19 wysłana przez macias13_84 »

pawel

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 12, 2005, 21:40:28 »
Macias, myślę że nia ma żadnej nagonki, ale po prostu przyjemniej się czyta poprawnie formułowane wypowiedzi, które są składne, nie zawierają literówek a tym bardziej błędów ortograficznych i zawierają znaki interpunkcyjne. Większości z nas zdarzają się błędy, ale staramy się ich nie robić. Ja co prawda do tych nie należę, ale pewnie są i tacy, którzy robienie rażących błędów mogą uznać za brak szacunku w stosunku do czytających.

http://www.bykom-stop.avx.pl/

Paweł
'VIPER'