Autor Wątek: UBI kontratakuje???  (Przeczytany 3303 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Angelripper

• Gość
Odp: UBI kontratakuje???
« Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 14, 2005, 22:33:05 »
Przecież wystarczy na taki dziwny post nie odpowiadać i nie będzie żadnego echa.
Nie kolego,to nie działa w ten sposób.Przypomina mi się dowcip o dziecku wychowywanym bezstresowo...zresztą jeśli sądzisz że odpowiedzi są chamskie i niemiłe......to poczytaj sobie ;-)

http://www.ifor.pl/forum/showthread.php?t=1075&highlight=Game+Hack

szczerze polecam ;-)

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 14, 2005, 22:48:08 »
Kostek gdybyś nie zauważył to dokonał sie podział forum na częśc merytoryczna bez nawiązań do gier , z całkiem sensownym poziomem postów oraz część poświęcona graniu

« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 15, 2005, 08:42:20 »
Właśnie mnie w tym fakcie upewniłeś, tak jak po malutku się upewniam, że tak jak kiedyś to ja już w IŁ2 nie polatam...
Kostek
JG300

« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 15, 2005, 09:46:43 »
"dokonał sie podział forum na częśc merytoryczna bez nawiązań do gier , z całkiem sensownym poziomem postów oraz część poświęcona graniu"

No, Panie Schmeisser, trochę chyba sie zagalopowałeś. Czy sugerujesz, że Ci którzy piszą w tematach związanych z grą to głupole?
Zawsze wydawało mi się, że to forum poświęcone grze IL2 a z Twojej wypowiedzi wynika, że ...
O w mordę, teraz to dałeś dupy - zaczynam tracić szacunek do tego forum.
Jestem tylko ciekawy czy szanowna Starszyzna forum zareaguje na tak jawną obrazę forumowiczów.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 15, 2005, 09:55:15 wysłana przez doe »

GaskaS

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 15, 2005, 09:55:16 »
Problem jest wtedy gdy na pytanie dotyczące IL-2 odpowiadają osoby, które mają już wyrobioną negatywną opinię o grze i po raz kolejny w sposób merytoryczny chcą udowodnić, że gra jest do bani. Jeśli tematy dotyczące tej gry tak drastycznie obniżają poziom forum to może zlikwidować cały ten dział?

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 15, 2005, 10:12:30 »
"dokonał sie podział forum na częśc merytoryczna bez nawiązań do gier , z całkiem sensownym poziomem postów oraz część poświęcona graniu"

No, Panie Schmeisser, trochę chyba sie zagalopowałeś. Czy sugerujesz, że Ci którzy piszą w tematach związanych z grą to głupole?

Nie, to ty tak sugerujesz, pozawalając sobie na nadinterpretacje względem jednej linijki tekstu którą napisałem.

Zawsze wydawało mi się, że to forum poświęcone grze IL2 a z Twojej wypowiedzi wynika, że ...

Forum miłośników symulatorów lotniczych serii IL-2 Szturmovik - Lock-On - Falcon 4.0

Twój problem

Jestem tylko ciekawy czy szanowna Starszyzna forum zareaguje na tak jawną obrazę forumowiczów

Retoryke dosyc... hmmm
Czy szanowna starszyna uważa iż naruszyłem czyjeś dobre imię, tudzież uzytkownicy mają takie wrażenie.
Jeśli tak to poddam się karze ze zrozumienie i pełna akceptacją, jeśli nie , zostana wyciągnięte konsekwencję względem Ciebie

« Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 15, 2005, 10:47:04 »
Widzę, że nie załapałeś: podzieliłeś użytkowników forum na lepszych i gorszych. A jeśli tego nie widzisz to jestem bardzo zdziwiony.
Hmm..., a co do wyciągania konsekwencji to też bardzo interesująco to ująłeś. Hahaha.
Jeśli przegiąłeś to za użycie słowa "du..a" nic mi nie będzie ale jeśli nie przegiąłeś to słowo okaże się zakazane ;) hahaha... . Niezłe, pocieszjące w tym wszystkim jest to, że mimo kontrowersyjnych wypowiedzi nie tracisz poczucia humoru, no chyba, że ten żart był niezamierzony ;)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 15, 2005, 10:53:12 wysłana przez doe »

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 15, 2005, 10:55:04 »
Kostek podał przykład, że sam dlugo czytał to forum, zanim napisał tu słowo.
Tak samo ja, przez 1,5 roku czytałem posty (od 2003), zanim zdecydowałem się wykonać nierozważny krok o nazwie "register".

Może by zrobić taki wątek "pomocy" w dziale il2, gdzie każdy nowicjusz by pisał swojego posta o podwoziu z i16 etc.., zamiast tworzyć nowy wątek.
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 15, 2005, 10:56:20 »
Nie , z nieznanego powodu ty ich tak dzielisz. Jedeyne co zostało podzielone to forum na część w której dyskutuje się na poważne tematy, w której udzielają sie poważni ludzie tacy jak  Toyo , Razorblade, zawodowo związani ż lotnictwem, i całkowicie społecznie dzielący się swoja wiedzą i niekoniecznie mający ochotę brać udział w dyskusjach typu "Co lepsze Ła-7 czy Me-262", oraz na część stricte traktującą o graniu.
Każdy coś dla siebie znajdzie , prawda?

Słowo dupa nie okaże się zakazane bez obawy.
Każdy jest odpowiedzialny za swoje słowa prawda? Ty zaś oskarżasz mnie 'z grubej lufy' na podstawie własnych niekoniecznie odpowiadających rzeczywistości przemysleń - i to jes zarzut.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 15, 2005, 11:04:40 wysłana przez Schmeisser »

« Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 15, 2005, 11:12:18 »
Pozwolisz, że jeszcze raz zacytuję:
"Kostek gdybyś nie zauważył to dokonał sie podział forum na częśc merytoryczna bez nawiązań do gier , z całkiem sensownym poziomem postów oraz część poświęcona graniu"

Dla mnie jasno wynika, że jest część sensowna forum i ta druga. Powiem więcej - pokazałem przed chwilą ten cytat kilku dorosłym, wykształconym osobom z prośbą o interpretację; była taka sama jak moja.
Podzieliłeś forum i forumowiczów na lepszych i gorszych. Pewnych rzeczy nie trzeba mówić lub pisać, wynikają one z kontekstu wypowiedzi. A co do "oskarżania" twojej osoby - tylko stwierdziłem fakt ;) bez próby obrażania itp.

musk

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 15, 2005, 11:20:50 »
A co jeśli forumowicz pisze i w części o grach i w części o lotnictwie? Kiedy jest tym lepszym a kiedy gorszym doe? Bo teraz to ja nie rozumiem...

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 15, 2005, 11:21:24 »
Nie interesują mnie interpretacje 'kilku , dorosłych ,wykształconych osób'

Sensowny jest poziom postów , a to oznacza ni mniej ni więcej tylko nieobecność wątków typu 'Ile rakiet amram naprowadzanych w podczerwieni zabiera MiG-29'

A co do "oskarżania" twojej osoby - tylko stwierdziłem fakt Wink bez próby obrażania itp.

Wiesz co Doe - zagram Twoją matodą

Kolega Doe jest przedstawicielem dywizjonu na którego stronie przez długi czas było napisane pod bannerem naszego forum 'Forum o profaszystowskich i pronazistowskich sympatiach, uwaga na jedyne słuszne teorie'

LOL i ty mówisz o wartościowaniu użytkowników :D
« Ostatnia zmiana: Grudnia 15, 2005, 11:31:26 wysłana przez Schmeisser »

« Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 15, 2005, 11:44:39 »
No widzisz, znów strzeliłeś byka :D
Nie jestem w tym dywizjonie już od długiego czasu ;) właśnie od czasu tamtych przepychanek. Jak to się mówi: trafiłeś kulą w płot ;) I zgadnij dlaczego odszedłem z tego dywizjonu ?

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 15, 2005, 12:09:59 »
Ależ jesteś rycerzem bez skazy, przepraszam Cie serdecznie :D
Jak to się mówi "Neoficikrzyczą najgłośniej"

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 15, 2005, 12:22:51 »
A ja się zastanawiam co cała dyskusja z bieżącej strony wątku ma wspólnego z jego tematem....
Swoją drogą - dorosły jestem, wykształcony też ponoć i jakoś widzę formalny podział na Hangar i Lotnisko....
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...