Adler, no weź mnie nie strasz!

Niby mielibyśmy się tu na forum dopuścić takiego skandalu międzynarodowego? I to jeszcze wobec kogo: naszych sojuszników, zaprzyjaźnionego i bratniego narodu niemieckiego, który w trosce o bezpieczeństwo Polski oddaje po cenie złomu czołgi, samoloty itp. - zgodnie ze starą świecką tradycją, bo zaczęło się kiedyś od dwóch mieczy.
Prędzej chomik owinięty taśmą pęknie, niż my dopuścimy się takiego nierycerskiego czynu!
Zapewniam Cię iż wedle mojej całej wiedzy (a bądź co bądź będę już niedługo 3 lata na tym forum i z częścią userów spotykam się osobiście) prócz Ciebie [? ? ?] nie ma na forum żadnego Niemca, więc są to wyłącznie userzy-Polacy obrzucający się obelgami na kształt kiboli klubów sportowych czy też dzieci z piaskownicy. I tak: ci latający na sprzęcie niemieckiej proweniencji (trudne słowo) są
nazistowskimi ścierwami i mordercami z okrwawionymi rękoma, wielbiciele sprzętu sowieckiego to
wiecznie schlane niedouczone kufajmany kradnące zegarki, fani amerykańskich letadeł to
prości i durni jak but farmerzy z Kansas, klienci marki Supermarine i Hawker to
zniewieściałe żłopiące herbatkę zakichane fajfokloki, ja natomiast jestem
sanacyjno-imperialistyczno-burżuazyjno-jaśniepańsko-mocarstwowym faszyzujacym Rolą
załatwiajacym ludzi w białych rękawiczkach.
A tak prywatnie to radzę wyposażyć się w poczucie humoru (wbrew pozorom i obiegowej opinii nawet Niemcy je mają), gdyż traktowanie na poważnie słów Ślązaka - łażącego z Krzyżem Żelaznym i miłującego niemiecką technikę - jako rzekomo obrażających Niemców zakrawa na... PROWOKACJĘ!
Ende.