Autor Wątek: Jak się lata?- piloci wśród nas.  (Przeczytany 3441 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
Odp: Jak się lata?- piloci wśród nas.
« Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 26, 2005, 22:12:03 »
Kusch - to jest dopiero nic, Dżapanse z Dojczami wtedy trzymali sztamę, a Niemcy nawet im sprzedawali licencje lotnicze... vide taki aparat pościgowy z napędem odrzutowem ;)

Ja widziałem Szmajsera zachwycającego się sowieckimi odrzutowcami i tankami - TO jest dopiero groźne!

Ale spoko, opracowaliśmy już z Mazakiem terapię prewencyjną: przywiąże się go do krzesła i puści (ad infinitum) na Plattenspielerze "Lili Marlen" zmiksowaną z odgłosami DB601. Bo niczym w książce Orwella Szmajs ma z własnej woli i z radością trzymać się jedynie słusznej linii ;)
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

SkyLark

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 26, 2005, 22:18:24 »

Widzę że włożyłem kij w mrowisko..  :021: (pewnie jakbym napisał „angole” lub „amerykańce” to dostałbym medal). Jako że nie za bardzo imponuje mi wojsko ani zjawisko fali (chyba że górskiej) to pozostawię wasze „specyficzne poczucie humoru” wam samym..  :001:
Nie myślcie sobie że się obraziłem, po prostu was nie lubię… :021:

Offline Ranwers

• *
  • Wizzard
« Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 26, 2005, 22:28:50 »
Abschuss...
Btw - nie ma na formu żadnego Niemca - a GeTe ?
.       __!__
.____o(''''')o____.
          " " "
Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym

Ajti

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 26, 2005, 22:45:48 »
A ja latam na mysliwcach typu Junior... Puchacz i takie tam :)
Nie czytalem calego topicu... ale chce tylko powiedziec, ze swoja przygode z lataniem nalezy zaczac (moim zdaniem) od szybowcow- to kwintesencja latania: tylko ty, laminatowy 'grat', umiejetnosci i troche szczescia :P
Pozdrawiam i witam na forum :D

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 26, 2005, 22:48:05 »
Ja też nie lubię "fali", ale niestety takie zjawisko występuje we WSZYSTKICH grupach (i nie, nie jestem socjologiem, po prostu patrzę i widzę). Czy mowa tu o marynarzach, czy studentach, czy uczniach... zawsze stary skład płata (niemiłe) figle "tym nowym". I jak mawiają Amerykanie: jest fajnie, dopóki ktoś nie straci oka...

SkyLark: Największy medal dostałbyś zapewne za "kufajmanów" ;)
Natomiast ja prywatnie przyznałem odznaczenie koledze z innego forum, bo rozbawił mnie do łez tekstem "Oleg i jego Centralne Politbiuro". ROTFL! Swój chłop :P

* * *

Jeśli tak, to pana GeTe przepraszam za przeoczenie. Gruss!
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"