Autor Wątek: OVER FLANDERS FIELDS  (Przeczytany 51338 razy)

Odp: OVER FLANDERS FIELDS
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 04, 2006, 14:50:31 »
Ja pier... wlasnie zginalem po 26 misjach britpilotem na SE5, 15 potwierdzonych zestrzelaniach (hard). Zaraz musze sprawdzic czy jak wezme kolejnego pilota, to kampania bedzie sie toczyc od tego miejsca gdzie zginąłęm czy od nowa. Jak od nowa to mnie sie nie chce i w OFFie bede sobie jedynie od czasu do czasu fundowal loty widokowe ;)
PFS_milo

« Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 06, 2006, 03:33:40 »
No więc zaczyna sie od poczatku, zatem wybralem tą samą jednostką i ustawiłem datę na tą w której zginąłem, z tym że teraz stacjonuję w Anglii, nie Francji. Ciekawe czy jakbym powrócił z misji w której zginąłem to też przeniosłbym się na drugą strone kanału??
Ech... Chyba to sprawdzę, zacznę wszystko od nowa.

---> nie widze łaczenia postów...
PFS_milo

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 06, 2006, 08:50:49 »
Rozumię, że zachowałeś sie po rycersku i nie dałeś przycisku refly jak zginąłeś?  :001:
Wynik z misjami i tak niezły, w najnowszym patchu dadzą suwak odpowiedzialny za natężenie / celność obrony AAA

Ten patch juz jest > 0.36
« Ostatnia zmiana: Stycznia 06, 2006, 09:44:59 wysłana przez YoYo »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

kakol

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 06, 2006, 10:09:47 »
A mi jednak coś nie do końca z tą instalacją. Nie mogę uruchomić misji ani kampanii.  Dochodzę do brefigu a dalej pojawiają się jakieś komunkiaty i d... Zrobiłem wszystko według niezastąpionej YoYowej instrukcji, zainstalowałem manual czy coś takiego i nadal nie działa.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 06, 2006, 10:17:18 »
Cytat z newsa: po samej instalacji możemy mieć problem z uruchomieniem kampanii (a to za sprawą, że Off pisany był na Windows ale angielski).
Musisz w opcjach regionalnych Windows PL > dostosuj> symbol dziesietny zmienic , na . i dac OK. Dziala  :001:

www.yoyosims.pl

Offline Ros

• *
  • Uziemniony
« Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 06, 2006, 10:24:28 »
Musisz w opcjach regionalnych Windows PL > dostosuj> symbol dziesietny zmienic , na . i dac OK. Dziala  :001:

No nie, jak uber przebiegłym należy być żeby na to wpaść :011: :001: Dobrze, że mamy redaktora YoYo :001:
Though I fly through the Valley of Death I shall fear no Evil for I am at 80,000 feet and climbing
36 Quai des Orfevres

kakol

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 06, 2006, 10:26:10 »
Redaktor YoYo jest zuch!!!

« Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 06, 2006, 11:44:31 »
Rozumię, że zachowałeś sie po rycersku i nie dałeś przycisku refly jak zginąłeś?  :001:

Ma się rozumieć, że nie! :)
Jak po śmierci bierze się refly i poźniej wejdzie się do OFFManagera jest info, ze pilot zginał.
PFS_milo

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 09, 2006, 17:22:42 »
Zależy, ja czasem brałem refly lecialem misje i było ok, raczej tak nigdy nie miałem jak ty. Czasem też np faktycznie ginąłem, a już było poźno i nie chciało mi się lecieć 2 raz, wychodzialem licząc się z napisem "Koniec kariery" a tu, że trafiłem do szpitala i jestem hospitalizowany i jednak wracam na front po 3 miesiacach, niezłych tam mają zatem Doktorów Frankensztajnów  :020: buhahaha

Btw. w patchu 036 można zmienić już nasilenie ostrzału z ziemi zatem i moje "życie" jest dłuższe. Jest za to bug czas lotu "0" czasami, w sumie do niczego to nie jest potrzebne, ale fajnie miec w statystykach wylatanych ileś tam godzin ...

ło mamo, przed chwilą patrze a tu już kolejny nowy patch 0.37  :034:
niedługo OFF pobije Maddoxa pod tym względem
« Ostatnia zmiana: Stycznia 09, 2006, 18:04:25 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 11, 2006, 01:08:44 »
Dr.I :003: :003: :003: :003: :003: :003: :003:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 12, 2006, 00:13:26 »
No to ze wspomnianej serii, z kampanii wujka  :002::

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 12, 2006, 00:30:55 »
Już lepiej Grubolu ;]
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 12, 2006, 01:54:36 »
A ja szukam kogoś z Poznania, bo mi padła 1 płyta od CFS 3 i nie moge zainstalować OFF. Help pls
Kostek
JG300

« Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 12, 2006, 04:13:42 »
ło mamo, przed chwilą patrze a tu już kolejny nowy patch 0.37  :034:
niedługo OFF pobije Maddoxa pod tym względem
Niecaly miesiąc i 170mb patchy - z jednej strony nie za dobrze, a z drugiej chlopaki sie starają...
Oleg dal przez troche ponad rok do samego PF kolo 600mb i nic z tego nie wyszlo...
Ale oleg pracuje nad gra, ktora jest calkowicie jego (oprocz wydawcow), tworcy OFF pewnych rzeczy nie zmienia.
PFS_milo