Autor Wątek: problem podczas gry w trybie dog fight ;/  (Przeczytany 3259 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kamil21

• Gość
problem podczas gry w trybie dog fight ;/
« dnia: Stycznia 02, 2006, 09:43:08 »
witam mam problem nie bardzo wiem jak to wyjasnic ale mam nadzieje ze zrozumiecie. A wiec podczas lotu w Flacon 4 AF w trybie dog fight podczas manewrowania a wlasciwie gdy przyciagam drązek do siebie to po dluzszym trzymaniu w tej pozycji drazka zaczyna mi sie obraz zmniejszac, tzn nachodzi na ekran taka siwa ramka i zmniejsza sie coraz bardziej, dopiero jak popuszcze drazek to ramka ta rozciaga sie, (jest to efekt taki sam jak wychodzimy z falcona to na obraz nachodzi taka siwa ramka) nie jestem pewien ale motyw ten pokazuje sie wtedy gdy automatycznie sledze samolot wroga zazwyczaj gdy siedzi mi na ogonie i gdy chce uciec. wystepuje to dosc czesto i drazni mnie bo dostaje baty ;/

Offline Ros

• *
  • Uziemniony
Odp: problem podczas gry w trybie dog fight ;/
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 02, 2006, 10:04:05 »
To znany bug zwany "blackout". Najgorsze, że nikt jeszcze nie zrobil patcha, który bo go usuwał więc musisz się nauczyć z tym latać :020: :020: :020:
Though I fly through the Valley of Death I shall fear no Evil for I am at 80,000 feet and climbing
36 Quai des Orfevres

Iceman

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 02, 2006, 11:26:42 »
Naucz sie latać i kontrolować siłę wychylenia joysticka oraz prędkość, to nie będziesz dostawać batów :)

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 02, 2006, 11:27:00 »
Nic nie poradzisz.Jesli jestes wysokiego wzrostu bug bedzie jeszcze bardziej uciazliwy.Musisz duzo cwiczyc prawidlowe oddychanie oraz na silownie od czasu do czasu zajrzec.Moze wtedy zjawisko bedzie mniej klopotliwe.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 02, 2006, 11:34:22 »
Powiem tylko tyle. NAZWA TEMATU!!!!!!!!!!!!
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Miszon

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 02, 2006, 12:34:33 »
Kamil! Nie wierzę że znów wyjeżdżasz tu z tym pytaniem po dwóch miesiącach od czasu gdy ci na nie odpowiedziałem na gg! Nie chcesz mieć blackout/redout to wystarczy, że wyłączysz odpowiednią opcję w setupie, ale skoro już, to może od razu nieśmiertelność, nieskończoność paliwa, broni?

kamil21

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 02, 2006, 23:03:17 »
wybacz miszon ale byl problem chyba z gg bo nie doszlo nic ;/ i ja chlopcy nie wiedzialem myslalem ze to blad gry ale teraz to mnie cieszy :D:D:D

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 03, 2006, 06:23:11 »
 :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

kamil21

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 03, 2006, 11:20:44 »
nie ma co sie dziwic laik ze mnie  :003:

Offline Ros

• *
  • Uziemniony
« Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 03, 2006, 11:28:50 »
nie ma co sie dziwic laik ze mnie  :003:

Albo jak mówią niektórzy "lajkonik" :002: Nie przejmuj się w każdym razie, jak wystarczy Ci zapału to dobijesz do poziomu jaki reprezentuje 13 WELT :001:

Pozdrawiam
Though I fly through the Valley of Death I shall fear no Evil for I am at 80,000 feet and climbing
36 Quai des Orfevres

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 03, 2006, 15:02:16 »
Ja mam tylko takie małe pytanie... Grasz w AF bez przeczytania instrukcji?

kamil21

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 03, 2006, 16:41:12 »
czytac czytalem ale niektore pojecia niestety trzeba lopatologicznie mi tlumaczyc ;) wiekszoci nie rozumiem ;/ i niestety mam malo czasu na latanie ;( praca szkola strzelnica gitara ;) nie ma za bardzo czasu na wirtualne zabawy choc przyznam ze wciaga i to jak ;)

Miszon

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 03, 2006, 20:00:01 »
wybacz miszon ale byl problem chyba z gg bo nie doszlo nic ;/ i ja chlopcy nie wiedzialem myslalem ze to blad gry ale teraz to mnie cieszy :D:D:D
No spoko, to wszystko jasne.