Autor Wątek: Rola Warsaw Tour 2006 (potrzebny laptop)  (Przeczytany 850 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
Rola Warsaw Tour 2006 (potrzebny laptop)
« dnia: Stycznia 07, 2006, 09:51:18 »
Tak jest, chowajcie wnuczki, córki, żony, matki i teściowe do piwnicy, bo Rola znów nawiedzi Stolicę :002:

OK, a teraz już na poważnie: w Warszawie będę w sobotę 21 stycznia (in two weeks, be sure). Mam bardzo ważne spotkanie z VIPami związane z modelowanym samolotem RWD-9 etc. Ponieważ będę musiał wykorzystać cały czas na omówienie detali na wysokim szczeblu, szczegóły spotkania pozostaną utajnione :002:

Planowałem krótki pobyt: wyjechać w nocy by być rano w Warszawie, powrót wieczorem. Wybór taki podyktowany został zimową pogodą (nie dość, że zimno, to pewnie jeszcze większe korki macie - no i siedzenie na mrozie na Polu Mokotowskim raczej nikogo nie zachwyci?) oraz trudnościami w skoordynowaniu transportu, noclegu itp. (nie chcę sprawiać kumplom kłopotów). Zastanawiam się czy nie wrócić w niedzielę, ale w sobotę wieczór i tak bym niewiele na mieście załatwił (ciemno już itd.).
Dłuższy pobyt zaplanowałbym sobie w cieplejszej porze roku.

Już dziś chciałbym zwrócić się do Was z prośbą. Otóż będę potrzebował Laptop Wielkiej Mocy, zdolny udźwignąć bez czkawki Microsoft Flight Simulator 2004 w przyzwoitych detalach. Póki co mam u współprzes... ups! :002: współpracowników zaklepany laptop raczej biurowy, tj. procek dobry, ale karta graficzna słabizna.
Laptop muszę pożyczyć najwyżej na 1 dzień (właściwie nawet niecały, bo oddam jeszcze w sobotę). Jednak już rano muszę mieć na nim zainstalowany i skonfigurowany MSFS2004 (nie będę miał czasu na żonglerkę z płytami), który zostałby odpowiednio wcześnie udostępniony (także sami nie musicie załatwiać).
Problem z tym, jak ja się będę "płynnie" rozglądał po kokpicie? Bez joysticka chyba mi to się nie uda?
« Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2006, 09:58:46 wysłana przez Rola »
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
Odp: Rola Warsaw Tour 2006 (potrzebny laptop)
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 07, 2006, 15:56:56 »
Wiadomość z ostatniej chwili: po rozmowie z von Rutkovem (S!) mam już przydziałowy laptop.

Zaczynam przychylać się do powrotu w niedzielę, mógłbym wtedy spotkać się z Wami w sobotę późnym popołudniem.

Watch this space...

« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 07, 2006, 21:20:57 »
Laptop.... laptopem, ale o trąbce nie zapomnij  :002: , bo u nas strasznie lubią muzykę.
Oczekuje Cię grono melomanów, którzy chcą dać „dżezu”   :004: :001:.
Nie da Ci żona nie da sąsiadka,
Nawet nie przyjdzie im to do głowy,
Tego, co da Ci sierżant sztabowy.

http://www.1pl.boo.pl/

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 08, 2006, 03:37:29 »
Joł Joł, siki chomika czekają !  :004:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 11, 2006, 17:54:24 »
Za wcześnie się cieszyłem :icon_sad:

Dostałem właśnie list z niewesołą wiadomością, toteż nie wiem, czy termin wyjazdu jest nadal aktualny... nie mogę napisać więcej, bo sam jeszcze nie wiem... muszę wykonać parę telefonów itd.
Najwyżej przesunę to na później...

Napiszę jak będę już wiedział coś konkretnego.