Autor Wątek: No panowie niedługo stuknie nam tausen i funfhundert  (Przeczytany 22655 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pogo

• Gość
Odp: No panowie niedługo stuknie nam tausen
« Odpowiedź #30 dnia: Marca 01, 2007, 17:01:32 »
Hmm a może Pjeczi wpadnie parę razy pod różnymi nowymi ksywkami i dobijemy do 1000   ;)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #31 dnia: Marca 01, 2007, 18:52:44 »
Obecnie mam urlop więc Online jestem sporadycznie, w poniedziałek będzie po sprawie.

Cholera, najpierw pomyślałem że lepiej siedzieć cicho i dokońca miesiąca jakoś dobijemy :D, ale z drugiej strony uważałem że jak upublicznię sprawę to obawiając się głosu opinii publicznej Wódz się nie odważy ;P. Myliłem się. Wódz nadal twardy jest. A tysiąc to tak piękna liczba. Zwłaszcza jak się ją ma w portfelu BUUUUAAHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: Marca 01, 2007, 20:48:43 »
LOL świadkowie Jehowy mają 144 tysiące zbawionych, a ił2forum tysiąc straceńców. :021: :021: :021:
DCS/FSX/AC/pCARS

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #33 dnia: Marca 01, 2007, 20:57:29 »
Liczba 1000 jest tak samo mityczna jak Valhalla, tak samo nie osiągalna ale jedno jest pewne, każdy może tam trafić więc wer chce eine kulkę?
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #34 dnia: Marca 01, 2007, 22:26:34 »
LOL świadkowie Jehowy mają 144 tysiące zbawionych, a ił2forum tysiąc straceńców. :021: :021: :021:

A nie 4400-stu? Teraz film o tym leciał.
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #35 dnia: Marca 02, 2007, 09:40:50 »
Nie dali się spokojnie pourlopować ;-P
Już po sprawie.

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #36 dnia: Marca 02, 2007, 10:11:39 »
Tak tylko sprawdzam, czy jestem  :020:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #37 dnia: Marca 02, 2007, 10:27:07 »
Ale asymptotycznie i tak dochodzimy do tysiąca.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #38 dnia: Marca 02, 2007, 10:33:13 »
asymptotycznie

Kurna, some1, co to znaczy????????????????????????????
nawet google nie daje rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tłumaczyć mi tu to ciężkie słowo :)

poważnie piszę!
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Pastor-Bombson

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Marca 02, 2007, 10:39:29 »
Może to jakaś reakcja zachodząca w proszkach do prania  , znaczy usuwająca tłuste plamy .....   :icon_eek:

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #40 dnia: Marca 02, 2007, 10:44:59 »
Powinienem w sumie napisać, że dążymy asymptotycznie do tysiąca, albo że granica w nieskończoności ciągu opisującego..... dobra, już nie będę.  :002:  :002: :002:

Generalnie chodzi mi o to, że mimo naszych wysilonych starań, Forum staje się coraz popularniejsze i przy zachowaniu tej samej metody eksterminacji nieaktywnych userów ich liczba nadal, choć już nie tak szybko rośnie, i kiedyś w końcu ten tysiąc przekroczymy. A potem już nie będzie niczego.  :021:
Może być?

"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #41 dnia: Marca 02, 2007, 10:56:07 »
Biorąc na moją skromną logikę i składając tym samym przedrostek -a, do znanego mi słowa symptomatycznie mogę zrozumieć (w miarę)twoje wyjaśnienie :D

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: Marca 02, 2007, 10:59:44 »
Nie macie racji , to forum nie staje sie coraz popularniejsze - to forum to grupa adoracji szmajsera i słusznych teorii. Jak ktoś nie mówi że szmajser jest super to jest banowany :D :D :D
To jest niemieckie forum a nie prawdziwie polskie :D

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #43 dnia: Marca 02, 2007, 11:40:02 »
Tak. Chyba mogę potwierdzić, że owe forum nie moze być popularne. Za każdy błąd ort - kulka. Za sprzeciwianie się woli moderatorom - kulka. Za nie oddanie cczi wielkiemu Szajserowi - kulka. Za ubranie rajstop ze skreconym szwem - kulka. Za nie moletowanie chomika - kulka. Degeneraci jesteście. W ten sposób chcecie wychować w patriotyźmie i w wartościach jedynie słusznych by LPR Polską Młodzież ? To wam się nigdy nie uda. Nie dobijecie do 1 000.
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #44 dnia: Marca 02, 2007, 11:45:12 »
Za nieudolne usiłowanie bycia zabawnym też powinna byc kulka ;)
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"