Autor Wątek: Wirtualne Polskie Siły Powietrzne  (Przeczytany 12850 razy)

Ajti

• Gość
Odp: Wirtualne Polskie Siły Powietrzne
« Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 25, 2006, 10:33:07 »
No to moze zorganizujmy jakies spotkania, juz bezposrednio na serverze, hm?

rafalg_78

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 25, 2006, 11:13:08 »
 :525:

Świetny pomysł. Jestem za (a nawet przeciw  :002:).
Chętnie się zaciągnę :612:.

Jestem chętny ale tylko na MIGa. Nie interesują mnie samoloty flyable.

Pomysł bombowy. Pozdr

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
« Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 27, 2006, 13:04:13 »
Zbliża się weekend, można by dziś i jutro poczynić "pierwsze koty za płoty". Niestety u mnie do 21.00 pas zajęty jest przez córkę, ale od 21.00 jestem gotów "zmusić wroga by zginął za soją ojczyznę".

Martin
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 27, 2006, 21:41:48 »
A gdzie wy wszyscy jestescie kiedy sa wspolne loty? Mozna tam sie poznac i pocwiczyc. Czasami uda sie nawet zestrzelic male conieco  :002: Piszcie jak wygladacie z checiami i zajrzyjcie do "Wspolnych lotow"

pozdrawiam

« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 28, 2006, 09:41:58 »
A gdzie wy wszyscy jestescie kiedy sa wspolne loty?

Na razie jestem trochę zajęty z dokończeniem PL-MOD2 - jeszcze kilka dni nam na to zejdzie. Trochę cierpliwości.

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 28, 2006, 10:34:15 »
genialny pomysł!
Bardzo chętnie się przyłączę, nawet może miałbym czas na regularne loty.

Wcześniej jednak sesja zimowa (która zapowiada się potwornie długa :015:),
wymiana bebechów w komputerku i jak zostanie nieco kasiorki to kupię wreszcie FC.  :020:
DCS/FSX/AC/pCARS

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 29, 2006, 12:26:22 »
Choć ostatnio mnie mało :) , to chętnie będę uczestniczył.

Ponad to, jeżeli koledzy z 1st FIS <Furious Martens> również się zgodzą, proponuję by urządzić loty, w których FIS będą pełnić rolę oponentów.

« Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 31, 2006, 15:01:11 »
Melduję, że od piątku mam urlop, więc około niedzieli powinienem wytrzeźwieć na tyle, żeby polatać :)
Tylko nie śmiejcie się ze mnie za bardzo FC mam od dwóch tygodni :008:
P.S. Jeśli można rezerwować numery samolotów to poproszę o 92 :)

« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 01, 2006, 10:05:50 »
Jestem zdecydowanie za! Ten tydzień też mam zawalony (w sumie czas tylko na pracę), ale następne dwa mam dość luźne to będzie można coś zorganizować.

Umiejętnościami się nie martw - ja osobiście też przez ostatni miesiąc zajmowałem się pracą nad skinami i modyfikacją modu do wersji PL-MOD2 - więc też chętnie trochę potrenuję przed jakąś poważniejszą walką.

olo8

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 04, 2006, 17:17:16 »
Witam.
Proszę wziąć także mnie pod uwagę,zwłaszcza jeśli wprowadzicie szkolenie  :002:

Pozdrawiam

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 04, 2006, 18:24:19 »
Szczerze mówiąc nie mogę się doczekać kiedy wreszcie zaczniecie latać...  :021:

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Lutego 04, 2006, 18:27:02 »
Chcialbym sie podzielic z Wami wszystkimi moim spostrzezeniem.

Widze intensyfikacje dzialan na forum (dzial Lock On'a) ale nie ma to zadnego przelozenia na ilosc osob w virtualnych przestworzach  :005: Po co tyle piszecie? Zacznijcie latac! Jesli ktos ma obawy ze sobie nie poradzi, ze cos mu nie wyjdzie to niech sie za bardzo tym nie przejmuje i podejmie starania o loty ONLINE. Mysle ze mowie tu w imieniu nie tylko swoim ale calego forumowego swiadka Lock'a. Serdecznie zapraszam do lotow - tylko tak mozna realizoawac Wasze pomysly.

Moje namiary znajdziecie w profilu. Dobra droga kontaktu ze mna to PW.

Pozdrawiam.

« Odpowiedź #27 dnia: Lutego 05, 2006, 15:57:35 »
Po co tyle piszecie? Zacznijcie latac!

Nie bardzo rozumiem tę trochę nerwową reakcję. Temat powstał w celu zorientowania się w ilości osób, które chciałyby się pobawić w wirtualne polskie lotnictwo. Zainteresowanie jest - więc na pewno coś stworzymy tylko niekoniecznie od zaraz. Daj nam czas na dokończenie PL-MOD'a. Pracujemy nad tym praktycznie we dwóch ze Schmichtem więc trochę czasu nam to zajmuje (a w końcu nie samym kompem człowiek żyje  :004:). Przed rozpoczęciem zabawy trzeba wszystko sprawdzić, żeby potem już nie było poprawek. Trochę cierpliwości.

Pozdrawiam

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Lutego 05, 2006, 17:25:02 »
... Bo Funny nerwowy jest ... ale lata całkiem, całkiem :). Ja pozwolę sobie powtórzyć: Nie mogę się doczekać latania z nowymi osobami. Nie żeby mi się koledzy znudzili, ale ileż razy można pakować w ten sam ognisty otwór, przydałaby się jakaś nowa para dziurek, tak dla odmiany  :021:

funny_man

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Lutego 05, 2006, 18:54:44 »
Nie mialem na mysli nic zlego i nie chcialem nikogo urazic. Bardzo podoba mi sie pomysl zawarty w tym temacie. Dziwi mnie tylko fakt ze ilosc osob na forum rosnie a ilosc osob w powietrzu nie. To co pisze ma tylko zachecic nowe osoby do lotow a nie odwrotnie! Co do mojej nerwowosci to nic bardziej mylnego - jestem nader spokojnym czlowiekiem. Ja tak jak McHaron chetnie zobacze w powietrzu nowe swiecace ogniem otworki i postaram sie poslac tam jakis kawal zelastwa, ale jak bedzie taka potrzeba to pomoge uruchomic silniki, powiem jak sie wzniesc w powietrze i wszystko co tylko bede mogl alby pomoc nowym pilotom w ich pierwszych podejsciach na virtualnym niebie!