Autor Wątek: Wirtualne Polskie Siły Powietrzne  (Przeczytany 12810 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

DzulianP

• Gość
Odp: Wirtualne Polskie Siły Powietrzne
« Odpowiedź #60 dnia: Lutego 17, 2006, 09:34:22 »
Jest tak. Nie wszyscy chętni mają FC 1.11/1.12 więc nici z wspólnych lotów mimo, że są chętni. Poprostu cena tej poprawki jest za wysoka. Chciałem gdzieś zdobyć taniej tą wersje, gdzieś od kogoś odkupić i jak narazie się nie udaje. W tej sytuacji składam propozycje taką:
- stworzyć odłam WPSP_MAC1.02 - i ja się tym zajmę tak aby skupić tych ludzi których narazie z jakiś powodów nie stać na FC. Z biegiem czasu będą oni przechodzić na główny WPSP. Analogicznie będzie to działało do pojawiania się coraz to nowszych (drogich poprawek). Idea jest taka aby nie tracić osób nie mających najnowszych części oprogramowania.

CO WY NA TO ?

W przyszłości jeśli grupa będzie się rozwijać zrobi się inne rozwiązania tak aby wszyscy mieli to same oprogramowanie. Narazie musimy się poznać i doszlifować.

DzulianP

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: Lutego 17, 2006, 13:59:01 »
Dotyczy nazwy !  Jak wcześniej rozmawiałem na GG z "Razorblade" jest propozycja co do ustalenia nazwy naszej poniekąd formacji. Proponuję "-=VPAF=-indywidualny nick" (Virtual Polish Air Force) dla rozpoznania się na innych serwerach. I tak np. -=VPAF=-DzulianP lub VPAF_DzulianP.

« Odpowiedź #62 dnia: Lutego 18, 2006, 00:59:57 »
W związku z problemami i błędami wystepującymi w patchu 1.12, a także z faktem, że większość osób z forum latających on-line wróciła do wersji LOFC 1.11 - Wirtualne Polskie Siły Powietrzne również wracają do sprawdzonego 1.11. Czyli wersją, którą będzimy latać (do czasu aż wyjaśni się sprawa z poprawką patcha 1.12) jest LOFC 1.11 + PL-MOD2beta.
Stawiam serwer (pod 1.11) dzisiaj - tj. w sobotę o 10.00 - zapraszam do wspólnego latania.

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #63 dnia: Lutego 19, 2006, 22:17:20 »

CO WY NA TO ?

Ja jestem jak najbardziej za  :020:
Miałbym nawet jeszcze dwóch dodatkowych pilotów na wersji 1.02
można powiedzieć, że dopiero zaczynają, ale są ambitni :002:

a kasiorki na FC nadal nie mam  :015:

dajcie mi jeszcze trochę czasu, bo sesja mi sie przedłuża
(jeszcze tylko Mechanika Teoretyczna, Równania różniczkowe i całkowe w fizyce i jestem wolny :008:)
DCS/FSX/AC/pCARS

DzulianP

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: Lutego 20, 2006, 12:40:44 »

Ja jestem jak najbardziej za  :020:
Miałbym nawet jeszcze dwóch dodatkowych pilotów na wersji 1.02
można powiedzieć, że dopiero zaczynają, ale są ambitni :002:

a kasiorki na FC nadal nie mam  :015:

dajcie mi jeszcze trochę czasu, bo sesja mi sie przedłuża
(jeszcze tylko Mechanika Teoretyczna, Równania różniczkowe i całkowe w fizyce i jestem wolny :008:)

No i fajnie !  Dzisiaj (20.02.2006r.) po 21.00 polatamy narazie na serwerkach ubisoft. Rozpoznanie jak na dole ! Acha jeśli się zrobi duże zamieszanie to może zrobi się hasełko: VPAF

DzulianP

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: Marca 03, 2006, 11:21:00 »
          Muszę się pochwalić, że na razie jestem jedyny w kraju a może i na świecie   :012:   co jest, chyba sesja poprawkowa się kończy.

VPAF_******* czeka  :005:  na pasjonatów tego przedsięwzięcia  :010:

*wyślij nr GG z własnym "VPAF_nick" na: jerzypilat@poczta.fm
                                                                       dostaniesz powiadomienie o lotach.

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #66 dnia: Marca 15, 2006, 10:24:17 »
           co jest, chyba sesja poprawkowa się kończy.

Właściwie to się dopiero zaczynam uczyć na sesję :118:
To już 3 i 4 termin poprawkowy :020:
Może potrwać nawet do kwietnia.
DCS/FSX/AC/pCARS

DzulianP

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: Marca 25, 2006, 11:11:29 »
właśnie dziś end moja praca z baz danych się znalazła ufff ! w niedzielkę wieczorem polatam !! :003:

303_Hornet141

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: Kwietnia 30, 2006, 22:43:15 »
Czy moglbym Was prosic o przygotowanie PLMod do LockOn 1.02 ... tak wiem wiem wszyscy korzystaja z LO:FC ale jest jeszcze garstka ludzi ktorzy na nim nie  lataja ( czytaj Hornet141 ) Oczywiscie jesli mialbym sie na cos przydac to sluze pomoca { staral bym sie go zrobic sam ale biorac pod uwage fakt ze macie w tym temacie juz doswiadczenie wiec wydaje mi sie ze sprawilo  by Wam to mniej problemu niz mnie    Pytanie tylko czy mozecie na to poswiecic czas ?  - to droga wyjasnienia } .

« Odpowiedź #69 dnia: Maja 01, 2006, 09:11:12 »
Ponieważ skończyłem pracę nad PL-MOD2 pod LOFC, to mogę się zabrać za LO 1.02. To nie wymaga dużo pracy - skiny i pozostała grafika to to samo co w LOFC, trzeba tylko przerobić pliki w XML. Jutro jak wytrzeźwieję to się za to zabiorę  :002:

303_Hornet141

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: Maja 01, 2006, 10:26:13 »
Dziekuje za szybka reakcje.