W FF nie jest jak w 'zwykłym' sp4.2. To o czym pisze kolega to jakaś absolutna dla mnie nowość, gram w FF od zawsze, skończyłem tam wiele kampani, nigdy komputer nie miał problemów z mostami. Zawsze chwale FF ponad AF w tym względzie, jeśli trzeba zamieszczę na forum przebieg takiej kampanii. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego komp zniszczył wszystkie mosty, być może nie było innego sposobu aby zatrzymać czerwonych... Musisz pamiętać że wynik Twoich misji ma wpływ na wojnę, jeśli zawalisz kilka misji np BAI to komputerowi nie pozostanie nic innego jak rozwalić most na drodze czołgów itd. Jeśli już musisz podesłać jednostki inżynieryjne to posłuchają od razu, wysyłałem czasami do naprawy lotnisk i działało natychmiast. Powtórzę na koniec, kampania z Sp4.2 i z AF nie dorasta nawet do pięt tej w FF, kto chce niech sprawdzi. W ostatniej kampani (bodajże Korea 2005, to ta z udziałem Rosji po dobrej stronie szmocy) miałem 3 misje przeciw mostom, kampania trwała 9 dni. Jak mawiał mistrz Yoda "dziwne to jest, medytować nad tym będę"