Autor Wątek: Saitek Cyborg Evo  (Przeczytany 1364 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Widget

• Gość
Saitek Cyborg Evo
« dnia: Marca 01, 2006, 11:11:17 »
Jeżeli mnie pamięć nie myli, to kiedyś na tym forum był link do stronki z tym joyem, albo była dyskusja odnośnie przeglądu technicznego tego joya. Chodzi mi o to, że joy wymaga lekkiej wizyty na warsztacie, pamiętam, że coś takiego było, co najlepiej zrobić żeby zredukować luzy i jak rozbierać, żeby poczyścić styki. Próbowałem szukać pod różnymi hasłami, niestety nie udało mi się doszukać to czego chciałem.

Może ktoś z Was coś takiego pamięta lub ma jakieś info na ten temat/link.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Odp: Saitek Cyborg Evo
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 01, 2006, 11:50:40 »
A wątek o tym samym tytule cały przejżałeś? Powinieneś w nim zadać to pytanie:

http://www.il2forum.pl/index.php/topic,2482.0.html
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Widget

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 01, 2006, 12:20:50 »
Tak, przeglądałem go jak i wszystkie wątki w których zawarte był słowa Cyborg Evo.  :005:

Konkretnie chodzi mi o te luzy, czy coś się da z tym zrobić, jeżeli tak to jak. Druga sprawa jak rozebrać główkę, klawisze na główce (i niektóre z kierunków HAT) niby kontaktują ale nie klikają, poza tym są chyba brudne, bo trzeba je wdusić pod odpowiednim kątem żeby zaskoczyło albo się blokują (przy klapach jest to z lekka uciążliwe).

« Odpowiedź #3 dnia: Marca 01, 2006, 13:55:21 »
Zajrzyj tutaj - może coś wypatrzysz

http://www.saitek.ru/other/evo/
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

Bartolnikow

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 21, 2006, 14:10:50 »
Mam ten sam problem, co Widget. Luzy są, aż boli. Ale nie mam pojęcia, jak je zlikwidować. Zdjęcia na stronie podanej przez Kelso niestety nie wiele pokazują - od strony serwisowej. Jeśli ktoś się już uporał z tym problemem, byłbym wdzięczny za info.

« Odpowiedź #5 dnia: Maja 21, 2006, 22:52:39 »
U mnie nie ma jako tako luzów, tylko mocne "wahania" samolotem, gdy drązek jest w pozycji "wyjściowej". Rzuca lekko samolotem we wszystkie strony.

Tomek

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Maja 22, 2006, 14:33:13 »
Szukajcie a znajdziecie :003:W tym topicu o joystickach(ten na samej gorze przypiety) widzialem w ktoryms poscie instrukcje rozbioru Evo wraz ze zdjeciami.Ale nie jestem pewien czy to napewno byl Evo.Przejrzyj sobie caly watek to znajdziesz.O le ja sie nie myle ale raczej nie.Chociaz... :004: