Autor Wątek: 1001 powodów by stać się emigrantem. (Część pierwsza)  (Przeczytany 4643 razy)

Offline Leon

• Global Moderator
Odp: 1001 powodów by stać się emigrantem. (Część pierwsza)
« Odpowiedź #30 dnia: Marca 23, 2006, 21:23:02 »
No w sumie szkoda, że Bociek tak odebrał nasze wrzuty na PiSs - offców.... Ale chyba na tym polega wolność słowa i poglądów. To co sie dzieję jest wręcz porażające - szyderstwo i kpina to chyba jednyna możliwość zachowania zdrowego rozsądku i zdrowia psychicznego. Na wyborach nie byłem, gwoli ścisłości, mam podejście tuwimowskie...
Kabaretu ciąg dalszy:
"Traktowanie go (TK - PAP) jako zespołu mędrców, którzy nie podlegają żadnej krytyce i z całą pewnością w każdej sprawie decydują zgodnie z prawem, traktowanym jako zespół norm poddawanych interpretacji przy pomocy jakiś powszechnie przyjętych reguł jest nieporozumieniem. I to bardziej nieporozumieniem podstawowym, które odnosi się do samej istoty prawa" - J. Kaczyński
oraz "To nie jest tak, żeby istniały całkowicie niepodważalne reguły wykładni prawa. Po drugie - nie jest też tak, żeby to byli ludzie całkowicie neutralni, jeśli chodzi o ich decyzje i stanowiska zajmowane także indywidualnie podczas tzw. votum separatum (zdanie odrębne - PAP)"
Tura rura rura  :021:
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #31 dnia: Marca 23, 2006, 22:00:52 »
http://wiadomosci.onet.pl/1283957,11,item.html

No właśnie :008: Kolejny dowód że Kaczki chcą swoim stadem objąć po prostu wszystko. Trybunał Konstytucyjny się sprzeciwił i proszę - już jest ZŁY. Kto nie jest z nami jest przeciwko nam.

Sorry mam  dość tego bajzlu i pierdzielonych zasrańców w stylu braciszków klepiących się po ramieniu - Kaczyńskich. Z Polski Białorusi już nie zrobią. Mentalnościowo nadają się do lat 60-tych ale wtedy chyba jeszcze gorzej bo jeszcze by wojna z nukami była.
Co za paranoja, czy jest jakiś chetny zanieść Jarkowi K paczkę w jedną stronę?  :005:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #32 dnia: Marca 23, 2006, 22:50:49 »
Panowie dajcie odpocząć.
To forum i tak ma wiele tematów, w których nie możemy dojść do wspólnego zdania. A teraz jeszcze polityka, zaglądam tu, bo bardzo Was lubię, mogę się wiele dowiedzieć, podyskutować, pośmiać a przede wszystkim oderwać się od tego, co za oknem.
Nie wiem jak reszta osób to widzi, ale ja uważam, że cały temat powinien wylądować w koszu.

Pozdrawiam.

Ps. Mimo wszystko zostanę tu, w tym kraju. I tak jak „Leon” mam do tej sprawy takie samo podejście.
Nie da Ci żona nie da sąsiadka,
Nawet nie przyjdzie im to do głowy,
Tego, co da Ci sierżant sztabowy.

http://www.1pl.boo.pl/

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #33 dnia: Marca 23, 2006, 23:51:14 »
Temat zamykam i bez obrazy, każdy niech ma swoje zdanie ale u siebie.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl