Autor Wątek: tworzycie?  (Przeczytany 4132 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kaa

• Gość
tworzycie?
« dnia: Marca 24, 2006, 17:07:20 »

Offline Kusch

• Global Moderator
Odp: tworzycie?
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 24, 2006, 17:30:33 »
Czy mam wrzucić tutaj moje obrazki*, które rysowałem mając coś ok 10 lat? Pytam, ponieważ, może to wywrzeć wpływ na waszą psychikę. Te wspaniałe rysunki Kaa przedstawiają przynajmniej jakieś realistyczne samoloty, natomiast moje... :021:

*Jak tylko zdobęde podstępem skaner siostry  :118:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 24, 2006, 17:48:25 »
Na tych rysunkach bohaterskie siły powietrzne Osi , słynące ze swego rycerstwa , sa pokazane jako przegrani. Na tym forum nie lubiimy takich treści bo panują tu jedynie słuszne teorie. Udzielam ci ostrzezenia buahahha

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 24, 2006, 18:35:21 »
A co tam,  i tak wrzuce  :021:

Gdyby ten rysunek stworzony kilkanaście lat temu wpadł wtedy w ręce Bundeshwery, Puma wyglądała by dziś inaczej  :020:

To samo dotyczy Leoparda. Proszę zwrócić uwagę na osobliwy napis na burcie, jak nic istniał wtedy jeszcze mur berliński.

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 24, 2006, 18:38:59 »
nawet palisade ma obronna jakby przyszło się bronic do ostatka :D
Panthera II i Koenig tiger z 1200 konnym silnikiem to przy tym przytulanki lol

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 24, 2006, 19:12:56 »
Jaka palisada, to pociski uderzające o ziemię. To ciekawe, że do luf nie miałeś jakiegoś ale  :021:

Ps;
Mam też coś lotniczego.

Walka powietrzna  :002:

Amerykanski Mirage  :002:

« Ostatnia zmiana: Marca 24, 2006, 19:19:14 wysłana przez Kusch »

kornelcio

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 24, 2006, 19:33:36 »
Kusch: prawie jak prawdziwe  :118: :118: :118:

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
« Odpowiedź #7 dnia: Marca 24, 2006, 19:46:22 »
Ja kiedyś miałem zeszyty, w których rysowałem swoje projekty w trzech rzutach :D
Dobrze, że nie mam skanera, bo jeszcze bym nimi straszył hihi :lol:

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #8 dnia: Marca 24, 2006, 21:03:26 »
Pamiętacie czasy młodości. Koledzy,  którzy mieli rodzinę na zachodzie mogli zabawiać się metalowymi resorówkami. Niestety w mojej młodości takie zabawki były raczej trudno dostępne. Pamiętam, że rysowałem wtedy sobie samochód na kartce papieru i wycinałem. Niestety po szybszej jezdzie potrafiły się przedzec, ale za to reprodukcja była względnie łatwa. Minusem była też konieczność ich prasowania co jakiś czas, co groziło poparzeniami, ewentualnie wypaleniem dziury w nowej, z trudem zdobytej wykładzinie PCV. Oj bolało wtedy, oj bolało  :020:

HansVonStunke

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 25, 2006, 11:06:58 »
Kusch, rysunek 2 z serii lotniczej sprzedaj Japońcom z jakiegoś studia robiącego anime  :002:...
Tylko nie wiem, czy zrobiliby z tego nowe latadło w następcy "Yukikaze' lub w najnowszym 'Gundamie', czy raczej nowy majcher w kontynuacji 'Berserk'  :021:.
A co do tematu- rysowało się, różne rzeczy...najczęściej na marginesach zeszytów szkolnych, większosć moich 'antydzieł' (C)(R)(TM)  :021: już dawno na makulaturę trafiła lub posłużyła jako podpałka do ogniska...a i tak skanera niet, więc nawet jak coś mam pod ręką, to nie wrzucę  :003:...

« Odpowiedź #10 dnia: Marca 26, 2006, 15:11:09 »
mam cosik takiego:

jakoś niedokończone, format A3.
Większość badziewia mam raczej nielotniczego.
Achtung Spitfeuer!

Offline Marcinos

• *
  • Kierowca bombowca
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 26, 2006, 15:56:38 »
Czasem człowiekowi nudzi się na lekcjach  :020:
Fighter pilots make movies, bomber pilots make history, but everything depends on mechanics.

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: Marca 26, 2006, 19:18:30 »
Rysunki Kaa wyglądają jak notatki z jakiegoś arcyciekawego wykładu :121:

Mnie też się zdaża :118:
Jak odzyskam skaner to może wrzucę moje Hindy które rysowałem w zerówce  :002:
Później też trochę bazgrałem w podstawówce różnisych latadeł ale jak zobaczyłem jakie  okładki do modeli kartonowych maluje niejaki mr. Wróbel (z Gdyni chyba) to wymiękłem :003:
DCS/FSX/AC/pCARS

Offline Ros

• *
  • Uziemniony
« Odpowiedź #13 dnia: Marca 26, 2006, 19:37:46 »
Temat świetny, gratulacje Kaa :001:
A ja żałuję że moje "dzieła" zaginęły gdzieś w pomroce dziejów bo np. taki atak na Pearl Harbor (jeszcze większa masakra niż naprawdę :002:) rysowany jak miałem lat bodajże 7, pasowałby jak ulał do tego tematu :001:
Przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz... Jak byłem mały to rysowałem na małych kartkach a zawsze lubiłem duże sceny batalistyczne więc wszystko na moich rysunkach było w skali mikro. Moi rodzice zupełnie nie rozumiejąc tego aspektu myśleli już, że mam jakieś problemy z psychiką :061:
Though I fly through the Valley of Death I shall fear no Evil for I am at 80,000 feet and climbing
36 Quai des Orfevres

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Marca 26, 2006, 20:12:59 »
no to ja też obnaże swe najgłębsze tajemnice :D

siedziałem w ławce z Grzesiem Pakułą, szkoda że juz nie mam z nim kontaktu. Jak nam uudało się nie powtarzać żadnej klasy w liceum - nie mam pojęcia