Może to i ”pro” orczyk ale wygląda jak jakieś dżiajdżo i gdzie maja tak przemodne ostatnio, zajefajne świetliste katody ?.........obowiązkowo w kolorze deep blue.
Może ktoś mnie skoryguje : jeżeli dobrze widzę to takie lotnicze ”pedałki” nie wciskają się tylko posuwają ? 3-axis ?
Mamy wątek o wykorzystaniu takich samochodowych, tyle że tam trochę mała odległość między pedalikami jest i czasem są takie prawie leżące oraz jakieś takie ….lużne.
Odpowiednio kolejno odlicz:

Co właściwie daje zastosowanie w grze takiego rozwiązania poza przybliżeniem się do realnej formy. Podobną funkcję możemy realizować za pomocą dżoja i nie jest to chyba zbytnio uciążliwe.Bez joysticka nie ma co mówić o kontroli nad samolotem w simach.O przepustnicy ktoś napisał, że ”dozuje nią paliwo kroplami” zapewne mając na myśli precyzyjne sterowanie prędkością.
Jaką rewelacją jest orczyk ?
Saitek ma ofercie kierownicę R220, która w wspomnianym powyżej temacie jest wymieniona wśród zdatnych do użycia – po ściągnięciu ze strony producenta softu.
”Wizjonerzy z Saiteku” (- określenie z oficjalnej strony, bardzo mi się spodobało) odmiennie od pozostałych zaprojektowali pedaliki, tzn tak nawet użytecznie.

Ktoś to może ”obleciał” ?
Jak napisałem nie wiem jaką jakość wnosi do simów orczyk ale biorąc pod uwagę, że kosztuje to tylko 150 PLN i wygląda nawet jak rasowe pedały to czy nie sprawdziło by się to w zupełności?